HERŞEY KAFADA BİTİYOR

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
42
Merhaba hayırlı sabahlar. ben 2 yıldır tedavi gördüm menogon iğneler,patlatma iğnesi ,serophene ilaç,hayit tohumu adaçayı, incir kuru herşey denedim ama zaman geçtikçe herşey daha kötü olmaya başladı.adet olmadım hiç yumurta olmadı stres ,sıkıntı,herkesin o aptal soruları usanmistim. eşimle ailemle de sürekli tartışır olmuştum hayattan hiç zevk almiyordum. kendime bakasim bile gelmiyordu. dr muayeneye gitmekten artık gına gelmişti.her seferinde ağlayarak çıkıyordum dr yanından.birgün doktorum bana dedi ki sen kendini bu kadar strese sokarsan tüp bebek bile yapsak ise yaramaz dedi. kafama dank etti tedaviye ara verdim gezdim ailemle güzel vakit geçirdim kuran kursuna başladım kafamı boşalmıştım. adet olunca karalar baglamiyordum ALLAHİMİN bir bildiği vardır, O herşeye kadirdir, RABBİM ol derse olur dedim. hayirlisini istedim RABBİMDE bana bir hediye verdi hamileydim daha yeni ama çok şükür sabrın sonu selamet oldu inşallah kucağıma almayida nasip eder. hamile olduğumu öğrenince öyle bir ağladım ki anlatamam. benim gibi tedavi olan ve gebe kalamayan doktoru birakmasin ama kafasını bosaltsin. ilişkiye girerken de bir zorunluluk için değil zevk için girsin bunun bile etkisi çok. lütfen hanımlar rahatlayin kendinizi stresten uzak tutun. bakın o zaman herşey daha güzel olacak. RABBİM herkese bu güzel annelik duygusunu tattirsin. kimseyi evlat hasretiyle yakmasin. evladının acisini yaşatmasin.AMİN.....

A
Amin canım inş sağlıcakla Rabbim kucağınada almayı nasip etsin çok mutlu bi haber :) bizlerede dua et doğum sancısında edilen dua kabul olurmuş :)

Masaallah. Dilerim sağ salim kicaginiza alirsiniz. Herşeyin kafada bittiginix herkes biliyor ama önemli olan uygulamak. Dilerim bekleyenler ornek olur onlarda rahatlar...

ben de sizinle nerdeyse aynı şeyleri yaşadım. benim de iki yıl bebeğim olmadı yumurta takipleri, aşılamalar,rahim filmi, neyi duysam denedim, kayganlaştırıcı jeller,kürler, buhar, yakı vs.
en son aşılamamda doktor "bebeğinin olmama sebebi büyük ihtimalle stres, bebek fikrini kafana çok takmışsın, rahatla" dedi." sonuçta senin bir çocuğun var ve hamileliğe engel durumun yok" dedi. ben de artık tedaviyi bıraktım çünkü tedavilik bir durum yoktu, spora başladım. bir ay sonra hamile kaldım ve oğlum şimdi bir yaşında.
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve isteyen herkes anneler duygusunu tadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…