Herşeyi Tek Başına Yapmaktan Hoşlanan Eş

ne iş yaptığını bilmiyorum ama daha farklı bi iş bulmakla bence işe
erken çıkarsın biraz eşin evliliğe daha adapte olamamış ama
bu durumu sen vurdum duymazlığınla düzeltirsin
o ne yapıyorsa sende yap kaçta eve geliyor 8 9 u sende 5 dakka sonra
gir eve anladığım kadarı ile eşin çok mutlu sende böyle yapınca aklı hep kendi hayatında oluyor
sende 1 2 hafta böyle davran yokmuş gibi önemseme biraz bence anlar

anlattıklarında kendimi gördüm yemin ederim.ilk evliliğim benimde öyleydi.ama benim ki kötü huyluydu içki kumar falan.ondan yıllarca kendi başıma takıldım ortak hiçbirşey yapmadık.hemde hiçbirşey.

oturup konuş onunla.ya böyle kabul edeceksin yada bilmiyorum işte.

İzin gününüz aynı gün olsaymış iyi olurmuş.
Eşin 6'da sen 8'de çıkıyormuşsun.
Sen çıkana kadar sporunu vesairesini yapsın.
Sen çıkınca da birlikte bir şeyler yapın.
Evlilik tek başına takılmak değil ki, oturup güzelce konuşman lazım.

güncellemeyi okudum.
kardeş söz konusu olunca saçmalıyorlar. ama seninki biraz fazla ileri gitmiş. bağırıp çağırmak yerine kardeşini bi akşam davet edelim ben de tanışmak istiyorum vs. diye olaya girsen daha iyi olurdu.
bir de evet eşin eve sen yokken de misafir çağırabilir. orası onun da evi.
ama sana önceden haber vermeli.

Her ne kadar ailesine kırgın olsamda her seferinde eve davet etmesini böyle olmayacağını onun üzerinde hakları olduğunu söylüyorum.
Ama nedense ben yokken eve getiriyor.
Ben evdeyken getirse zaten eve almam demeyeceğimki.
Evet bende ona kızıyorum.
Bana haber versin yada işimiz var desin ben gelmiyim gerekirse.

bu 10 tane kadın bulurum 1 tane aile bulamam diyen her erkeğin ağzına plastik terlikle patlatana kadar vurmak istiyorum..
o zaman evlenmicektin, ananın koynunda yatacaktın bi ömür..
bir evin sahibi en çok kadındır.. deri topu düzeni ona aittir.. kaldırıp kaba etlerini eve bi fayda sağlamazlar sonra da ev uygun mu değil mi sormadan eve birilerini sokarlar..
ben burda kimseye boşan demedim demem de.. kimsenin evliliğine biz karar vermiyorsak ayrılmasına da biz karar veremeyiz.. ama bu adamların da kendilerine çeki düzen vermeleri, karşılarındakilerin eşleri olduğunun farkına varıp ona göre hareket etmeleri gerekli..
evleniyorlarsa ortak yaşama alışmak zorundalar.. ben bana uyum göstermeyen adamı dakik tutmazdım yanımda.. benim annem de babamı bu sebeple boşadı zamanında zaten, kötü adam olduğu için değil.. babamın da içkisi, kumarı, aldatması hiç olmadı ama arkadaşları vardı hep.. annem bi akrabaya gidilcekse hep yalnız kaldı.. hayatımı paylaşacağım kocam olmayacaksa kendim daha rahat yaşarım dedi ayrıldılar.. çok da doğru bir karar vermişler..
benim de başıma gelse ben de aynı davranırım.. erkek milleti dediğin hem asalak gibi tepemizde olacak, hem canı istediğinde bizi koynuna alacak hem de evlenmemiş gibi kafasına göre hayat yaşayacaklar..
yok öyle otlu sulu dere..
kusura bakmayın biraz sert oldu ama bu ülkede her şeyi istediği gibi yapması için yetiştirilen, peşinde kul köle olunup biyerleri kaldırılan sonra aynı şeyi eşlerinden bekleyip eşlerine hayatı zindan eder erkeklere maalesef tahammülüm kalmadı benim.. kadın ezilecek erkek keyfine bakacak.. öyle evlat yetiştiren anaya da tüküreyim karısına değer vermeyen erkeğe de..

eşinizinle aynı tatil günlerine denk gelecek bir iş bulun kendinize.

böyle erkeklere şaşırıyorum.ama benim kocamda dahil konu aileleri oldumu çıldırıyorlar böyle..
seni çok iyi anlayabiliyorum benim anne babamda aynı şekilde boşandı,hep birlikte birşeyler yapma isteği bende de var..

Kendini daha fazla üzmeden rahatlığa vursan,eşyalarını ortada bıraksan acaba o da utanıp vazgeçer mi birini getirmekten

Sende gel spor salonuna diyor.
Ama ben zaten çok zayıfım birde spor yaparsam iyice eriyip biteceğim.
Boşuna gidip zaman öldürmek istemiyorum oralarda.

