- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Teşekkürler keşke sende katılsaydın:) beğeni için teşekkürlerVovvvvvvvvvvvvvvvv
diyorum sadeceeee
Naptin sennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler keşke sende katılsaydın:) beğeni için teşekkürlerVovvvvvvvvvvvvvvvv
diyorum sadeceeee
Naptin sennnn
Bir kaç fantastik denemem daha var bu yarışma için hazırladığım dıPaylaş paylaşss
Gözümüz açılsın biraz :))
teşekkürler evet ben çizdim aslında aşama aşama fotolar var ama yarışma olmayınca sonucu paylaşmak istedim :)oo makyajın cok basarılı .. sen mı cızdınn .. resme yetenegın varmıs
gizli makyaj derken daha belirsiz makyajdan mı bahsediyorsun ? dipliner yada kalem çekmediğimde göz kapağım çok boş geliyor bana :))) makyaj eksik kalıyor gibigöz altına kalem çekme,diğer yazılanlarla aynı fıkırdeyım,göz kapağın dar,eyelıner ve kalem olmaz,olmamışta,altına kalem çekmek dahada aşağı çekıyor gözünü,birde sen makyaj yapmışın gıbı,yanı makyajın senın önüne geçmiş,gizli yapmayı dene,
haklısın sana öle geliyor sen gözünü kendını öle görmeye alışmışsın,inana bana diğer halında çokkk güzel daha fresh genç,samımı bir hava veriyosun,ama tabi tercıh sneıngizli makyaj derken daha belirsiz makyajdan mı bahsediyorsun ? dipliner yada kalem çekmediğimde göz kapağım çok boş geliyor bana :))) makyaj eksik kalıyor gibi
senin önerin şeklinde de yapıcam, elim her seferinde koyu tonlara gidiyor :)haklısın sana öle geliyor sen gözünü kendını öle görmeye alışmışsın,inana bana diğer halında çokkk güzel daha fresh genç,samımı bir hava veriyosun,ama tabi tercıh sneın