Gebeliğe Hazırlık Herşeyi deneyip de sadece ovulasyon testi ile hamile kalanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah sabah bana iyi geldi siz de okuyun ...
"New York, California’dan 3 saat ileride ancak bu California’yı yavaş yapmaz.
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak İçin 5 sene bekler.
Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken, kimi 50 yaşında CEO olur 90’ını görür.
Kimi evlenirken kimi bekar kalır.
Obama 55 yaşında emekli oldu, Trump 70 yaşında göreve başladı.
Bu dünyadaki herkes “kendi zamanına” göre yaşar.
Etrafındaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senden geride gözükebilir.
Ancak herkes kendi yarışında..kendi zamanında...
Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
Onlar kendi zamanında, sen kendi zamanında yaşayacaksın..
Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
İyisi mi sakin ol.
Geç kalmadın.
Erken de değil.
Tam zamanında yaşıyorsun "

Miss gibi yazi cok tesekkur ederim. Hepimizin annelik zamaninin gelmesi dileklerimle

Aminnn inşAllah. Benim bat da 12-13 ekim dua edin kırmızılar görmeyim de çift çizgi göreyim. :)

Son düzenleme:
slm kızlar bugün lekelenmem oldu.. geçen hafta yumurtlama gününmdü. yerleşme kanaması olabilir mi?

Kızlar iyi aksamlar.. hadi güzel haberler verin yok nu bu ay ovulasyon testi ile hamile kalan .. umut olun bana da.. bat a 1 haftam var

ben regl oldum cnm hem de beklenilen günden erken oldum
Üzüldüm yaa . Allahım yardım etsin de önümüzdeki ay olur belki . Ben de bu ay olursam adet yapmicam ovulasyon testi falan bi daha. Onla ilgili değil demek ki

Kızlar bişey sorucam . Ben ovu testi yapmıştım pik olmuştu baya oldu değerlendirdik o günü. Bir daha yapmadım test pik oldu nasılsa diye . Bugum adetime 6 gün var. Yapayım bi dedim ovu testi. Silik çıktı ikinci çizgi . Böyle silik çıkması normal mi hep silik mi çıkıyor acaba ikinci çizgi yoksa hamilelik falan varsa bellimi ediyor

Kızlar bir şey soracağım tahmini ovülasyonuma 4 gün var. Dün test yaptım hafif bir çizgi çıktı.bugün yaptım hiçbir şey çıkmadı. Yavaş yavaş koyulaşıp en koyuda pozitif olmasj gerekmiyor mu? Neden hiç çizgi çıkmadı bugün bilemedim. Başlasammı çalışmaya

Yok bekle benimde öyle oldu bir gun ertesi gün koyulaşmaya başladı . Boşa harcama simdi spermleri :)

Ovulasyon testini her gün aynı saatte ve günde bir kere yapın. öğlen 12-4 arası yapmak iyi. Bir de hemen bakmak değil 10 dk sonra falan bakın bu test gebelik gibi değil. ilk başlarda silik belirsiz olablir gitgide koyulaşır. koyulaşmadan önceki günü koyulaştığı günü ve sonraki iki günü değerlendirmelisiniz.

adetin gecikirse gebelik testi yap neden olmasın

burada bekleyeyim.. bu ay ovulasyon denedim eğer hamile kalırsam sizlere umut olurum belki
İnşallahhh
Bende ilk deniyorum
Benimde son 3 gunum. Yumurta catladiktan sonra 15. Gun pazar ama ben ctesi kirmizi görmezsem test yapicam. Ins ovulasyon ile tutmustur.
Ben bu sefer kalp atisi alana kadar kimseye demicem. O zaman gidip yayarim 7. Haftadan sonra
İnşallahhhh

Ne yaptınız ??
Merhabalar bende bu testten aldım bakalım bir ay deneyeceğim işe yarar inş söylerim
İnşallah iyi sonuçlar olur
Peki sperm kalitesi azalmaz dimi
Kesin mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…