herşey sağlıklı ama fit bir ben için ;)

haftasonları tüm düzen uçuyor ya ne yedim bilmiyorum dün gelemedimde buraya
ama 4 km yürüdüm en azından ordan kurtarmışımdır herhalde
bugünde kahvaltıda yaramazlık yaptım azcık off kahvaltıya dayanamıyorum benn haftaiçi toparlayacağım günlükcüm sözz

oo süper iyi ki yürümüşsün. ben de yürümek istiyorum :)

selam günlükcüm bugün ne yedimm
kahvaltı 8.30 : 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir tatlı kaşığı reçel
öğle 12.30 : yarım kepçe yoğurtlu çorba 4 yk kuru fasulye 5 yk pilav
akşam 17.00 : 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 6 kaşık semizotu yemeği 1 ince dilim ekmek

bugün ne yedimm
kahvaltı 8.00 : 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 tatlıkaşığı reçel biraz beyaz peynir
öğle 12.30 : 1 kase kırmızı mercimek çorbası 3 yk kuşbaşı haşlama et 4 yk pilav
akşam 17.30 : 1 kase yeşil mercimek çorbası 3 minik biber dolması 1 patlıcan dolması domates salatalık

bugün ne yedim
kahvaltı 8.30 : 1 çay bardağı süt
öğle 12.30 : 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık mantı şekersiz çay
akşam 17.30 : 1 kase yeşilmercimek çorbası 5 minik biber dolması domates salatalık

menümm
kahvaltı: 8.30: 1 yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek
öğle 12.30 : 2 yk şehriyeli domates çorbası çok hamur geldi sevmediğimden yiyemedim
5 yk pilav 3 yk patatesli bezelye yemeğinin sadece bezelyeleri
akşam 17.30 : 1 minik domates 1 biber 1 yumurta biraz kıymayla menemen omlet karışımı bişey ben yaptım
1 kase yeşil mercimekli çorba
3 minik dilim kek daha önce yapmıştım buzluktaydı 1 bardak çay şekersiz

off ya bu anlar cok mutsuzum ya o kadar çabalıyorum kaçamak yapmıyorum çokta yemiyorum ama kilo veremiyorum neden ya güncel kilom 62.2 bir haftada 200 gr vermisim o kadar spor yap falan gitmiyorlar ama

benim bişey yapmam lazım kilo vermek icin yada yanlış yaptığım sey neyse onu bulmam şart ah bir bilsem benden mutluluk olmayacak!!!

selam günlük bu aralar ortalık karışık ev kalabalık ne yedim belli değil ya yarın yazayım menümü ben en iyisi havada çok sıcak bayılcam ya

güncel kilom 62.1 bayadır aynı kilodaydım en azından tartıda 62.1 i görünce mutluktan ağlayacaktım 100 gr grdır

dead'im bırakmıssın buralarıı sessizlik çökmüş
Ya ben bu aralar baya yoğunum bu son birkaç haftadır dikkat edemiyorum o kadar o nedenle de sayfada yazmaya yüzüm yok şimdide bayram falan terkedilmiş topraklar gibi oldu tekrar döneceğim öyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…