herşey sağlıklı ama fit bir ben için ;)

bugün ne yedim
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret bu olmadı işte bildiğiniz muzlu gofret yedim bayramda tatlı yeme bayramdan sonra gofret ye bendekide işte bir gariplik

neyse yediklerimin kalorisini hesapladım bugün aldığım kalori gofrete rağmen 992 gerçi değişiyor siteden siteye ama ortalama bu kadar oluyor sanırım fena değil ama korktuğum kadar olmamış gofret yemeseydim daha iyiydi gerçi artık yavaş yavaş daha düzenli olacağım napayım

bugün ne yedim
kahvaltı 8,30: 1 dilim ekmek 2 dilim peynir domates çay
öğle 12,00: 4 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 4 yk bulgur pilavı
akşam 17.30: 1 kase yeşil mercimek çorbası salata 4 yk etli türlü 1 dilim ekmek
ara 20.00 : 1 avuç leblebi çay

ayy ben buna bakmim yarın yorumlamam lazım

bugün aldığım toplam kalori 1200 olmuş sanırım bulgur pilavından kaynaklı oldu pilava dikkat etmem şart ama işte yemek olarak o vardı çok acıkmıştım ya kalorisinin fazla olduğunu hiç düşünememişim açlık çok kötü bişey

deadline burayı terkettin yazmıyorsun sanıyordum

bugün ne yedim
kahvaltı 8.00: 2 dilim ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost 1 fincan ıhlamur çayı 1 tk bal
öğle 12.00: 5 yk nohut yemeği 4 yk pirinç pilavı salata
akşam 17.00 : 2 minik fırında karnıyarık ikisi bir patlıcan kadardı 1 kase şehriyeli çorba 1 dilim ekmek biraz salata
ara 20.00 1 bardak süt 1 şeftali 5 kiraz

ayrıca bugün spor yaptım toplam 55 dk
15 dk zumba yapıp ısındım karın hereketleri ve bacak hareketleri yaptım ve arkasından soğuma
günü kapatıyorum belki yatmadan ıhlamur içerim biraz boğazımda ağrı gibi bişey var tam çözemedim de inşallah hasta olmam daha yeni iyileşmiştim ya

bugün çok yorgunum yine ya bugün spor yok yarın yapacağım ama bir gün yapıp bir gün dinlenmeye karar verdim aslında şöyle bir planım var haftada 3 gün spor yapmayı planlıyorum akşama görüşürüz yediklerimle

bugünki menüm
kahvaltı 8.30: iki dilim ekmek arası beyaz peynirli tost çay 1 tk bal
öğle 12.00: 1 kase mercimek çorbası 1 biber dolması 1 yk mantı 1 küçük dilim haşhaşlı tatlı börek adını biliyorum valla birisi getirmişti mantıda aslında 1 ykdan azdır çünkü iş yerinde çıkmıştı ama pişmemişti iki üç tane yiyip bıraktım yoğurdundaan yedim bir kaşık kadar aslında
akşam 17.30 : 1 kepçe şehriyeli çorba 1 minik fırında patlıcan karnıyarık 7 etli sarma 1 dilimde ekmek yedim tost makinesinde kızarmış

bugün çok mu yemişim ya ne bulduysam yemişim gibi bir menü olmuş sanki spor yapmayacaktım ama spor mu yapsamkine

akşam yine 1 bardak süt ve meyve planlıyorum bakalım ama bugün çok az su içtim ya hemen su içeyim aklıma gelmişken

bu arada bugün spor olarak ne yaptım

ısınma için
20 dk dans
20 jumping jack
40 high knees
40 back kicks
30 ip atlama

bacak için
30 leg circles
50 squat
30 üçgen
20 sağ 20 sol köpek işeme hareketi
40 sağ 40 sol köpek işeme pozisyonunda arkaya tekme
20 sağ 20 sol yana doğru tekme
15 sağ 15 sol yan yatıp tek ayak yukarı aşağı
12 sağ 12 sol yan yatıp dizi karna çekip arkaya tekme
30 sağ 30 sol alternating lunges
20 havada bacakları yana açıp kapama
20 sn havada bisiklet

karın için
30 heel touch
30 bisiklet mekik
50 yarım mekik
30 ayaklar havada mekik
30 ters mekik
10 windmills
10 starfish crunch
10 yarım şınav

soğuma hareketleri

toplam 1 saat 10 dk sürdü sporum terlemekten her yer ıslandı ya bugün ne çok terledim ben

kız ben bu günlüğümü yeni açtım bildiğin günlük olarak kullanıyorum bugünün menülerini buraya eskiyince takıma unutuyorum ne yediğimi burda daha kontrollü olurum dedim takılıyorum burda

wuhuu sporlarına bayıldım harika olmus

bugünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 1 yumurta 1 dilim ekmek çay ve fındık ezmesi bu olmadı ama yedim
öğle 12.30 : etli patates yemeği 3 yemek kaşığı 1 kase yoğurtlu çorba 5 yemek kaşığı bulgur pilavı
akşam 17.30 : 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt salata 8 yk ciğer kavurma aslında tam kavurma da değil annem önce haşlamış sonra menemen gibi domatesli soğanlı ciğerli bir yemek yapmış nasıl anlatsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…