Herseyi gereksiz bulan anne

Evet aynen kesinliklee ve insan ister istemez etkileniyor aman bosver moduna bende geciyorum zamanla
agdaya gerek yok jilet yeter
bıyığı almaya ne uğraşıyon falan.
ben kulağımı kapattım kendi keyfime uygun olanları yaptım zamanla o da bıyıklarını almaya başladı.
sen de keyfine gore takıl

Ay tek cocuk olmasam ablam misin acaba derdim :)
valla benim de kızkardeşim yok :KK70:
hep düşünürüm bir kız kardeşim ablam olsa belki daha bakımlı şıkır şıkır olurduk.
anneden kokoşluk gormeyince insanın odunluğu baki oluyor :KK70:

Hahha guldum kusura bakma ama benimkide oyle cok ciddi bisey olmadikca grip icin vs asla doktora gitmez
Benim annem ciddi seylere de gitmiyor kardesim bi kere fenalık gecirdi gitti koltuklara carpa carpa yattıgı yerde kaldı annem takmadı sonunda kalkar diye :KK43: Kuaformus falan onları gereksiz bulan anne normal geldi simdi bana bosverin benim annemde agdayı gereksiz bulur kızar ama ben yapıyorum napalım kadınız öyle mi gezelim :KK53:

Benim annem ciddi seylere de gitmiyor kardesim bi kere fenalık gecirdi gitti koltuklara carpa carpa yattıgı yerde kaldı annem takmadı sonunda kalkar diye :KK43: Kuaformus falan onları gereksiz bulan anne normal geldi simdi bana bosverin benim annemde agdayı gereksiz bulur kızar ama ben yapıyorum napalım kadınız öyle mi gezelim :KK53:
Benimkideee :)

Genelde evet ben hep guzellikle ugrastigim icin belkide :) ya da mesela arkadaslarla bulusmak gezmek vs onlari da gereksiz bulur
of zor iş bir iki konu da fikrini değiştirebilirsin ama genel zihniyeti değiştiremezsin
örneğin anneni bir düğüne falan götürüp bir anne kızı gösterip aa ne kadar güzel giyinmişler ne kadar bakımlılar falan desen
bir de kaç yaşındasın sen çalışıyor musun onu sorucağım

of zor iş bir iki konu da fikrini değiştirebilirsin ama genel zihniyeti değiştiremezsin
örneğin anneni bir düğüne falan götürüp bir anne kızı gösterip aa ne kadar güzel giyinmişler ne kadar bakımlılar falan desen
bir de kaç yaşındasın sen çalışıyor musun onu sorucağım
Dugune gitmez ki asla..o da gereksiz sevmez oyle ortamlari.24 yasindayim calismiyorum.

Dugune gitmez ki asla..o da gereksiz sevmez oyle ortamlari.24 yasindayim calismiyorum.
zaten bu tür ortamlara girse kendi de bakım yapma isteği duyacak
insan sosyalleştikçe bakıma daha çok yöneliyor
bana kalırsa canım sen eğer para bulursan lazere git toptan kıl tüy işinden kurtul böylece çok göze batmaz kuaföre gitmelerin
fönü mesela evde yapmaya çalış biraz yada kendine düzleştirici maşa al hatta annene yap arada destekle anneni ay ne kadar güzel oldu benim annem e güzelmiş falan gibi örtülüyse bile evin içinde yap
benim annem de tam tersi ne kadar bakımsızsın çalışansın kilona dikkat et git fön çek falan diyor :KK19:

zaten bu tür ortamlara girse kendi de bakım yapma isteği duyacak
insan sosyalleştikçe bakıma daha çok yöneliyor
bana kalırsa canım sen eğer para bulursan lazere git toptan kıl tüy işinden kurtul böylece çok göze batmaz kuaföre gitmelerin
fönü mesela evde yapmaya çalış biraz yada kendine düzleştirici maşa al hatta annene yap arada destekle anneni ay ne kadar güzel oldu benim annem e güzelmiş falan gibi örtülüyse bile evin içinde yap
benim annem de tam tersi ne kadar bakımsızsın çalışansın kilona dikkat et git fön çek falan diyor :KK19:
Aslinda soyle annem
Bakimsiz degil boya vs hepsini kendi yapiyor benim onun bakimiyla isim yok sac duzlestiricim masam vs de var ama olay o degil olay bisey aldigimda vs hevesi kursagimda birakmasi..yani benim aldigim seyleri onun anlamasini beklemiyorum tabi ama ne gerek var demesini de istemiyorum

Hahah tabi benimkide islatmiyor ama bu sekilde de cok zor yani herseye ne gerek var dedikce icimde heves namina hic bir sey kalmiyor :KK43: heyecanla bir sey alip gosteriyorum bu ne ki simdi ne gerek var diyor

Amaaan gerçekten kankiler, kız arkadaşlar bunun için bunun için varlar, ben annemin heveslerimi paylaşmasını bekleseydim mağaramdan çıkmamam falan gerekirdi ahah. Ama nerde bi umulmadık şey var onda hemen merak eder gelirdi bir ara hint kınası dövmeye sardım, en başta yine ne gerek var dedi, baktı güzel oluyor, kendi de istedi :KK70: Sonra ne gerek var şunu yapmayı öğrendin de ne oldu bir dantel yapıp serseydin daha iyi olurdu ayağındaki çiçeğe bakarak, bazı huylarını öyle kabul etmek lazım.

