- 13 Ağustos 2022
- 8.752
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
İyi akşamlar bundan 2 sene öncesine kadar annem hayattaydi.Tek çocuğum kardeşim 1.5 yaşında vefat etti.suan 22 yaşında delikanlı olacaktı.Annem babanneme bakıyordu.Babam yeni emekli falan oldu.Bende çalışıyorum. Annem genetik olarakta olduğu için şeker hastalığı sonrasında şeker koması şekerin getirdiği akciğer enfeksiyonuna bağlı kaybettim.Hayattan soğudum.Zevk alamadım.Ama ise gidip geliyordum.Annemin yokluğunu işyerinde unutuyordum.Babannem de annem vefat edince diğer amcalar ve halam bakmaya başladı.Annem öldükten 3 ay sonra nişanlımla tanıştım.2 seneye yakın son 1 aydır nisanlimla da ilk defadır bu kadar kustuk konuşmadık neredeyse hergun ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor şehir dışına gelin gidicem babamı ozlicem gibi .İşi bıraktım annemin yokluğunu daha çok hissettim.Nisanlimla aram bozuldu ona kafayı taktım.Panik ataklı kaygılı bir insan oldum.Nisanliminda anne babası boşanmış babası yanarak vefat etti.Babasindan nefret ediyor ama onun babası 3 ay oldu vefat edeli üzüldüğünü belli etmiyor onun da psikolojisi bozuk ne yapabiliriz dua ve ibadet etmeye çalışiyorum