• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi kafama takmaktan biktim usandim artik :(

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
35
Merhabalar herkese..ben ackogretm okudum universiteyi..iki universite okduum bitirdim..kpss su bu sinavlarla geciyo zaman..ozel bi isyerinde suan calisamam onumde engeller var..birincisi 4-5 ay icinde ablam evlenicek onlarin hazrlklarna kosturcaz isten devamli izin alamam ikincisi evliyim yeni evliyim tam sartlari uygun bi yer bulamadan calisamam..evlilige adapte olamadan birde suan ise girersem hic ayaga kalkamam..artik iyice bunaldim.evleneli 5 ay oldu henuz dugun fotograflarimizi cikartamadik esim esnaf borclar girtlaga kadar ev aldi krediyle pesinat verdigi kismini ise ortagindan borc aldi (altin olarak ) altinda yukseldii :( evin kredisini duzenli odeyebiliyoruz cok sukur ama onun disinda evin masraflari zaten hic bitmiyo bitmicekde.. yaptgmz bi gezek var bana da kiyamaz zorla sende katil paraya dedi ne var verriz aylik parasini dedi zorla ona katti beni ilk parayi da bende topladik bana almamiz gerekenler vardi bu paradan aldim bi kismini da ablamn dugunu icin taki icin sakladim biriktiricem..bi kismini da iki aylik gezek icin sakladim..suan yine 0 param kaldi yani..yapilicak cok sey var esim zaten bunalmis bisey diyemiyorum nikahta takilan kucuk altinlarin hepsini evlendgmz ilk ay verdim zaten:( paradan nefret ettm bu yasima kadar ama onsuz da hic bisey olmuyo dusunmekten kafayi yicem artik daraldim bunaldim

Merhabalar herkese..ben ackogretm okudum universiteyi..iki universite okduum bitirdim..kpss su bu sinavlarla geciyo zaman..ozel bi isyerinde suan calisamam onumde engeller var..birincisi 4-5 ay icinde ablam evlenicek onlarin hazrlklarna kosturcaz isten devamli izin alamam ikincisi evliyim yeni evliyim tam sartlari uygun bi yer bulamadan calisamam..evlilige adapte olamadan birde suan ise girersem hic ayaga kalkamam..artik iyice bunaldim.evleneli 5 ay oldu henuz dugun fotograflarimizi cikartamadik esim esnaf borclar girtlaga kadar ev aldi krediyle pesinat verdigi kismini ise ortagindan borc aldi (altin olarak ) altinda yukseldii :KK43: evin kredisini duzenli odeyebiliyoruz cok sukur ama onun disinda evin masraflari zaten hic bitmiyo bitmicekde.. yaptgmz bi gezek var bana da kiyamaz zorla sende katil paraya dedi ne var verriz aylik parasini dedi zorla ona katti beni ilk parayi da bende topladik bana almamiz gerekenler vardi bu paradan aldim bi kismini da ablamn dugunu icin taki icin sakladim biriktiricem..bi kismini da iki aylik gezek icin sakladim..suan yine 0 param kaldi yani..yapilicak cok sey var esim zaten bunalmis bisey diyemiyorum nikahta takilan kucuk altinlarin hepsini evlendgmz ilk ay verdim zaten:KK43: paradan nefret ettm bu yasima kadar ama onsuz da hic bisey olmuyo dusunmekten kafayi yicem artik daraldim bunaldim
Ise girmeme bahanelerin komik..

Yorum yaparken dusunmemeniz de komik..icinde bulundugunuz durumlarda anlayabilirsiniz bazi seyleri yazildigi gibi basit olmayan seyler var tesekkurler iyi gunler size.

ben maykaya hak verdim. gırtlağa kadar borç varken ablam evleniyo, ben de yeni evlendim hffff diye işe girmemezlik etmezdim ben olsam. saçma yani.

Valla ablan evleniyor da Şen'inle evlenmiyor ya canım hazırlıktan sanana sen uygun olduğun saatlerde yardım etmek için gidersin aöa evlilik planı üzerine sıkıntıya girmen mantıksız. Evliliğinde 5 ay olmuş yeniliği kalmamış artık. Ben senin yerinde bu kadar bunalmış olsam mutlaka bi işe girerim çocuk derdin Yok nasılsa

Ablanız size güvenmemiştir evlenirken muhtemelen. Yani siz yardım etseniz de etmeseniz de o işler illa ki hallolur. Nişanlısıyla ikisi halletsin zaten.

Bence işe girmelisiniz. O kadar borç varsa yardım edin derim.

bence siz çalışmak istemiyorsunuz. sıraladığınız gerekçeler gerçekçi değil. kaldı ki özel sektörde gönlünüze göre iş bulmanız biraz hayal alemi. ben de biri aöf olmak üzere iki bölüm bitirdim , birkaç sene kpss çalıştım ve vaktimi nasıl da boşa harcadığımı anlayıp gerçeğe döndüm. şuan haftanın 6 günü günde 10 saat çalışıyorum asgari ücretle.