aman benim annemde böyle bende 23 yaşındayım hiçbir şeye hevesimi bırakmadı sağolsun. diyet yapıcam diyorum fazlam var bariz belli bir de bizde genetiktir kilo direk göbeğe gider. hoş görünmüyor yani vücuduma eşit yayılmıyor kilolar ona karışıyor mesela. 16 17 yaşında ergen olsan anlayacağım 23 yaşından sonra bu heves niye şöyle fit olucam şöyle vücudum olsun diyorsun falan diye söyleniyor. duyan da 50 yaşındayım sanar :KK12: bir topuklu ayakkabı beğensem laf ediyor boyunu uzatacaksın diye kendine niye eziyet çektireceksin bırak alma şunu falan diye. biraz şunu mu giysem bunu mu giysem diye düşünsem giy işte bir şeyler ne oyalanıyorsun çok mu önemli der. kişisel bakım içinde aynısı ben öyle kılsız tüysüz bir insan değilim çok rahat edemiyorum çıktığında bir de fazla olunca kendimden soğuyorum. ona kalsa zaten evli falan da değilim ya hele ki kışsa hep kapalı giyiniyorsam bütün kış almama bile gerek yok. bende diyorum kız annesi olacak en son insanmışsın. özeniyorum valla arkadaşlarımın annelerine :KK43:

24 yasindasin, calis, kendi parani kazan, sonra parani git neye istiyorsan ona yatir. Bu fikre ne dersin?

16, 17 yasinda olsan anlarim sonucta aile eline bakiyorsun ama yetiskin , eli ayagi tutan bir insansan insanlardan bir seyler bekleyeceine belki de kendin yapmalisin ?

Kimin eline bakiyorsan istesen de istemesen de onun hayat stiliyle yasarsin, cunku mecbursun. Kendi dogrunla, kendi kafana gore yasamak icin kendi paranin olmasi gerek. Annenin evinde yasiyorsan, onun eline bakiyorsan begen ya da begenme bu hayat stilinde devam edersin.

Merhaba arkadaslar
Evet bu anne benim annem,kuafore gitmeyi gereksi bulur,makyaj yapmayi gereksiz bulur,bakim urunu almayi gereksiz bulur,lazer epilasyona gitmeyi gereksiz bulur vs vs bu gibi daha bir cok seyi gereksiz buluyor kendi yapmadigi gibi yapanlarada karisiyor ve artik bu durumdan biktim.baska annesi boyle olan var mi ? Nasil ustesinden geliyorsunuz ? Maddi durumu da gayet iyi yanlis anlamayin parasizliktan degil yani ben ogrenciyim bana da destek olmuyor yaptimlarimi gereksiz buldugundan..nasil ustesinden gelebilirim acaba.o kadar ki evlenmeyi ve hatta sevgililigi dahi gereksiz buluyor..
Çok ilginç benimki de tam tersi. Evlendim gittim hala niye makyaj yapmıyosun, niye bu kıyafetleri giyiyorsun yaşlı gibi, kuaföre git, saçını boyat, saçını kestir. Epilasyon yapsana sen nasıl kızsın? Bari bir sürme sür. Evlen, çocuk yap. Her şeyime karışıyor. Biraz makyaj falan yapma. Dökük gez bakalım. Belki işe yarayabilir.

Merhaba arkadaslar
Evet bu anne benim annem,kuafore gitmeyi gereksi bulur,makyaj yapmayi gereksiz bulur,bakim urunu almayi gereksiz bulur,lazer epilasyona gitmeyi gereksiz bulur vs vs bu gibi daha bir cok seyi gereksiz buluyor kendi yapmadigi gibi yapanlarada karisiyor ve artik bu durumdan biktim.baska annesi boyle olan var mi ? Nasil ustesinden geliyorsunuz ? Maddi durumu da gayet iyi yanlis anlamayin parasizliktan degil yani ben ogrenciyim bana da destek olmuyor yaptimlarimi gereksiz buldugundan..nasil ustesinden gelebilirim acaba.o kadar ki evlenmeyi ve hatta sevgililigi dahi gereksiz buluyor..

Annelerin fikri çok önemli, bize yol gösterici ama bizim yerimize karar merci değil. Öncelikle kendin ne istiyorsun? Sana göre gerekli gereksiz olan şeyler neler?

Anneme göre kaş aldırmak, kulak deldirmek, kıyafet almak vs hep gereksiz olmuştur. Kendi kararlarımı aldım ve kimseye haber vermeden uyguladım. Sorumluluğunu alabileceğim ve yükünü kaldırabileceğim şeyleri ama.

Şimdi ise yaptıklarımdan pişman değilim, olsaydım da kendi kararlarımın pişmanlığını yaşamayı tercih ederdim.

Gereksiz işler müdürü diyesim geldi annenize :KK48:
Benimkinin de garip huyları var.. Amaan hangimizin yok ki , kuzum göstermeyiver annene sen de aldıklarını boşver :KK51: Böyle gelmiiş böyle gider , doktora gitmeyi de kabul etmiyorsa yapacak pek bir şey yok :KK14:

Merhaba arkadaslar

bence onun bi psikoloğa ihtiyacı var psikologa götür kendisi için gereksiz olabilirde sen gençsin yani bunları anlat ona şimdi yapamazsam ilerde hiç yapamam de anlat ama psikologada götür....

X