- 30 Mayıs 2018
- 8
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi AlvinasMother
-
Çok iyi anlıyorum. Olsa deli gibi mutlu olcan ama iste ya aynısı olursa korkusu insani yiyor. Iki ablam var biri pkoluydu çocuğu olmaz dendi ikiz gebeliği oldu. Asıl önemli olan diğeri onunda ilk bebeği normal sağlıklı geldi çok şükür Ama ikincisinin kemikleri gelişmiyordu. Çok umutlandık iyileşir diye. Anne karnındayken öğrenmiştik hastalığını. Bile bile gene de umitliydik halbuki çaresi yok. 3 ay yoğun bakımda kaldı 10.cu ayda kaybettik bebeği. Hala ilk gün odasındaki sessizliği hatırlayınca içim acır. Yani teyzesi olduğum halde böyleyim ablamın perisanligini anlatamam ama sen anlarsın. Peşini bırakmadılar bütün testleri yaptılar hiç bi sorun cikmadi en son anne karnında mutasyon gibi bise dendi sanırım ama emin değilim. Ikincisi için çok korktu ama şimdi 11 aylık bal gibi bir yeğenim var abisine benzeyen. Sanki Allah onu alıp bidaha verdi gibi. Korkma yani bide gebelikte elinden geldiğince rahat ol stres yapmaMerhaba yazimi okuyan anneler ve anne adaylari.
Yardiminiza ihtiyacim var kafam çok karişik. Ben 1 yil önce bebeğimi kayb ettim. Pulmoner Hipertansiyon hastiliği vardi. İkinci ayinda anladik hasta olduğunu. Ondan sonra hastane ev hastane ev derken mahv olduk. Yoğun bakim ,yorgunluk, stress, maddi durum, 10larca ilaç, çocugum yaşayacakmi kaygisi derken saçlarim ağardi. Malesef çok çirpindik ama yapamadik. Zaten çok nadir raslanan ve tedavisi olmayan hastalik. Bizimkisi bi umuttu sadece.
Atlattik o süreci ama o kadar etkilendik ki şimdi eşim de ben de anne baba olmaktan çok çok korkuyoruz. Ama kizimi da çok özlüyorum. İçimde bi eksiklik kaldi. Yeni bi evladim olsun istiyorum ama yaşadiğim şeyler aklima gelince hemen vaz geçiyorum. Ya yine vefat ederse bu sefer dayanamam.
Bi süreliğine Amerikaya geldik eşim yatirim olsun diye bi daha yapalim diyor kafam çok karişik. Burda hastane masraflari çok pahali. Hamilelik öncesi tedavi olamam. Allaha tevekkül edip yapmalimiyim. Yoksa 1-2 sene daha bekleyip tedavi mi oliyim? Gerçekten çok kararsizim.
Çok iyi anlıyorum. Olsa deli gibi mutlu olcan ama iste ya aynısı olursa korkusu insani yiyor. Iki ablam var biri pkoluydu çocuğu olmaz dendi ikiz gebeliği oldu. Asıl önemli olan diğeri onunda ilk bebeği normal sağlıklı geldi çok şükür Ama ikincisinin kemikleri gelişmiyordu. Çok umutlandık iyileşir diye. Anne karnındayken öğrenmiştik hastalığını. Bile bile gene de umitliydik halbuki çaresi yok. 3 ay yoğun bakımda kaldı 10.cu ayda kaybettik bebeği. Hala ilk gün odasındaki sessizliği hatırlayınca içim acır. Yani teyzesi olduğum halde böyleyim ablamın perisanligini anlatamam ama sen anlarsın. Peşini bırakmadılar bütün testleri yaptılar hiç bi sorun cikmadi en son anne karnında mutasyon gibi bise dendi sanırım ama emin değilim. Ikincisi için çok korktu ama şimdi 11 aylık bal gibi bir yeğenim var abisine benzeyen. Sanki Allah onu alıp bidaha verdi gibi. Korkma yani bide gebelikte elinden geldiğince rahat ol stres yapma
Bende bebegimi 35 haftamda karnimda iken kaybettim bebegimi tek bikere gorme sansim oldu buna bile sukrettim rabbim bana anneligi nasip etti die bu bile sukur sebebi bu duyguyu yasamadan hayatini kaybeden cok kadin var bence ya yine olursa dusuncesiyle yasanmaz sizde bende tevekkul edip birdaha denied gerisi rabbimin nasibiMerhaba yazimi okuyan anneler ve anne adaylari.
Yardiminiza ihtiyacim var kafam çok karişik. Ben 1 yil önce bebeğimi kayb ettim. Pulmoner Hipertansiyon hastiliği vardi. İkinci ayinda anladik hasta olduğunu. Ondan sonra hastane ev hastane ev derken mahv olduk. Yoğun bakim ,yorgunluk, stress, maddi durum, 10larca ilaç, çocugum yaşayacakmi kaygisi derken saçlarim ağardi. Malesef çok çirpindik ama yapamadik. Zaten çok nadir raslanan ve tedavisi olmayan hastalik. Bizimkisi bi umuttu sadece.
Atlattik o süreci ama o kadar etkilendik ki şimdi eşim de ben de anne baba olmaktan çok çok korkuyoruz. Ama kizimi da çok özlüyorum. İçimde bi eksiklik kaldi. Yeni bi evladim olsun istiyorum ama yaşadiğim şeyler aklima gelince hemen vaz geçiyorum. Ya yine vefat ederse bu sefer dayanamam.
Bi süreliğine Amerikaya geldik eşim yatirim olsun diye bi daha yapalim diyor kafam çok karişik. Burda hastane masraflari çok pahali. Hamilelik öncesi tedavi olamam. Allaha tevekkül edip yapmalimiyim. Yoksa 1-2 sene daha bekleyip tedavi mi oliyim? Gerçekten çok kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?