Merhabalar herkese..ben ackogretm okudum universiteyi..iki universite okduum bitirdim..kpss su bu sinavlarla geciyo zaman..ozel bi isyerinde suan calisamam onumde engeller var..birincisi 4-5 ay icinde ablam evlenicek onlarin hazrlklarna kosturcaz isten devamli izin alamam ikincisi evliyim yeni evliyim tam sartlari uygun bi yer bulamadan calisamam..evlilige adapte olamadan birde suan ise girersem hic ayaga kalkamam..artik iyice bunaldim.evleneli 5 ay oldu henuz dugun fotograflarimizi cikartamadik esim esnaf borclar girtlaga kadar ev aldi krediyle pesinat verdigi kismini ise ortagindan borc aldi (altin olarak ) altinda yukseldii :KK43: evin kredisini duzenli odeyebiliyoruz cok sukur ama onun disinda evin masraflari zaten hic bitmiyo bitmicekde.. yaptgmz bi gezek var bana da kiyamaz zorla sende katil paraya dedi ne var verriz aylik parasini dedi zorla ona katti beni ilk parayi da bende topladik bana almamiz gerekenler vardi bu paradan aldim bi kismini da ablamn dugunu icin taki icin sakladim biriktiricem..bi kismini da iki aylik gezek icin sakladim..suan yine 0 param kaldi yani..yapilicak cok sey var esim zaten bunalmis bisey diyemiyorum nikahta takilan kucuk altinlarin hepsini evlendgmz ilk ay verdim zaten:KK43: paradan nefret ettm bu yasima kadar ama onsuz da hic bisey olmuyo dusunmekten kafayi yicem artik daraldim bunaldim
ohh hem çalışamam de hemde para yetmiyor de ne diyelim sana aramızda para mı toplayalım

2 üniversite mezunun çalışmak istememesi ilginç . o kadar çalışmamak için mi okudun kamuda çok mu rahat olacaksın aöflere sinir oluyorlar söyleyeyim . Gir bir yere hem iş öğren hem de çalış ablan içinde sürekli izin alma deki bende yeni evliyim borçlarım var çalışmam lazım . kalkıp çalışmadan bitmeyecek o borçlar . hiçbirşey yapmazsan kazandığını altın yapar altın borcunu ödersin

Yorum yaparken dusunmemeniz de komik..icinde bulundugunuz durumlarda anlayabilirsiniz bazi seyleri yazildigi gibi basit olmayan seyler var tesekkurler iyi gunler size.

anlayamıyoruz işte

zira bırakın ablamın düğününü, kendi düğünüm için bile izin almadım ben

Pazar düğünüm vardı Cumartesi çalıştım

normalde 18.30 da işten çıkmam gerekir, toplantım uzadı gelinliği teslim almaya akşam 8 de gittim

hiç bu sebeplerle de işi bırakmayı düşünmedim

doğumdan iki hafta önceye kadar da günde 10 saaat aralıksız çalıştım

yeni evli olmak yahut ablanın evlenecek olması işe girmeye engel olmaz ki

Herşeyi kafana taktığın halin buysa takmadığını merak ettim. Git bi işe çalış saçma sapan bahaneler üretme

bir de ben "evin masraflari zaten hic bitmiyo bitmicekde.." bölümün anlayamadım

yani yeni evlisiniz ne masrafı olur ki evin hiç bitmeyecek

en fazla ekmek peynir masrafı olmasz mı

eşya vs diyorsan boş şeyler,onlar bunun için can sıkmaya değmez

hatta bence şu çizdiğiniz tabloda ev almanız bile gereksizmiş ama almışsınız artık

bu aşamada tek çözüm geliri artırmak, yolunu biliyor ama o yola girmek istemiyor gibisiniz

bir farklı öneri de gidin eşinizin işini başında durun, o da dışarıda iş kovalasın, farklı yerlere gitsin, yeni müşteriler ile ilişki kurmaya çalışsın

gün galiba

hani para vs veriliyormuş her ay
Ayyy ne bileyim valla zaten cümleleri de tam anlayamadım.
Özne nesne yüklem nokta virgül satırbaşı onlardan ümidimi kestim zaten :)
Kafadan tamamlama yapıyorum :işsiz:

Af buyurda güzelim benimde takıldığım..

Kendi ayaklarının üzerinde durmayacaksan. İhtiyacınız olduğu halde bahaneler üretip çalışmayacaksan. Sadece evde kocanın seni geçindirmesini bekleyeceksen.
Maddi özgürlüğünü almayacaksan.

NEDEN 2 ÜNİVERSİTE BİTİRDİNKİ?

cnm ben partıme calısıyorum haftada 3 gun. ogrencıyım bıde dusun.. ustelık asgarıye yakın maas alıyroum. sende boyle bı ıs bulsan hem ablana kosarsın hem de butcene katkı olur. senın bu bahanelerın sacma geldı. ozaman oturdugun yerden para kazan mı demelıyız?

Back