• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeye sahibim ama mutsuzum huzursuzum.

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
39
Antalya
merhaba meltem hanım ben 27 yaşında ev hanımıyım 2 çocum var biri 3yaşında diğeri 5 aylık.eşimle severek evlendik ama şimdi birbirizden koptuk hiçbir şekilde anlaşamıyoruz birbirimizi seviyoruz ama evdeyken yada başka bi yerde ne konuşuyoruz nede gülüp eğleniyoruz çocuklardan sonra böyle olduk.ben çok sinirliyim ama o sakindir bana bağırıp çağırmaz bana onun her hareketi batıyor.benimle ilgilenmedikçe de sinir oluyorum.büyük çucuğumda çok sinirli her dediğini ağlayarak yaptırıyor hayırdan anlamıyor çevresindekilerle geçinemiyor bizimlede aynı ben artık kopma derecesine geldim sürekli bağırıp çağırıyorum ağlıyorum huzursuzup bana bir çıkışyolu gösterin ailecek psikoloğa mı gitmemeiz gerekiyo.

merhaba meltem hanım ben 27 yaşında ev hanımıyım 2 çocum var biri 3yaşında diğeri 5 aylık.eşimle severek evlendik ama şimdi birbirizden koptuk hiçbir şekilde anlaşamıyoruz birbirimizi seviyoruz ama evdeyken yada başka bi yerde ne konuşuyoruz nede gülüp eğleniyoruz çocuklardan sonra böyle olduk.ben çok sinirliyim ama o sakindir bana bağırıp çağırmaz bana onun her hareketi batıyor.benimle ilgilenmedikçe de sinir oluyorum.büyük çucuğumda çok sinirli her dediğini ağlayarak yaptırıyor hayırdan anlamıyor çevresindekilerle geçinemiyor bizimlede aynı ben artık kopma derecesine geldim sürekli bağırıp çağırıyorum ağlıyorum huzursuzup bana bir çıkışyolu gösterin ailecek psikoloğa mı gitmemeiz gerekiyo.

Elbette Gülen, çift terapisi konusunda uzmanlaşmış bir psikologa başvurmalısınız. Çocuk her evlilik için kuvvetli bir stres faktörüdür. Anneler çocuk olduktan sonra, annelikleri ile çok meşgul olurlar. Babalar da aslında eşlerinin annelikleri ile meşguldürler. Çiftler aslında çift olduklarını unuturlar. Bir evliliği çocuk olduktan sonra nasıl şekillendireceğinizi öğrenmek için uzman yardımı alın. Ayrıca büyük çocuğunuz protesto döneminde. Siz o her ağladığında istediğini yaptığınızda, o ağlayarak istediğni yaptırmaya devam edecek. Çocuklarınıza nasıl davranmanız gerektiği konusunda da bilgilenmek doğru olacaktır.

Back