Gebeliğe Hazırlık Herşeyi deneyip de sadece ovulasyon testi ile hamile kalanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde son 3 gunum. Yumurta catladiktan sonra 15. Gun pazar ama ben ctesi kirmizi görmezsem test yapicam. Ins ovulasyon ile tutmustur.
Ben bu sefer kalp atisi alana kadar kimseye demicem. O zaman gidip yayarim 7. Haftadan sonra
Ya çok az kalmış bu son günler geçmek bilmiyor. Test yapınca yaz cnm . Insallah hamilesindir . Bende dün pik oldu akşam ilişki oldu ama bu gün olamıcak ilişki yatılı misafir geliyor . Şansım düşüyor mu yapmayınca ya .

Yok 2 gunde 1 iyi zaten. Spermler iceride yasar. Tam catlama zamani bilmediğin icin yarini da degerlendir sonrasini Allah a birak.

Yok 2 gunde 1 iyi zaten. Spermler iceride yasar. Tam catlama zamani bilmediğin icin yarini da degerlendir sonrasini Allah a birak.
Doğru soluyosun canım . Normalde pik gördükten sonra ertesi günü çatlama olmuyor mu

Doğru soluyosun canım . Normalde pik gördükten sonra ertesi günü çatlama olmuyor mu
Benim 21 i öğlen pik oldu canım. Programlar 22 si catlar diyo. Gercekten 22 sabahi bütün yumurtlama belirtim bitti. Ya 21 gece ya 22 sabah catlamis olabilir benim.

Benim 21 i öğlen pik oldu canım. Programlar 22 si catlar diyo. Gercekten 22 sabahi bütün yumurtlama belirtim bitti. Ya 21 gece ya 22 sabah catlamis olabilir benim.
Çatlayınca mi aslında ilişkiye girmek gerekiyor ya . Bende de dün yumurtlama belirtileri vardı bugün benimde bitti gerçekten de dün yumurtladim. Bugum ilişki olmucagi için üzülüyorum

Çatlayınca mi aslında ilişkiye girmek gerekiyor ya . Bende de dün yumurtlama belirtileri vardı bugün benimde bitti gerçekten de dün yumurtladim. Bugum ilişki olmucagi için üzülüyorum
Ben 20 ve 22 eylulde iliski yaptim. Yani zaten 1 gun yumurta 2 gun sperm yasiyosa denk gelsinler bi zahmet

Ben 20 ve 22 eylulde iliski yaptim. Yani zaten 1 gun yumurta 2 gun sperm yasiyosa denk gelsinler bi zahmet
Aynen yaa buyuk ihtimal denk gelir spermler güçlüyse gelsinler artık bizim bu spermler çok uyuşuk gireyim demiyolar yumurtaya

Bu ay ben ovulasyon testi kullandım ama ovulasyon testiyle gebe kaldım diyemem. Benim mucizem dostinexle oldu. Eğer eşinizle pek birlikte olmuyorsanız kullanın. Örneğin 2 güne bir birlikte oluyorsanız ovulasyon testi size bişi yapmaz. Ama ilişkiniz bazen günleri buluyorsa yumurtlama zamanını kaçırıyor olabilirsiniz

Cnm dostinex nedir hic duymadim . Yumurtlama günlerini sanırım bazen kaçırıyoduk. Haftada 2 kez ilişki oluyor genelde . Bu ay ovulasyon testi ni kullandım basarili oldum . Beklemedeyim

Cnm dostinex nedir hic duymadim . Yumurtlama günlerini sanırım bazen kaçırıyoduk. Haftada 2 kez ilişki oluyor genelde . Bu ay ovulasyon testi ni kullandım basarili oldum . Beklemedeyim
Dostinex ilaç. Prolaktin yüksekliği İÇİN kullanılır. Haftada 2 ilişki çok az iyi yapmışsın canım ovulasyon testiyle devam et sen

Dostinex ilaç. Prolaktin yüksekliği İÇİN kullanılır. Haftada 2 ilişki çok az iyi yapmışsın canım ovulasyon testiyle devam et sen
Bu ilacı öyle kafamıza göre alabiliyomuyuz yoksa doktor mu vermesi lazım canım zarar verir mi.bazen üst üste 2 3 gun oluyor ilişki bazen haftada 2 bazen 1 hic belli olmuyor . Bi tane daha cocuk olunca bi an önce uyuyayim diyorum akşam olunca ama yinede o yorgunluğa ragmen ikinciyi istiyorum beraber büyüsün de atlatayim diye

Benimde son 3 gunum. Yumurta catladiktan sonra 15. Gun pazar ama ben ctesi kirmizi görmezsem test yapicam. Ins ovulasyon ile tutmustur.
Ben bu sefer kalp atisi alana kadar kimseye demicem. O zaman gidip yayarim 7. Haftadan sonra
Aynen deme ...

Hamile kalorsan yaz mutlaka. Bu ovulasyonlaçok hamile kalan var ben de bu ay ilk defa denedim. İnş başarılı olmşuzdur

Hamile kalorsan yaz mutlaka. Bu ovulasyonlaçok hamile kalan var ben de bu ay ilk defa denedim. İnş başarılı olmşuzdur
Benim 3 kala test negatif. Adet olmazsam bat sabahi tekrar denicem o da negstifse artik oturur kirmizi karti karsilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…