Cok sagolun. Sansimi deneyecegim yazacagim hemenMüge anlı ya yazın mutlak dönüyor.geleceğe ışık tut var instgramda sayfaları var onlarda yardım eder
Herseyo derste ogrenemezler. Bu gibi okulun mevcut alanlarini kullanarak farkinda olmadan ogrenmelerini sağlayabiliriz. Insallah olumlu sonuçlar alabilirizSosyal yardımlaşma projeleri çok bir zamanlar bir yakınım bayağı fayda sağlamıştı böyle çalıştığı okula ne güzel bir gönlünüz var ❤
Dogru diyorsunuz bu donemde en etkili arac sosyal medya. Cok sagolun ya cok tesekkur ederimAnasayfa - İhtiyaç Haritası
İhtiyaç Haritası ile ihtiyaçlarınızı girebilir, girdiğiniz ihtiyaçları takip edebilir veya ihtiyaç sahiplerine destek olabilirsiniz.www.ihtiyacharitasi.org
Bir buraya bakabilirsiniz
Bir de sosyal medya hesaplarından duyurabilirsiniz
Para olarak değil, malzeme olarak bir liste hazırlayın, okulun fotoğraflarını çekin. Ve hayalinizi anlatın.
Geri dönüş alırsınız diye düşünüyorum :)
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim elimde hicbirsey yokken suanda basvurabilecegim bir cok yer olduHaluk Levent Ahbap Platformuna yazabilirsiniz ve linkdnde Öykü Kirik diye bi bayan var. Çok sosyal çevresi mevcut. Heryere eli uzanıyor ihtiyacı olanları linkdnde duyurup kısa süre içerisinde ihtiyacı topluyor.
Merhaba ben de lisede öğretmenim. Okul yazıları bence cok etkili olmaz bu yaş grubuna. Mesela oyunlar olabilir. Ben matcıyım. Mat olimpiyatları yaptık tabii cok cok basit bir sekilde cünkü basarısı da düsüktü okulun. Ya da mesela filmler buldum matla ilgili enigma gibi matın 2. Dünya savasının seyrini değiştirmesini anlatan. Benim branşım icin dikkat cekmek cok cok daha zordu. Muhtemelen herhangi bir branş cok daha kolay malzeme bulabilir. Okul ici yazılara panolara bütce ayırmak yerine böyle seylere yönelin derimIyi aksamlar herkese. Ben yeni atanan bir ogretmenim. Dogu anadoluda bir ilcede lisedw gorev yapiyorum. Okulun ogrencilerin ilgisino cekebilecek hicbir cazibesi yok adeta renksiz ve ruhsuz. Ben simdi okulumuzda bazi calismalar yapmak istiyorum. Mesela sinif kapilarini giydirme kiris yazilari merdiven basamagi yazıları gibi. Ancak bunlarin hepsi maliyetli. Okulun buna ayiracak bütçesi yokmus. Kendi cebimden de bi yere kadar karsilayabiliyorum malum yeni evliyim borc cok. Simdi size sorum su. Ben nasil bi yardim alabilirim bu konuda. Kaynak nasil bulabilirim?kime gidip danisip konusmam gerek? Nerelere basvuru yapabilirim?
Okulu fiziki olarak renklendirmekten ziyade kitap kulübü gibi bişey kursan, her hafta sohbet muhabbet çay kek eşliğinde kitap analizi yapsanız öğrencilerin ilgisi daha çok çekilir, kendi aralarında iletişimleri artar ve çok güzel anılar kalır. Üstelik edebi yönleri gelişir.Iyi aksamlar herkese. Ben yeni atanan bir ogretmenim. Dogu anadoluda bir ilcede lisedw gorev yapiyorum. Okulun ogrencilerin ilgisino cekebilecek hicbir cazibesi yok adeta renksiz ve ruhsuz. Ben simdi okulumuzda bazi calismalar yapmak istiyorum. Mesela sinif kapilarini giydirme kiris yazilari merdiven basamagi yazıları gibi. Ancak bunlarin hepsi maliyetli. Okulun buna ayiracak bütçesi yokmus. Kendi cebimden de bi yere kadar karsilayabiliyorum malum yeni evliyim borc cok. Simdi size sorum su. Ben nasil bi yardim alabilirim bu konuda. Kaynak nasil bulabilirim?kime gidip danisip konusmam gerek? Nerelere basvuru yapabilirim?
Once okulun onlar icin bi cazibesi olmali diye dusunuyorum. Icleri acilsin renkler icinde nefes alsinlar istiyorum. Soylediklerinizdede cok haklisiniz. Dediklerinize de katiliyorum ama onceligim once okullarini sevmeyi saglamakMerhaba ben de lisede öğretmenim. Okul yazıları bence cok etkili olmaz bu yaş grubuna. Mesela oyunlar olabilir. Ben matcıyım. Mat olimpiyatları yaptık tabii cok cok basit bir sekilde cünkü basarısı da düsüktü okulun. Ya da mesela filmler buldum matla ilgili enigma gibi matın 2. Dünya savasının seyrini değiştirmesini anlatan. Benim branşım icin dikkat cekmek cok cok daha zordu. Muhtemelen herhangi bir branş cok daha kolay malzeme bulabilir. Okul ici yazılara panolara bütce ayırmak yerine böyle seylere yönelin derim
Bu fikriniz cok guzel inanin cok hosuma gitti. En kisa surede bu soylediginiz ekstra olarak hayata gecirecegim. Bu fikrinize bayilacak birkac ogrencim var. Onlari kazanabilirimOkulu fiziki olarak renklendirmekten ziyade kitap kulübü gibi bişey kursan, her hafta sohbet muhabbet çay kek eşliğinde kitap analizi yapsanız öğrencilerin ilgisi daha çok çekilir, kendi aralarında iletişimleri artar ve çok güzel anılar kalır. Üstelik edebi yönleri gelişir.
Çok mutlu oldum, hayırlı uğurlu olsunBu fikriniz cok guzel inanin cok hosuma gitti. En kisa surede bu soylediginiz ekstra olarak hayata gecirecegim. Bu fikrinize bayilacak birkac ogrencim var. Onlari kazanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?