- 19 Şubat 2016
- 3
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi Filizkoroglu
-
Gürcan hoca ankara eğitim araştırma hastanesinden randevu alın plastik cerrahda sonuc bende ayın 10da ameliyat oldum ve mükemmel sonucGürcan hoca nerde? Siz nasil karar verdiniz nasil buldunuz kendisini? Ben de istiyorum ama çok korkuyorum ya sonuç rezalet olursa diye. :-/ alisabildiniz mi sonuç nasil oldu peki?
Evet 10 gün oldu cok memnunum insanın öz güveni geliyo kesinlikleAaa daha yeniymisgüle güle kullanin
Gürcan beyi bi yerde de daha duymuştum. foto daha iyi olur tabiî insan merak ediyo şaheseri :-D siz nerde yaptirdinizYalnız burda resim koymadan şiddetle tavsiye etmeceler yok. Resimlerinize bakanlar beğenirlerse iletişime geçerler zaten sizle doktorunuz içinaçıktan reklam oluyor çünkü..
Gürcan beyi bi yerde de daha duymuştum. foto daha iyi olur tabiî insan merak ediyo şaheseri :-D siz nerde yaptirdinizEsmerai
Daha iyi işte. fake değilse foto koyardi. Bu da fake dair ihtimalleri guclendirmis olmali :-DB benyoruldum fake uyeden bile fotograf mi istedin .dd
E guzel bi yorum :)Daha iyi işte. fake değilse foto koyardi. Bu da fake dair ihtimalleri guclendirmis olmali :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?