- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
-
- Konu Sahibi Bernalaasl
Boşanma nedeniniz neMrb kızlar bugün arkadaşımın ceyizini dizmeye gittim .bir yıl oldu bosanali.dizdik eglenndik ama bı yanım çok buruk. Yaşadıklarım aklıma geliyo o tatlı heyecanım eşimi düşünüp aldığım ceyizlerim neden böyle olduk diyip ağladım evden ayrılırken. Canım çok aciyo bu hatiralarla ömür boyu acı mı çekecem benim gibi boşanan atlatan bu hatıraları unutan var mı
Eski sevgilisi şimdiki karısı, değil mi?Eski sevgilisini unutmak için evlenmiş deneme tahtası gibi görmüş beni olmayınca da beni kovdu
Kendim gibi olanlari görünce en azından için rahatliyoSenin de her şeyi hatırlayasın var.
Bu nasıl rahatlama?Kendim gibi olanlari görünce en azından için rahatliyo
Yok değil evlilik olsun diye sırf beni sevmeden kandirip evlendiEski sevgilisi şimdiki karısı, değil mi?
Tşk ederim inşallahInşallah allah size tekrar mutluluk içinde çeyiz yerleştirdiğiniz günler nasip eder.
Eski sevgilisi değildi unutamadığı.Yok değil evlilik olsun diye sırf beni sevmeden kandirip evlendi
Bu sefer iyiyim uzulmicem diyorum ama demek ki tam duzelmemisimÇeyiz dizmeye gitme saçmalığına bir daha gitmeyin bence. Sonuçta hem saçma hem de size evlilikle ilgili şeyler iyi gelmiyor. Bu yaşımdayım kendiminki dahil hiç gitmedim. Hiçbir yerim de eksik değil.