Merhaba ;
Sorunlarımın biri bitiyor diğeri başlıyor...
Yaklaşık 6 aylık evliyiz.
Çalışıyorum akşamları ortalama saat 8 gibi evde oluyorum. O saatten sonra yemekti evi toparlamaktı vakit çabucak geçiyor.
Kendimden bahsetmek istiyorum biraz sizlere ;
Ayrı anne baba ile büyüdüm. Çok küçük yaşlarımda ayrıldılar. Ve ben her zaman yalnız bir şeyler yapmak için çabaladım. Hep tek başıma kaldım.
Bu yüzden evlendiğim zaman hep kalabalık bir aile olacağımı düşündüm. Eşimin ailesi kendi ailem hep birlikte zaman geçireceğimi hayal ettim.
Ama ben bunun tam tersini yaşadım...
Eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşimin isteği üzerine.
Kendi ailem deseniz zaten paramparça hiç bir zaman istediğim gibi kalabalık mutlu bir aile içinde yer alamadım.
Eşim ile izin günlerimiz farklı olduğu için eşimle 'de bir etkinlik yapamıyoruz.
Eşim izin günlerini dolu dolu geçirirken ben izin günümde sadece evde zaman harcıyorum.
Sende çık diyeceksiniz.
Zaten bu yaşıma kadar hep tek başıma bir şeyler yaptım. Tek başıma gezdim , tek başıma yedim.
Artık eşim ile zaman geçirmek istiyorum.
Eşim ise saat 6'da işten çıkar düzenli olarak her gün spor salonuna gider.
Tek başına bir şeyler yapmaktan daha çok zevk aldığını söyler.
Ama ben zaten tek başıma bir şeyler yapmaktan sıkılmış durumdayım.
Ve çevrem çok olmasına rağmen arkadaşlarım ile yaptığım,gezdiğim,yediğim hiç bir şeyden zevk almıyorum.
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz ?
güncellemeyi okudum.
kardeş söz konusu olunca saçmalıyorlar. ama seninki biraz fazla ileri gitmiş. bağırıp çağırmak yerine kardeşini bi akşam davet edelim ben de tanışmak istiyorum vs. diye olaya girsen daha iyi olurdu.
bir de evet eşin eve sen yokken de misafir çağırabilir. orası onun da evi.
ama sana önceden haber vermeli.
Her ne kadar ailesine kırgın olsamda her seferinde eve davet etmesini böyle olmayacağını onun üzerinde hakları olduğunu söylüyorum.
Ama nedense ben yokken eve getiriyor.
Ben evdeyken getirse zaten eve almam demeyeceğimki.
Evet bende ona kızıyorum.
Bana haber versin yada işimiz var desin ben gelmiyim gerekirse.
Sende gel spor salonuna diyor.
Ama ben zaten çok zayıfım birde spor yaparsam iyice eriyip biteceğim.
Boşuna gidip zaman öldürmek istemiyorum oralarda.
ben de 50 kiloyum ama iki günde bir spor salonuna giderim, eriniyor merak etme:) illa koşu bandında koşup halter kaldıracaksın diye bişey yok, yoga yapabilirsin, pilates yapabilirsin, orada arkadaşlar edinebilirsin, spor salonuna kdar beraber gidip, beraber dönmek de bişeyler yapmaktır. eşinin iş çıkışı spora gidip günün yorgunluğunu atması bana hiç garip gelmedi. zaten erken çıkıyormuş, şahsen benim nişanlım sekizden önce gelemiyor eve. ben de iş çıkışı spora gidip yalnız başıma kafa dağıtmaktan hoşlanıyorum, yorgunken hiç sohbet modumda olmuyorum, güleryüzlü olamıyorum. benim eşim bana sürekli akşam hemen eve gel, benle vakit geçir dese boğulurum iyice. gitsin sporunu yapsın gelsin, sonra evde beraber yemeğinizi yiyin, filminizi izleyin ya da dışarı çıkın. eşin arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyorsa arkadaşlarını davet edin, evde beraber ağırlayın. yeni evli insan misafir ağırlamaktan hoşlanmaz mı ya, o kadar tabak çanağı boşa mı alıyoruz:) boş günlerinizin denk gelmemesi eşinizin problemi değil. kendinize evli olmaktan başka meşgaleler de bulmalısınız bence. evinize sizden habersiz misafir getirmesi elbette hoş değil, ama kardeşinin herhangi bir misafir olmadığını düşünüyorum. evet, en azından sizi arayıp kardeşimi eve götürüyorum haberin olsun, ortalıkta özel bişeyin var mıydı diye sorabilir ama izin alacak hali de yok. çocuklarınız olduğunda eşinizin kendine zaman ayırması bu kadar gözünüze batmayacaktır diye düşünüyorum.
