Gebeliğe Hazırlık Herşeyi deneyip de sadece ovulasyon testi ile hamile kalanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Kızlar ben biseyi merak ediyorum umut olsun diye. Uzun zamandır bebek isteyip her şeyi yapıp da en son çare ovulasyon testi ile hamile kalanınız var mı .

burada bekleyeyim.. bu ay ovulasyon denedim eğer hamile kalırsam sizlere umut olurum belki

Canım inşallah . Güzel haberlerini yaz burda . Bende bu ay ilk defa demedim testi . Hatta bugün yumurtlama günü. Değerlendirdik . Beklemedeyiz artık adete kadar ..

Canım inşallah . Güzel haberlerini yaz burda . Bende bu ay ilk defa demedim testi . Hatta bugün yumurtlama günü. Değerlendirdik . Beklemedeyiz artık adete kadar ..
bn de değerlendrdim bakalım cnm. eğer hamile kaldıysam sebebi ovulasyondur. Bir uygulama vardı telde ona göre yumurtlamayı takip ediyordum.. Yanlış gösteriyormuş bunu da anlamış oldum

bn de değerlendrdim bakalım cnm. eğer hamile kaldıysam sebebi ovulasyondur. Bir uygulama vardı telde ona göre yumurtlamayı takip ediyordum.. Yanlış gösteriyormuş bunu da anlamış oldum
yumurtlamadan 15 gün sonra gebelik belli olurmuş. hamiş kalırsak aynı dönemin anneleri oluruz inş :anneadayı::KK200:

ne zamandr istiyorsn kaçncı denemn
Aynı soruyu sorduk . Benim 2 buçuk yasinda kizim var . O da geç olmuştu benim . Simdi kardeş istiyoruz 9 aydır olmuyor.kistim var ama engel değil cunki bi tane doğum yaptım kist varken .

doğuramadım düşük yaptım malesef ama evet ovulasyon testi ile hamile kaldım. herşeyi denemiş sayılır mıyım bilmiyorum. 2 ay dr kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 1 kez de aşılama yaptırdık olmadı. aşılamadan sonra ilaçların yan etkisiyle kist oldu, 2 ay korundum mecburen. akabinde ovulasyon testine yöneldim dr umunda telkini ile. 3. ay da hamileydim.
benim sürecimde iş biraz benim rahatlamamla oldu sanırım. olmuyor psikolojisinden çıktığım ay pozitifi gördük. İnşallah bir dahakine sağlıkla da kucağıma alırım. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah.

Aynı soruyu sorduk . Benim 2 buçuk yasinda kizim var . O da geç olmuştu benim . Simdi kardeş istiyoruz 9 aydır olmuyor.kistim var ama engel değil cunki bi tane doğum yaptım kist varken .
bn de 9 aydır istiyorum cnm. ilk gebelik olacak. inş rabbim ikimize de nasip eder

doğuramadım düşük yaptım malesef ama evet ovulasyon testi ile hamile kaldım. herşeyi denemiş sayılır mıyım bilmiyorum. 2 ay dr kontrolünde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 1 kez de aşılama yaptırdık olmadı. aşılamadan sonra ilaçların yan etkisiyle kist oldu, 2 ay korundum mecburen. akabinde ovulasyon testine yöneldim dr umunda telkini ile. 3. ay da hamileydim.
benim sürecimde iş biraz benim rahatlamamla oldu sanırım. olmuyor psikolojisinden çıktığım ay pozitifi gördük. İnşallah bir dahakine sağlıkla da kucağıma alırım. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah.
Ilk kizimda benim de aynı şekilde nasılsa olmuyor ya amann dediğim zaman kalmıştım . Bu teste nedense çok güvendim bakalim ilk denemem bu ay pik de oldu degerlendirdik . Olmassa bir daha yapmicam test ve oluruna bırakıcam . Allah tez zamanda nasip etsin . Tekrar deneyin isterseniz ovu testini

Insallah canım inşallah . Ortak yönlerimiz çıktı bak . Belkide bu ay kalacaz ikimizde
inş cnm öyle çok dua ediyorum kii. bide geçen ay gebe kaldığımı öğrendim 2 gün sonra kmyasal çıktı. 2 günlük o mutluluğu tattım ya daha çok istiyorumm. inş Allah nasip edwer

inş cnm öyle çok dua ediyorum kii. bide geçen ay gebe kaldığımı öğrendim 2 gün sonra kmyasal çıktı. 2 günlük o mutluluğu tattım ya daha çok istiyorumm. inş Allah nasip edwer
Kimyasaldan sonra genelde cabuk hamile kalıyor kadınlar nedense öyle dikkat etmiştim burda

Benimde son 3 gunum. Yumurta catladiktan sonra 15. Gun pazar ama ben ctesi kirmizi görmezsem test yapicam. Ins ovulasyon ile tutmustur.
Ben bu sefer kalp atisi alana kadar kimseye demicem. O zaman gidip yayarim 7. Haftadan sonra :D

Back