- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
ay en son 62 ymişim şimdi 66 lardayım ya otur ağlaa
kuşumm üzülmee yine olursunnç ben de sen gibiyim 68 le ayrılmışım şimdi 72 ..ay en son 62 ymişim şimdi 66 lardayım ya otur ağlaa
sağol canım inşallahYine olursun Canımmm sen 62başarılar...
ya ispanyol bir biz ilerleyemedik ya anca geri gidiyoruz dur demek lazım ama iştekuşumm üzülmee yine olursunnç ben de sen gibiyim 68 le ayrılmışım şimdi 72 ..
nasıl kilo alınır günlüğüme hoşgeldinizay gerçekten kafayı yiyeceğim spor yaparak kilo aldım ya şaka gibi bişeyleri yanlış yapıyorum sanki ben bu hafat sonu bir oturup düşünüp kendimi gözlemlemeye adadım yani neyse birde reglolmama bağladım ama yanlış yaptığım bişeyler var yinede kesin kilom 67.5
ay kızlar hepimiz mi kilo aldık ya! acilen vermemiz gerekiyor,hemen listeye girmeliyiz hemeeenkuşumm üzülmee yine olursunnç ben de sen gibiyim 68 le ayrılmışım şimdi 72 ..
dead,spor yapman harika.cidden bu alışkanlığı kazanmış olman süper,ama bunu her yerde söylüyorlar zayıflamanın %70'i beslenme %30'u spor. bence yarından itibaren menümüzü yazalım takıma. o zaman takım da görür bir yerde hata varsa söyleriznasıl kilo alınır günlüğüme hoşgeldinizay gerçekten kafayı yiyeceğim spor yaparak kilo aldım ya şaka gibi bişeyleri yanlış yapıyorum sanki ben bu hafat sonu bir oturup düşünüp kendimi gözlemlemeye adadım yani neyse birde reglolmama bağladım ama yanlış yaptığım bişeyler var yinede kesin kilom 67.5
evet aynen öyle yediklerime dikkat etmem lazım aslında ediyorum black ama ne oluyor anlamıyorum günün bir kısmında kendimi garip şeyler yerken buluyorum psikolojim hazır olmadığı ve kendimi çok kastığım için bence sürekli az yemeliyim diye geziyorum sonra patlak veriyor sağlıklı şeyleri de az yiyince öyle işte ama haklısın yazmaya tekrar başlamalıyım başlamalıyızdead,spor yapman harika.cidden bu alışkanlığı kazanmış olman süper,ama bunu her yerde söylüyorlar zayıflamanın %70'i beslenme %30'u spor. bence yarından itibaren menümüzü yazalım takıma. o zaman takım da görür bir yerde hata varsa söylerizben de yazacağım. hatırlıyor musun şeker orucu yapınca vermiştin? bence senin sıfır kaçamak yapman lazım bir süre. sonra da haftada 1'e düşür. çok uzadıkça bu kilo verme işi insan yıpranıyor.
hadi bak ben yazıyorum artık,bu akşamdan itibaren sen de yazevet aynen öyle yediklerime dikkat etmem lazım aslında ediyorum black ama ne oluyor anlamıyorum günün bir kısmında kendimi garip şeyler yerken buluyorum psikolojim hazır olmadığı ve kendimi çok kastığım için bence sürekli az yemeliyim diye geziyorum sonra patlak veriyor sağlıklı şeyleri de az yiyince öyle işte ama haklısın yazmaya tekrar başlamalıyım başlamalıyız
hadi bak ben yazıyorum artık,bu akşamdan itibaren sen de yazApriL_2007 ile seni öyle bir fırçalarız ki ağzına süremezsin bence
ben de şöyle düşünüyorum bir şeyi tadımlık da yesen sonu gelmiyor ve dediğin gibi patlak veriyor.sağlıklı şeyleri az yemek yazmışsın. bak ben diyetisyene bile gidince dedim ki az yazmayın yemeklerikadın bana 12yk bakliyat yazdı. sağlıklı şeyleri az yeme,yemekten korkma! doyarak kalk ki canın pasta börek çekmesin. amsterdam12 ile benim ömrümü yediniz
benim için sıkıntı yok canım istersen ben senin günlüğe de uğraraım hangisi günlüüğünmerhaba bende araniza katilmak istiyorum. kendi konu basligim var ama tek kaldim orda 2 gundur. sizinle devam etsem??
#zayiflayalimmmbenim için sıkıntı yok canım istersen ben senin günlüğe de uğraraım hangisi günlüüğün