Kimsenin tırnağı olamıyorsan hayatında hiç değerin yok demek.Değersizsen devam et yoluna.Konuş dicem de hangisi konuşabilir bilmiyorum.Onların konuşmaktan anladığı bağırıp tehditler savurup üste çıkmak.Allah tez zamanda huzur versin sana.Merhaba ;
Çalışıyorum akşamları ortalama saat 8 gibi evde oluyorum. O saatten sonra yemekti evi toparlamaktı vakit çabucak geçiyor.
Ayrı anne baba ile büyüdüm. Çok küçük yaşlarımda ayrıldılar. Ve ben her zaman yalnız bir şeyler yapmak için çabaladım. Hep tek başıma kaldım.
Bu yüzden evlendiğim zaman hep kalabalık bir aile olacağımı düşündüm. Eşimin ailesi kendi ailem hep birlikte zaman geçireceğimi hayal ettim.
Kendi ailem deseniz zaten paramparça hiç bir zaman istediğim gibi kalabalık mutlu bir aile içinde yer alamadım.
Eşim ile izin günlerimiz farklı olduğu için eşimle 'de bir etkinlik yapamıyoruz.
Eşim izin günlerini dolu dolu geçirirken ben izin günümde sadece evde zaman harcıyorum.
Sende çık diyeceksiniz.
Zaten bu yaşıma kadar hep tek başıma bir şeyler yaptım. Tek başıma gezdim , tek başıma yedim.
Ve çevrem çok olmasına rağmen arkadaşlarım ile yaptığım,gezdiğim,yediğim hiç bir şeyden zevk almıyorum.
Güncelleme :
Evet artık ciddi anlamda bugün patlak vermiş bulunuyoruz.
Eşim benden erken çıktığı için bir kaç gün önce erkek arkadaşı ile eve gelmiş.
Ogün bana söylemedi ama farkettim. Ve güzelce uyardım.
Evde bayan yokken bir erkeğin eve girmesi doğru değil.
Malum her zaman derli toplu olamıyoruz.
Özel eşyalarımız ortada olabiliyor.
Ve bunu sürekli tekrarlıyor.
Ailesi ile görüşmüyoruz.Eski konularımdan hatırlasanız eğer.
Kardeşleri bile düğünüme gelmedi.
Dün eve gittiğimde bir tuhaftlık olduğunu farkettim gene.
Ve birinin geldiğini anladım.Erkek kardeşini getirmiş evimize.
Kardeşini hiç görmedim desem yeridir.
Neden dün ben sana ne demiştim dediğinde.
Bana bağırmaya başladı.
İstediği kişiyi evimize getirebileceğini benim buna karışmaya hakkım olmadığını.
Dışarıda 10 tane kadın bulup 1 tane kardeş bulamayacağını.
Ailesinin tırnağı olamayacağımı ve bir sürü bağırış hakaret.
Aileme ve şahsıma hakaretler etti.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yol gösterin
Merhaba ;
Sende çık diyeceksiniz.
Güncelleme :
Evet artık ciddi anlamda bugün patlak vermiş bulunuyoruz.
Eşim benden erken çıktığı için bir kaç gün önce erkek arkadaşı ile eve gelmiş.
Ogün bana söylemedi ama farkettim. Ve güzelce uyardım.
Evde bayan yokken bir erkeğin eve girmesi doğru değil.
Malum her zaman derli toplu olamıyoruz.
Özel eşyalarımız ortada olabiliyor.
Ve bunu sürekli tekrarlıyor.
Ailesi ile görüşmüyoruz.Eski konularımdan hatırlasanız eğer.
Kardeşleri bile düğünüme gelmedi.
Dün eve gittiğimde bir tuhaftlık olduğunu farkettim gene.
Ve birinin geldiğini anladım.Erkek kardeşini getirmiş evimize.
Kardeşini hiç görmedim desem yeridir.
Neden dün ben sana ne demiştim dediğinde.
Bana bağırmaya başladı.
İstediği kişiyi evimize getirebileceğini benim buna karışmaya hakkım olmadığını.
Dışarıda 10 tane kadın bulup 1 tane kardeş bulamayacağını.
Ailesinin tırnağı olamayacağımı ve bir sürü bağırış hakaret.
Aileme ve şahsıma hakaretler etti.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?