Merhaba hayırlı sabahlar. ben 2 yıldır tedavi gördüm menogon iğneler,patlatma iğnesi ,serophene ilaç,hayit tohumu adaçayı, incir kuru herşey denedim ama zaman geçtikçe herşey daha kötü olmaya başladı.adet olmadım hiç yumurta olmadı stres ,sıkıntı,herkesin o aptal soruları usanmistim. eşimle ailemle de sürekli tartışır olmuştum hayattan hiç zevk almiyordum. kendime bakasim bile gelmiyordu. dr muayeneye gitmekten artık gına gelmişti.her seferinde ağlayarak çıkıyordum dr yanından.birgün doktorum bana dedi ki sen kendini bu kadar strese sokarsan tüp bebek bile yapsak ise yaramaz dedi. kafama dank etti tedaviye ara verdim gezdim ailemle güzel vakit geçirdim kuran kursuna başladım kafamı boşalmıştım. adet olunca karalar baglamiyordum ALLAHİMİN bir bildiği vardır, O herşeye kadirdir, RABBİM ol derse olur dedim. hayirlisini istedim RABBİMDE bana bir hediye verdi hamileydim daha yeni ama çok şükür sabrın sonu selamet oldu inşallah kucağıma almayida nasip eder. hamile olduğumu öğrenince öyle bir ağladım ki anlatamam. benim gibi tedavi olan ve gebe kalamayan doktoru birakmasin ama kafasını bosaltsin. ilişkiye girerken de bir zorunluluk için değil zevk için girsin bunun bile etkisi çok. lütfen hanımlar rahatlayin kendinizi stresten uzak tutun. bakın o zaman herşey daha güzel olacak. RABBİM herkese bu güzel annelik duygusunu tattirsin. kimseyi evlat hasretiyle yakmasin. evladının acisini yaşatmasin.AMİN.....