tamam tabloya ekledim cuma günü bilrdirim yapıyoruz o zaman tamam mı#zayiflayalimmm
oldu o zaman iyi geceler...tamam tabloya ekledim cuma günü bilrdirim yapıyoruz o zaman tamam mıben şimdi çıkıyorum geç oldu gündüz pek giremiyorum akşama görüşürüz hergün mutlaka gelirim genelde gelemeyeceğim zaman haber veririm zaten o nedenle aktif olacağımdan emin olabilirsin yarın görüşürüz
oluyor canım öyle arada belkide ödem vardır bekleyelim bence biraz cuma bakalım en son kilonaoglen
biber kavurdum uzerine yogurt
1 dilim de ekmek
2 aydir tartilmiyodum ve husrana ugradim suan. 65.2 olmusum
benim icin sorun yok tabi katilabilirsin. onerilerini ve gunlugunu bekliyorumMerhaba katılabilir miyim size
geçmiş olsun canım öenmli bieşy değildir inşallahmalesef bugun hastanede refakatciydim
sabah
cay ve tost
oglen ve aksam
makarna
yogurt
salata
hic bi egzersiz de yapamadimmm
tabiki cuma günü kşilonu yazarsan süper olur birde şu an kaç kilosun hedefin neMerhaba katılabilir miyim size
yediklerine dikkat et bitki cayi form cay turk kahvesi ic gercekten iyi oluyo.
bende sevmiyodum ama a101 den form cay aldim icine de cubk tarcin atiyorum cok az da seker. bence dene. ben ne tarcini ne de bitki cayini severim. ama bu dedigim fena degil. bence dene. ve kayisi kurusuye ara ogunde.Bitki çayı falan içmiyorum ama dikkar etmeye çalışıyorum.yarından itibaren yazayım yediklerimş
Evet haklısın denicem.teşekürler tavsiyeler için.bende sevmiyodum ama a101 den form cay aldim icine de cubk tarcin atiyorum cok az da seker. bence dene. ben ne tarcini ne de bitki cayini severim. ama bu dedigim fena degil. bence dene. ve kayisi kurusuye ara ogunde.