• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEYI DENEDIM =(

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
123
Slm kizlar ; 1 hafta once suni deri beyaz bi koltuk almisdik odanin rengine uygun yesil yastikda almisdik oglum dun yastigi koltugun uzerine koyup yatmisdi bugun bi baktim benim beyaz koltuk yesillenmis şoka girdim camasir suyuyla sildim cikmadi camasir ilaci ile sildim cikmadi bulasik ilaci ile sildim cikmadi napicam oneriniz var mi ??

Yağçöz le falan deneyin. Ya da leke çıkarıcı döküp bekletip silin

sac spreylerinin deri koltuklarda lekeleri temizledigini biliyorum ama benim yatagimdaki tukenmez kalem lekesini cikaramadi.

Aslinda amway diye bir marka var o benim evimde tam bir kurtariciydi sizde ise yarar mi bilmiyorum ama elinizde veya cevrenizde kullanan varsa bir deneyebilirsiniz

Slm kizlar ; 1 hafta once suni deri beyaz bi koltuk almisdik odanin rengine uygun yesil yastikda almisdik oglum dun yastigi koltugun uzerine koyup yatmisdi bugun bi baktim benim beyaz koltuk yesillenmis şoka girdim camasir suyuyla sildim cikmadi camasir ilaci ile sildim cikmadi bulasik ilaci ile sildim cikmadi napicam oneriniz var mi ??

asprinle silin birde cif filan deneyin

Bulasik makinasi icin parlaticilar var ya o cok ise yariyor ta siye ederim

Yazicam canim ama once denemem lazim dogumuma 2 hafta kaldi cok agirlasdim o yuzden surekli yatiyom dogurayim yazicam =)

oğlum mutfaktaki deri sandalyeyi tükenmez kalemle karalamıştı, ne yaptıysam olmadı en son bir arkadaşım poxy genel temizlik adında bir şişe verdi. ilk başta içime sinmedi ama tükenmez kalem lekesini çıkardığını ve sandalyenin ilk gün ki rengini geri kazandırdığını gördükten sonra soluğu arkadaşımı aramak da buldum. netten almış meğersem. çamaşırlardaki lekeleri de makineye atmadan önce spreyleyerek kullanabiliyorsun. alıp da pişman olmadığım ürünler arasında.

Back