- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
Kızlar bi dönem bu sayfalarda doğal çözümler ararken ne programlar yaptım.faydalı olacağına inandığım güzel zararsız listeler hazırladım.kimini yaptım kimini yapmadım.78 cm di benim..dolgulu 75 zar zor doluyor.sutyensiz neredeyse dümdüzüm....
Şimdi ise hiçbişey yapmıyorum.mutsuzum masaj yaptığım dönemlerde çörekotu yağı bide st.herb kremleri kullandım bi süre 82 cm olmuştu bi ara.
sevinmiştim ama yine elde pek bişey yok
Anladımki ya çok uzun süre günde 2-3 kez masaj vesair yapıcaksın...kremler yağlar çaylar....bu disiplini göstermek zor geldi sanırım.en az 4-5 ay boyunca bide..
şuan üniversite son sınıf derslerim bayağı ağır vakitte bulamıyorum...
Ne olacak bu işin sonu bilmem.göğüssüz olmak psikolojimi bozuyor.yarın öbürgün evlensemde sorun.evlenmesemde yine bana sorun.
Kesin sonuç alanlar en az 10 cm büyüme sağlayanlar bi umut buraya yazsa keşke...
eskilerden kimse yok.forumda kimseler yok..
Tek çarenin silikon olmasını istemiyorum.yokmudur çaresi..............???
Şimdi ise hiçbişey yapmıyorum.mutsuzum masaj yaptığım dönemlerde çörekotu yağı bide st.herb kremleri kullandım bi süre 82 cm olmuştu bi ara.
sevinmiştim ama yine elde pek bişey yok
Anladımki ya çok uzun süre günde 2-3 kez masaj vesair yapıcaksın...kremler yağlar çaylar....bu disiplini göstermek zor geldi sanırım.en az 4-5 ay boyunca bide..
şuan üniversite son sınıf derslerim bayağı ağır vakitte bulamıyorum...
Ne olacak bu işin sonu bilmem.göğüssüz olmak psikolojimi bozuyor.yarın öbürgün evlensemde sorun.evlenmesemde yine bana sorun.
Kesin sonuç alanlar en az 10 cm büyüme sağlayanlar bi umut buraya yazsa keşke...
eskilerden kimse yok.forumda kimseler yok..
Tek çarenin silikon olmasını istemiyorum.yokmudur çaresi..............???