Aynen.Ben pert oluyorum ya. Zaten param da yetmiyor
Az para ile bile yapılacak şeyler var, haklısınız. Sanırım bizde enerji yok. İçimiz doğarken ölmüş.Maddi boyutu aktivitesine göre değişir. Bazen çok ucuza kaliteli aktiviteler denk gelebiliyor. Geçen sene mesela iki arkadaşim 10 12 bin tl civari bir ay avrupada gezdiler. 10 bin tl az degil gibi gelebilir ama avrupa turu yaptilar.
İşte ben onu yaparım biter pilim mesela. Sonra bakıyorum bir sürü şey daha yapıyor o parayı oraya gömmemiş gibi spor salonuna da yazılıyor bilmem ne bakımı da yaptırıyor hatta olmadık olmadık şarlatanlara para da yediriyor. Orada isyan ediyorum ben. O bereket nereden geliyor?Maddi boyutu aktivitesine göre değişir. Bazen çok ucuza kaliteli aktiviteler denk gelebiliyor. Geçen sene mesela iki arkadaşim 10 12 bin tl civari bir ay avrupada gezdiler. 10 bin tl az degil gibi gelebilir ama avrupa turu yaptilar.
Benim en çok merak ettiğim konulardan biri bende hiç bişeye yetişemeyen enerjisi düşük biriyimOnu ben de merak ediyorum.Sanırım biz yaşamaya üşeniyoruz yav.
aynennnnnnnBen pert oluyorum ya. Zaten param da yetmiyor zamanım da. Eve gelip bayılıyorum.
İleri derecede kansızlık çıktı bende. Tedavi olacağım hala aynı kalırsam yapacak birşey yok gibi.Benim en çok merak ettiğim konulardan biri bende hiç bişeye yetişemeyen enerjisi düşük biriyim