- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sorunlu1234
Merhabalar herkese..ben ackogretm okudum universiteyi..iki universite okduum bitirdim..kpss su bu sinavlarla geciyo zaman..ozel bi isyerinde suan calisamam onumde engeller var..birincisi 4-5 ay icinde ablam evlenicek onlarin hazrlklarna kosturcaz isten devamli izin alamam ikincisi evliyim yeni evliyim tam sartlari uygun bi yer bulamadan calisamam..evlilige adapte olamadan birde suan ise girersem hic ayaga kalkamam..artik iyice bunaldim.evleneli 5 ay oldu henuz dugun fotograflarimizi cikartamadik esim esnaf borclar girtlaga kadar ev aldi krediyle pesinat verdigi kismini ise ortagindan borc aldi (altin olarak ) altinda yukseldii evin kredisini duzenli odeyebiliyoruz cok sukur ama onun disinda evin masraflari zaten hic bitmiyo bitmicekde.. yaptgmz bi gezek var bana da kiyamaz zorla sende katil paraya dedi ne var verriz aylik parasini dedi zorla ona katti beni ilk parayi da bende topladik bana almamiz gerekenler vardi bu paradan aldim bi kismini da ablamn dugunu icin taki icin sakladim biriktiricem..bi kismini da iki aylik gezek icin sakladim..suan yine 0 param kaldi yani..yapilicak cok sey var esim zaten bunalmis bisey diyemiyorum nikahta takilan kucuk altinlarin hepsini evlendgmz ilk ay verdim zaten paradan nefret ettm bu yasima kadar ama onsuz da hic bisey olmuyo dusunmekten kafayi yicem artik daraldim bunaldim