bn de değerlendrdim bakalım cnm. eğer hamile kaldıysam sebebi ovulasyondur. Bir uygulama vardı telde ona göre yumurtlamayı takip ediyordum.. Yanlış gösteriyormuş bunu da anlamış oldumCanım inşallah . Güzel haberlerini yaz burda . Bende bu ay ilk defa demedim testi . Hatta bugün yumurtlama günü. Değerlendirdik . Beklemedeyiz artık adete kadar ..
yumurtlamadan 15 gün sonra gebelik belli olurmuş. hamiş kalırsak aynı dönemin anneleri oluruz inşbn de değerlendrdim bakalım cnm. eğer hamile kaldıysam sebebi ovulasyondur. Bir uygulama vardı telde ona göre yumurtlamayı takip ediyordum.. Yanlış gösteriyormuş bunu da anlamış oldum
Ayy evet inşallah beraber takip edelim . Tam 14 gün sonra adet olmam gerekiyor benim . Senin kaç gün varyumurtlamadan 15 gün sonra gebelik belli olurmuş. hamiş kalırsak aynı dönemin anneleri oluruz inş
Bende ınterntten takip ediyodum bir gun oynuyo arası. O bir gun önce gosteriyomusAyy evet inşallah beraber takip edelim . Tam 14 gün sonra adet olmam gerekiyor benim . Senin kaç gün var
bnm biraz geç olabilir cnm geçen ay kmyasal yaşadım. 20 gün falan olabilirAyy evet inşallah beraber takip edelim . Tam 14 gün sonra adet olmam gerekiyor benim . Senin kaç gün var
ne zamandr istiyorsn kaçncı denemnBende ınterntten takip ediyodum bir gun oynuyo arası. O bir gun önce gosteriyomus
Olsun olsun sağlıkla gelsin de bekleriz 15 2p 20 gün . Kaç aydır istiyosunuzbnm biraz geç olabilir cnm geçen ay kmyasal yaşadım. 20 gün falan olabilir
Aynı soruyu sorduk . Benim 2 buçuk yasinda kizim var . O da geç olmuştu benim . Simdi kardeş istiyoruz 9 aydır olmuyor.kistim var ama engel değil cunki bi tane doğum yaptım kist varken .ne zamandr istiyorsn kaçncı denemn
bn de 9 aydır istiyorum cnm. ilk gebelik olacak. inş rabbim ikimize de nasip ederAynı soruyu sorduk . Benim 2 buçuk yasinda kizim var . O da geç olmuştu benim . Simdi kardeş istiyoruz 9 aydır olmuyor.kistim var ama engel değil cunki bi tane doğum yaptım kist varken .
Ilk kizimda benim de aynı şekilde nasılsa olmuyor ya amann dediğim zaman kalmıştım . Bu teste nedense çok güvendim bakalim ilk denemem bu ay pik de oldu degerlendirdik . Olmassa bir daha yapmicam test ve oluruna bırakıcam . Allah tez zamanda nasip etsin . Tekrar deneyin isterseniz ovu testinidoğuramadım düşük yaptım malesef ama evet ovulasyon testi ile hamile kaldım. herşeyi denemiş sayılır mıyım bilmiyorum. 2 ay dr kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 1 kez de aşılama yaptırdık olmadı. aşılamadan sonra ilaçların yan etkisiyle kist oldu, 2 ay korundum mecburen. akabinde ovulasyon testine yöneldim dr umunda telkini ile. 3. ay da hamileydim.
benim sürecimde iş biraz benim rahatlamamla oldu sanırım. olmuyor psikolojisinden çıktığım ay pozitifi gördük. İnşallah bir dahakine sağlıkla da kucağıma alırım. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah.
Insallah canım inşallah . Ortak yönlerimiz çıktı bak . Belkide bu ay kalacaz ikimizdebn de 9 aydır istiyorum cnm. ilk gebelik olacak. inş rabbim ikimize de nasip eder
inş cnm öyle çok dua ediyorum kii. bide geçen ay gebe kaldığımı öğrendim 2 gün sonra kmyasal çıktı. 2 günlük o mutluluğu tattım ya daha çok istiyorumm. inş Allah nasip edwerInsallah canım inşallah . Ortak yönlerimiz çıktı bak . Belkide bu ay kalacaz ikimizde
Kimyasaldan sonra genelde cabuk hamile kalıyor kadınlar nedense öyle dikkat etmiştim burdainş cnm öyle çok dua ediyorum kii. bide geçen ay gebe kaldığımı öğrendim 2 gün sonra kmyasal çıktı. 2 günlük o mutluluğu tattım ya daha çok istiyorumm. inş Allah nasip edwer
inş öyle olur ben de okudum ama umuda kapılmak da istemiyorum nasip.Kimyasaldan sonra genelde cabuk hamile kalıyor kadınlar nedense öyle dikkat etmiştim burda
Nasip evet. . Bol bol dua ..inş öyle olur ben de okudum ama umuda kapılmak da istemiyorum nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?