ben de 50 kiloyum ama iki günde bir spor salonuna giderim, eriniyor merak etme:) illa koşu bandında koşup halter kaldıracaksın diye bişey yok, yoga yapabilirsin, pilates yapabilirsin, orada arkadaşlar edinebilirsin, spor salonuna kdar beraber gidip, beraber dönmek de bişeyler yapmaktır. eşinin iş çıkışı spora gidip günün yorgunluğunu atması bana hiç garip gelmedi. zaten erken çıkıyormuş, şahsen benim nişanlım sekizden önce gelemiyor eve. ben de iş çıkışı spora gidip yalnız başıma kafa dağıtmaktan hoşlanıyorum, yorgunken hiç sohbet modumda olmuyorum, güleryüzlü olamıyorum. benim eşim bana sürekli akşam hemen eve gel, benle vakit geçir dese boğulurum iyice. gitsin sporunu yapsın gelsin, sonra evde beraber yemeğinizi yiyin, filminizi izleyin ya da dışarı çıkın. eşin arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyorsa arkadaşlarını davet edin, evde beraber ağırlayın. yeni evli insan misafir ağırlamaktan hoşlanmaz mı ya, o kadar tabak çanağı boşa mı alıyoruz:) boş günlerinizin denk gelmemesi eşinizin problemi değil. kendinize evli olmaktan başka meşgaleler de bulmalısınız bence. evinize sizden habersiz misafir getirmesi elbette hoş değil, ama kardeşinin herhangi bir misafir olmadığını düşünüyorum. evet, en azından sizi arayıp kardeşimi eve götürüyorum haberin olsun, ortalıkta özel bişeyin var mıydı diye sorabilir ama izin alacak hali de yok. çocuklarınız olduğunda eşinizin kendine zaman ayırması bu kadar gözünüze batmayacaktır diye düşünüyorum.

canım bak evlilik kurumu biraz farklı işliyor.. ben de eşine bağımlı kadınlardan hoşlanmam.. mesela benim de eşimle kendimize ayırdığımız özel zamanlarımız var ben arkadaşlarımla çıkarım o kendi arkadaşları ile çıkar, benim zaten tiyatro gibi bir sosyal hayatım var.. ama konu sahibinin anlatmaya çalıştığı şey eşi beraber vakit geçirmek için herhangi bir çaba sarf etmediği gibi eşinin çabalarına da olumlu yaklaşmıyor.. eşinin talebi doğrultusunda eşinin ailesi ile görüşmüyorlar ve görüşmemelerine rağmen habersiz eve aile bireylerini getiriyor.. evlilikte saygı her şeyden çok çok daha önemli bir şey emin ol hele de kadın çalışıyorsa..
konu sahibinin eşi tek başına bir şeyler yapmaktan keyif aldığını açık açık söylemekten çekinmiyor.. evleniliyorsa yapışık ikiz olunmayacak elbet ben de buna karşıyım ama evlilik birliği ve huzur varlığı için birlikte kaliteli zaman geçirmek şart.. o zaman evlenilmesin sevgili hayatı yaşanabilir..
erkeklerin ben böyle bi hayata alıştım beni böyle kabul et fikrinden vazgeçmeleri şart burası kesin.. işine gelmeyen evlenmeyecek hiçbir kadını da böylesine üzmeyecek bu kadar basit..

Bile bile evi toplama, hersey ortada olsun, o çamasirlarini falan salona birakiyorsa kaldirma!!!
çamasirlardan kasit, gömlegini, ceketini, montunu, çoraplarini, vs...
bunu bi süre böyle dene....
Gör bakalim bir daha seni aramadan, sana sormadan eve bir tanidigini davet edebiliyor mu???

Sİz tanımasanız da onun bir kardeşi var ve eve getirebilir. Arkadaşı sormadan getirmek başka bir durum kardeş başka. Hoş bence insan istediğini eve davet edebilir. Ben de arkadaşlarımı çağırmayı düşündüğümde izin almıyorum sadece haber veriyorum mesela...
Yalnız takılmasının sebebi siz olabilir misiniz?
Yani düğüne bile gelmeyen kardeşi siz varken çağırmak biraz cesaret isteyebilir...

Kimsenin tırnağı olamıyorsan hayatında hiç değerin yok demek.Değersizsen devam et yoluna.Konuş dicem de hangisi konuşabilir bilmiyorum.Onların konuşmaktan anladığı bağırıp tehditler savurup üste çıkmak.Allah tez zamanda huzur versin sana.

Kardeşini neden size sormadan getiremiyor arkadaşı anladım tamam da kardeşi getiremezsin demek çok başka ayrıca eşinin ailesiyle görüşmek istediğini ama eşinin görüşmediğini söylemiştin şimdi ne değişti görüşmek istemeyen sen misin yoksa eşin mi anlamadım hem görüşmek istemiyor ben kalabalık aile olalım istiyordum diyorsun hem de kardeşini eve getirmiş ailesi için bana hakaret etti diyorsun hangisi doğru? tabii ki sen evdeyen gelse daha iyi olurdu ama sen geç çıkıyorsun diye demek ki evde oturup sohbet etmek istediler ayrıca neden izin günleriniz uymuyor o ve siz haftasonları izin yapmıyor musunuz hiç mi beraber bir yere gitmiyorsunuz arada sırada tek kalmak tek başına spora gitmek isteyebilir ama beraber imkanlar da yaratabilirsiniz. Eşler öyle ince düşünemiyor benim de eşim bana sormadan ev müsait mi demeden arkadaşını getirirdi uyarınca olmadı bir daha ama kardeşi konusunda katı olmayın

güncellemeyi okuyana kadar başka şeyler düşünüyordum.kendi başına vakit geçirmesini bilen insan bana hep çok karakterli gelmiştir.kendiyle barışık kendisinden sıkılmayan.siz de kendinize etkinlikler bulun faaln yazıcaktım.Ama 5 6 tane erkek arkadaşını evli bir erkek evine getiremez bana sorarsanız.siz olsanız da bence gelmemeleri gerek.ayrıca sizin haberiniz olmadan birilerini getirmesi çok yanlış.size kibarca söyler kardeşim gelicek der siz de ona göre hazırlanır zaten onu en güzel şekilde ağırlarsınız.bence bir süre sessiz kal ama kendini ezdirme haksız olan o özür dilemesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…