herşey sağlıklı ama fit bir ben için ;)

nasıl kilo alınır günlüğüme hoşgeldiniz ay gerçekten kafayı yiyeceğim spor yaparak kilo aldım ya şaka gibi bişeyleri yanlış yapıyorum sanki ben bu hafat sonu bir oturup düşünüp kendimi gözlemlemeye adadım yani neyse birde reglolmama bağladım ama yanlış yaptığım bişeyler var yinede kesin kilom 67.5

Canım belki kas yapmışsındır. Hiç belli olmaz haftaya gelir eksiler

dead,spor yapman harika.cidden bu alışkanlığı kazanmış olman süper,ama bunu her yerde söylüyorlar zayıflamanın %70'i beslenme %30'u spor. bence yarından itibaren menümüzü yazalım takıma. o zaman takım da görür bir yerde hata varsa söyleriz ben de yazacağım. hatırlıyor musun şeker orucu yapınca vermiştin? bence senin sıfır kaçamak yapman lazım bir süre. sonra da haftada 1'e düşür. çok uzadıkça bu kilo verme işi insan yıpranıyor.

evet aynen öyle yediklerime dikkat etmem lazım aslında ediyorum black ama ne oluyor anlamıyorum günün bir kısmında kendimi garip şeyler yerken buluyorum psikolojim hazır olmadığı ve kendimi çok kastığım için bence sürekli az yemeliyim diye geziyorum sonra patlak veriyor sağlıklı şeyleri de az yiyince öyle işte ama haklısın yazmaya tekrar başlamalıyım başlamalıyız

hadi bak ben yazıyorum artık,bu akşamdan itibaren sen de yaz ApriL_2007 ile seni öyle bir fırçalarız ki ağzına süremezsin bence
ben de şöyle düşünüyorum bir şeyi tadımlık da yesen sonu gelmiyor ve dediğin gibi patlak veriyor.sağlıklı şeyleri az yemek yazmışsın. bak ben diyetisyene bile gidince dedim ki az yazmayın yemekleri kadın bana 12yk bakliyat yazdı. sağlıklı şeyleri az yeme,yemekten korkma! doyarak kalk ki canın pasta börek çekmesin. amsterdam12 ile benim ömrümü yediniz

cidden kızın ömrünü yedim kabul ediyorum benim ortam yok.diyetisyenim bile ya hep ya hiç mantığı var sen de yapma bunu dedi.diyetteysem çok az yiyorum..oturup 2 tabak yağsız sebze 2 tabak salata yesem doyarım.ben 1 er tbak yiyip kalkıyorum.diyeti bozarsam zaten dünyaları yiyorum.:'(

menümü buraya da yazayım
kahvaltı 8,30: 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz peynir 1 tk bal
öğle 12,30: 4 yk susuz zeytinyağlı barbunya ,salata, 3 yk bulgur pilavi
akşam 17,00: zeytinyağlı lahanalı yemek
ara 18.00 1 sade türk kahvesi

18 .30 da spora gittim 1.5 saat spor yaptım

20,00: 1 bardak süt 1 küçük elma yarım küçük mandalina

menümü yazayım bugün
kahvaltı 8,30: az beyaz peynirli 1 yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği
öğle 12,00 4 ızgara köfte 1 kase mercimek çorbası
akşam 17,00 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb ekmeği
ara 20.30 2 kaşık yulaf ezmesi süt kuru meyvelerden kayısı üzüm 5 6 tane düşünüyorum

2 saatte spor salonunda spor

menüm
kahvaltı 11,30 : 2 dilim tb ekmeği 3 domates 2 biber 2 yumurtalı menemen 5 6 dal maydanoz bir yaprak marul 6 zeytin biraz köy peyniri
ara: 15.00: sade türk kahvesi 2 ince dilim bitter ama gerçek bitter

akşam 17,00: 2 kase ki bu 3.5 kepçe oluyor tavuklu çorba adı ne bilmiyorum yapıyorum ama salata ve çeyrek dilim tb ekmeği

saat 19.30 gibi yulaflı diyet kurabiyemden yemeyi planlıyorum 2 tane minik

1.5 saat spor salonunda spor

merhaba bende araniza katilmak istiyorum. kendi konu basligim var ama tek kaldim orda 2 gundur. sizinle devam etsem??

kahvaltı 11.00 : 2 dilim tb ekmeği 1 küçük patatesle fırında patatesli yumurta biraz peynir 4 zeytin 1 domates 1 salatalık
ara 15,00 : 1 bardak şekersiz sütlü nescafe 2 diyet kurabiyemden
akşam 17,00: 2 tabak patates yemeği 4 ızgara köfte 1 dilim tb ekmeği
ara 19.00 :çayla beraber 1 kurabiye daha yedim bu fazla oldu galiba

ama bugün tenis dersim vardı 1.5 saat en azından ordan kurtardım inşallah
hedef en az 2 lt su

sabah
peynir kizartmasi
1 dilim ekmek

oglen
yumurta salatasi
1 dilim ekmek

ara
beyaz leblebi
form cay

aksam
1 tabak nohut yemegi
salata
yogurt 1 dilim ekmek.

biraz oncede yarim muz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…