• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyde hevesi kalmak

AnyWhere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
729
880
53
37
bir mesleğim var başka meslek istiyorum... ünive başladım 2.üniv başka üniv okumak istiyorum... bir dil öğrensem yarıda bırakıp başka dil öğrenmem sanki daha önemli gibi hissediyorum.. bir iş başlasam sanki kaçırdıgımı hep daha önemli birşey var gibi moralim bozuluyor... plan program yapamıyorum bu yüzden de..
ne yapmalıyım ya bu kararsızlıkla:(( işten eve gelip hiçbirşey yapmıyorum sonuç olarak... spor yapmak istesem dil öğrenmek daha önemli geliyor bölemiyorum da zamanlara yani bişeye oturup o gün sadece onu yapmak istiyorum hep...

bana önerileri olacak arkadaşlar var mı kişisel gelişim yaşam koçları arkadaşlarım neredesiniz

rumuz :Bayan İkizler Burcu :))

bir mesleğim var başka meslek istiyorum... ünive başladım 2.üniv başka üniv okumak istiyorum... bir dil öğrensem yarıda bırakıp başka dil öğrenmem sanki daha önemli gibi hissediyorum.. bir iş başlasam sanki kaçırdıgımı hep daha önemli birşey var gibi moralim bozuluyor... plan program yapamıyorum bu yüzden de..
ne yapmalıyım ya bu kararsızlıkla:KK43:( işten eve gelip hiçbirşey yapmıyorum sonuç olarak... spor yapmak istesem dil öğrenmek daha önemli geliyor bölemiyorum da zamanlara yani bişeye oturup o gün sadece onu yapmak istiyorum hep...

bana önerileri olacak arkadaşlar var mı kişisel gelişim yaşam koçları arkadaşlarım neredesiniz

İkizler misin yazacaktım. :)

İkizler mikizler bilmem ama çocukluğa dayanan bir sorumluluklarini yerine getirememe duygusu hakim.

Bir uzmandan destek alabilirsiniz.

ne yapmalıyım ya bu kararsızlıkla:KK43:( işten eve gelip hiçbirşey yapmıyorum sonuç olarak... spor yapmak istesem dil öğrenmek daha önemli geliyor bölemiyorum da zamanlara yani bişeye oturup o gün sadece onu yapmak istiyorum hep...

Kisiligin burclarala cok ilgili oldugunu sanmiyorum. Benim kizimda ikizler ama cok istikrarlidir kendini:) cogunlukla aile cevre,okul,arkadas gibi etkenler kisilik edinmeye etkendirler ha birde ailenin iyi veya kotu genlerinin alinmasida etken olabilir. Bazi seyler dogustan bazi seylerde cevrede gorduklerimizde karekterimizi olusturmaya yardimci olabilirler. Kontrasyon bozuklugu veya dikkat bozukluguda olabilir:) En iyisi bir psikologdan yardim alin ve bu davranislarinin altan yatan sebeplerini ortaya cikarmaya calisin.o zaman ancak sorununuzu cozebilirsiniz. Ha bu arada biraz simariklik ve maymun istahlilik yoksa:)

Konu basligini okuyunca

Alamadim eyvah muradim kaldi
Neset Ertas
durumu zannettim baslik her seye hevesleniyorum olmaliymis.

Bir günde neler yaptığınızı ve başlangıç- bitiş saatlerini bir kağıda yazın. Bunu bir kaç gün alıştırma gibi görebilirsiniz. Eğer ajandanız varsa, bir hafta içinde (günleri siz belirleyin) mesela, salı günü iki saat Almanca ders çalışacağım, perşembe bir saat yürüyeceğim gibi notları yazın. Herşeyi aynı anda yapmak zorunda değilsiniz. Kafanızdakileri yazıya dökmenin faydasını göreceksiniz.

Bende akrep burcuyum ama yükselenim ikizler. Akrep iradeli işini yarım bırakmayan bi tiptir ama ikizler maymun iştahlı. Büyük kaoslar yaşıyorum bende, içimde fırtınalar kopuyor, kararsızlıkların içinde boğuşmak çok zooor :)

İkizler Burcuyum meslek uzmanlaşma gibi mühim konularda başladım mı yıllarca dibini kazıyana dek uğraşırım asla vazgeçmem gevşemem. Spor, meslek gereği değil öylesine olan dil öğrenme işlerinde ben de çabuk sıkılırım bu yüzden de spora başlayıp üç ayda bilmek kim olucam gibi uçuk hedefler koymam. Haftada bir en fazla iki aletli pilates yapıyorum yeterli buluyorum. Dil öğrenmede çok motive olamadım hiçbir zaman şimdi yurtdışında kendimi idare edecek kadar olanı sağlayıp korumanın ötesinde hedef koymuyorum. Herşeyi birden yapamayacağınızı kabul edin ve öncelikler listesi oluşturun ikizler burcu olmak mazeret değil

Back