Gebeliğe Hazırlık Herşeyi deneyip de sadece ovulasyon testi ile hamile kalanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahhh
Bende ilk deniyorum

İnşallahhhh

Ne yaptınız ??

İnşallah iyi sonuçlar olur

Peki sperm kalitesi azalmaz dimi
Kesin mi böyle
Ne kadar da olsa hergun ilişki sperm azlığına yol açar ama spermler hareketli ve canlıysa 1 tane dahil sperm gelse döller yumurtanı . Önemli olan spermlerin güçlü olması . Eşine isten gelince türk kahvesi yap o akşam girin ilşkiye .

Hala incecik bi çizgi halinde çizgi.eşimde sperm hareketliliği az. Hergün ilişkiye girmek mi yoksa bekleyip pikte mi yapmak mantıklı

Hala incecik bi çizgi halinde çizgi.eşimde sperm hareketliliği az. Hergün ilişkiye girmek mi yoksa bekleyip pikte mi yapmak mantıklı
Sperm hareketliliği az ise pik de yapın canım . Bir de yavaş olduğu için spermler tüplere daha yavaş ulaşır doğal olarak.iliskiden sonra 1 2 saat yay kalkma

Bir gün yapıp bir gün yapmamak da ideal ama çook ara vermeknde sperm kalitesini düşürüyormuş. Bir gün ara ideal

Dün benim silik olarak başladı açıklama kısmında sabah yada akşam 10 dan sonra yapın daha iyi diyordu benden 10 dan sonra yaptım bakalım klomen macun çatlatma iğnesi hepsi bit arada kombo yaptım ne çıkacak

Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım

inş cnm öyle çok dua ediyorum kii. bide geçen ay gebe kaldığımı öğrendim 2 gün sonra kmyasal çıktı. 2 günlük o mutluluğu tattım ya daha çok istiyorumm. inş Allah nasip edwer
bnde aynısını yasadım yasadıklarının gecen ay kimysal oldu sonrası oldumu

bnde aynısını yasadım yasadıklarının gecen ay kimysal oldu sonrası oldumu

Aylarca denedim oda işe yaramadı saldım artık kendimi kurana veriyorum daha çok. Allah'ım kabul eder inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…