How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

herseyden vazgecesim geliyor,pes diyip sonsuza kadar susasim var!

edamm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
18
21
3
İzmir
Merhaba arkadaslar;
Canim cok aciyor ve moralim cok bozuk...kelimelere duygularimi dokmek ve bu kadar karisik bi durumda goremediklerimi gostermenizi,yardiminizi rica ediyorum.derdim paylastikca azalirmi bilemem ama sayeniZde dert ortagi bulmus ,icimi dokmus olurum...
Bes senelik bir iliskim var,cok kusup cok baristik ama vazgecemdik birbirmizden.ben bursaliyim arkadasim antepli.onun ailesi bastan beri beni biliyor,benim ailem ogreneli ve onunla tanisalai iki yil oldu.bu kadar uzun sure bekldik cunki ailesi maddi anlamda ne nisan ne dugun yapamayacgini soyluyordu ve annesi her telefon gorusmemizde su gun gelcegiz bu ay gelcegiz diye diye beni idare ettiler...onumuzdeki ay kismetse nisan dusunuyoruz ve cok gecmden dugun...cok skinti cektim sevdigimden ailesinden,annesi bana demdgini birakmadgi zamanlarda cok oldu....icime attim.ne erkek arkadsimin ne ailesinn bana yaptiklarini aileme hic anlatmadim,tepkilerini almasinlar diye...

Merhaba arkadaslar;
Canim cok aciyor ve moralim cok bozuk...kelimelere duygularimi dokmek ve bu kadar karisik bi durumda goremediklerimi gostermenizi,yardiminizi rica ediyorum.derdim paylastikca azalirmi bilemem ama sayeniZde dert ortagi bulmus ,icimi dokmus olurum...
Bes senelik bir iliskim var,cok kusup cok baristik ama vazgecemdik birbirmizden.ben bursaliyim arkadasim antepli.onun ailesi bastan beri beni biliyor,benim ailem ogreneli ve onunla tanisalai iki yil oldu.bu kadar uzun sure bekldik cunki ailesi maddi anlamda ne nisan ne dugun yapamayacgini soyluyordu ve annesi her telefon gorusmemizde su gun gelcegiz bu ay gelcegiz diye diye beni idare ettiler...onumuzdeki ay kismetse nisan dusunuyoruz ve cok gecmden dugun...cok skinti cektim sevdigimden ailesinden,annesi bana demdgini birakmadgi zamanlarda cok oldu....icime attim.ne erkek arkadsimin ne ailesinn bana yaptiklarini aileme hic anlatmadim,tepkilerini almasinlar diye...
Merhaba arkadaslar;

Zaten ailem erkek arkadasimi bana uygun gormuyor,daha fazla olay cikmasin diye bana yapilan herseye sustum,kendimce cevaplar verdim ama..
Parapul sknti degil ama oyle biran geliyorki niye yapayimki niye kendimi bu kadar ezdireyimki diyorum.erkek arkadasimin ailesi hicbiseye karismicakmis,cunki paralari yokmus ve erkek arkadasimin istegine gore biz kredi cekcekmisiz ve herseyi biz yapcakmisiz sonra takilari bozup butun borcu kapatcakmisiz.ama ama benim ailem yapabilceklrini yapcakmis,onun ailesinn artik ne vakit eline para gecerse o vakit bize para gonderceklermis...ve erkek arkadsimin bu saate kadar biriktirp onlara verdgi parayida oyle nakit veremezlermis,altin diye taki yapcaklrmis,anlayacaginiz taki falanda yokk

Ustu kapali bir hakaret oldu,yok yapmamsitir dedi.sen yanlis anlamissindir dedi.sonra ben annemle gorustum yok oyle bisey,etmedim kufur falan demis.

Ben salakmiyim bunca seye ragmen devam ettigim icin,yoksa herseyi sorunlu yapmaliyim cokmu alttan aliyorum,parapul onemli degil diyorum ama haksizlik yapiliyor...

bildim bileli paralari yok,ama bence istesler yaparlar.kenidlerini borca harca sokmak istemiyorlar,bunlar naparlarsa yapsinlar diye dusunuyorlar...

Cok kararsiz kaldim,cok sey yapiyor cabaliyor bi evlensek ailesinden uzaklassa onlarin cekim alanindan ciksa duzelcegiz,ailesi antepte o bursaya benim oldgum yere gelecek...napsam bilemedim.bunca seyi astik,cok yoruldum tamda sonuna geldik ama yorgunlugumdan tek bir sorunu bile kaldircak gucum kalmadi.

Bildim bileli durumları kötü diyorsun size nasıl yardım etsinler be canım. Tamam kaynana çekilmez biri belli ki, küfür etmiş. O ayrı. Ama maddi beklentini anlayamadım ben. Bunca zaman birikim yapamayan nasıl sizin evliliğiniz için para tutabilsin?

Bunlarinki baska bisey,varda yok diyorlar yani insan evladinn muaradi icin hicbi bisey yapmaz,el gbi gelip gitcekler,onlarin yapmasi gerekenleri biz ustlencegiz...bi aile hicbi cabalamaz bisey yapamaz aklim ermiyor,cok genisler...aslinda soyle dusunuyorum,erkek arkadasima diyecemki ne senin ailen ne benim ailem kimse bisye karismasin madem yuksek tutarli kredi cekecegiz,biz yapacagiz normalde erkek ailesinn yapmsi gereknlerin yukude bana bincek maddi anlamda...hic onalrin eline bakmayalim,zaten dugunden sonra ellerine gecerse para bize gonderckelrmi ya,bunada inanmiyorum ben ya...hickimse karismasin degil mi?mantiksizmi bu,o borc harcla kirada birbirmizi yeriz gecte olsa akli basina gelir erkek arkadasimin,bu kadar savunmanin ne kadar anlamsiz oldgunu gecte olsa anlar,ama is isten gecer.mantiksiz mi bu dusuncem,kafam karisik olabilir.bide bunlarin hepsini ailemden habersiz yapicam

Dugunden sonra parada gondermseinler,erkek arkadasimla ailesi arasinda olsun,ben nefret eder oldum bisey istemiyurm ama hazmedemiyorumda yapilanlari bu muameleyi.

Jooker,canim benim; psikolijim mi bozuldu kafam mi iyice bulandi bilemiyorum ama bu kadar karsiklik icinde sunuda dusunmuyor degilim,kimse bisye karismasin dedigimde ellerine kozda vermek istemiyorum senin ailen hicbiseye karismadi diye...abuak sabuk laflarda duymak istemiyorm ama anladigin gibi napcagmi rotami sasirdim.

bence bunlara hic gerek yok. erkek arkadasin simdiden annesini tutuyorsa, onu sana savunuyorsa, e düsün siz evliyken seni degil, hep annesini dinleyecektir? Senin dedigini yanlis bilip, annesinin dedigini dogru bilecektir. Senin icin cok üzüldüm vallah, niye cektirdin kendine bu kadar? Sevgiden sonra saygi gelir, o saygi saglam bir temelde olusmadiysa, e bu evlilik nasil bir evlilik olabilir ki ? 2 senedir zaten cok küstük baristik dedin, gelecek 20 senede neler olabilecegini düsün.
Sana, olucak cocuklariniza da yazik bence. Her zaman kaybeden taraf kadin oluyor malesef...

Maddi durum olmaz düğün değil bir nikah yaparsınız olur biter, yardım etmezler siz kendi çabalarınızla evinizi düzersiniz bunlar apayrı. Ama hayatın boyunca arkanı yaslayacağın kişi şimdiden sana edilen bir hakarette, küfürde yanında durmuyor seni savunmuyorsa bu ilerisi için neler gösterir? Yarın bir gün altından kalkamayacağın şeyler yaşarsan yanında olacağını nereden bilebilirsin? Yol yakınken iyice düşün derim ben.

bnce erkek arkadaşının ailesine suçlama çünkü BÜTÜN SUÇ ERKEK ARKADAŞINDA seni seven insan ne olursa olsun herşeyi kendisi yapması lazım sana sahip çıkmalı ailesine ezdirmemeli ... yani ailesini karşısına alması lazım eğer böye giderse yol yakınken dönn
zararın neresınden dönersen kardır

Canım ask3460 a katılıyorum. Zararın neresinden dönülse kardır. Erkek arkadaşın 5 yıllık ilişkiniz boyunca , ilk 1-2 neyse ama , son yıllarda sizin için bir birikim yapmadıysa , ailesi de size maddi - manevi destek olmuyorsa üstelik hakaret etme durumu olduysa , senin 1 gününü bile haketmiyorlar. Ayrılık çok zor ama ilerisi daha da zor olmasın.

Back