• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El HERŞEY ÇOOK UYGUNA ....

batuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
341
9
118
İzmir
1270692[/ATTACH]
IMG_4020.JPG
IMG_4022.JPG
IMG_4024.JPG
IMG_4027.JPG

Eklentiler

• IMG_4015.JPG
    IMG_4015.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 170
  • IMG_4016.JPG
    IMG_4016.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 212
  • IMG_4019.JPG
    IMG_4019.JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 197
Son düzenleme:
KRAFT BEBEK DİNLEME TELSİZİ
*Açık alanda 800 mt kapsama alanı
*LCD ekran
*16 frekans düzeyi
*2 kanal
*Duyarlılık kontrolü
*Kapsama alanı dışına çıkıldığında uyarı sinyali
*Pilbittiğinde uyarı sinyali

Artık telsize ihtiyacımız kalmadı heryerden sesimizi duyurabiliyoruz :) hiçbir problemi yoktur, kolunu kıpırdatsa haberimiz oldu :) 70 liradır.

NİKE SUNRAY SANDALET 23 NUMARA; 1 ay giyildi ilk giyilmede tabanı o şekilde oldu ama yırtığı söküğü yoktur 20 tl.

Lansinoh süt pompası 1 hafta kullanıldı 16 adet süt poşetiyle gönderilecektir. 20 tl

ilk adım ayakkabısı 21 numara 10 lira

Alıştırma külodu 1 bedendir kullanılmadı 2 adet 5 tl.

Son düzenleme:
$1404079337046.jpg
$IMG_3693.jpg
$IMG_3694.jpg
$IMG_3695.jpg

Eklentiler

• $IMG_3696.jpg
    $IMG_3696.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 167
  • $IMG_3697.jpg
    $IMG_3697.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 166
  • $IMG_3698.jpg
    $IMG_3698.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 147
  • $IMG_3699.jpg
    $IMG_3699.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 157
oyuncaklar;ayıcık, köpekcik vede pandacık 6 lira
playskoll emekleme arkadaşım tırtıl 15 lira tek ışığı yanıyor, işlevini yerine getiyor ama :)
Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı 15 lira
Fisher Price Mini Çiftlik Dişlik müzikliydi fakat pilimi bitti, yoksa başka bişeymi bilmiyorum şuan müziksiz 6 lira
fisher price mama sandalyesi oyuncağı 6 lira

Sandaletler (elinizde varsa bebek ayakkabilari falan da arıyorum bu ara) mama sandalyesi oyuncağı ( müzik-ışık fonksiyonu falan var mı?) Dislik şeklindeki oyuncak.. cingirakli zebra dediğiniz oyuncagin özellikleri nedir? Benim oğlum (6 aylik) çok ağlayan, durmayan bi bebek de onun ilgisini cekecek, oyalayacak türden oyuncak arıyorum. ..

Sandaletler (elinizde varsa bebek ayakkabilari falan da arıyorum bu ara) mama sandalyesi oyuncağı ( müzik-ışık fonksiyonu falan var mı?) Dislik şeklindeki oyuncak.. cingirakli zebra dediğiniz oyuncagin özellikleri nedir? Benim oğlum (6 aylik) çok ağlayan, durmayan bi bebek de onun ilgisini cekecek, oyalayacak türden oyuncak arıyorum. ..
merhaba, ayakkabı bakmam lazım, kontrol edip yazarım,

--mama sandalyesi oyuncağı :Çıngıraklı yel değirmeni; mama sandalyesinin üzerine vantuzlanarak çocuk değirmeni döndürdükçe sesler çıkarıyor.

3 ay ve üzeri çocuklar için uygundur. diyor açıklamasında :)
--dislik müzikliydi pilimi bitti yoksa bozuldumu bilgim yok sessiz bi diş kaşıyıcı biz çok sevmiştik sesli ve sessiz halini :)
---Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı Özellikleri:

* Oyuncakların dokusu ve canlı renkleri, bebeğinizin görme ve dokunma duyularının gelişmesinde yardımcıdır.
* Aynı zamanda işitsel algısının ve kaba motor becerilerinin (el becerilerinin) gelişiminde faydalıdır.
* Ortada dönen plastik halkalar birbirine değidiğinde ses çıkarır. İşitme duyusunu uyarıcı zili vardır.
* Çıngırakların hareketleri el ve göz kordinasyonu sağlar.
* Yumuşak ve sevimli hayvan şeklindeki renkli çıngırak bebeğin ilgisini çeker.
* Cee-ee yapılabilen eyeri vardır. ( diyor ama böyle bi ses falan çıkmıyor, bilginiz olsun yani aldığımdada yoktu :)
* Plastik kısımları diş kaşımada güvenle kullanılabilir.
* Her bir ayağının farklı olması oyuncağı daha dikkat çekici kılıyor. Ayaklarından birinin altında bebekler için güvenle tasarlanmış aynası vardır.
* Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri :
Yaş Aralığı
0-3 Yaş diyor açıklamasında :)

bende çook zorlandım halada öyleyiz, oyuncak seçimlerimde genelde eğitici ve hırçınlaştığında sağlam olmasına dikkat ederek aldım, bizi biraz rahatlatan oyuncaklardır. umarım yardımcı olabilmişimdir. seçtiklerinizden bazılarını başka bir arkadaşta talip, siz daha önce yazmışsınız, önceliğe göre dönüş yapacağım gün içerisinde alacak olursanız dönüş yapınız.

merhaba, ayakkabı bakmam lazım, kontrol edip yazarım,

--mama sandalyesi oyuncağı :Çıngıraklı yel değirmeni; mama sandalyesinin üzerine vantuzlanarak çocuk değirmeni döndürdükçe sesler çıkarıyor.

3 ay ve üzeri çocuklar için uygundur. diyor açıklamasında :)
--dislik müzikliydi pilimi bitti yoksa bozuldumu bilgim yok sessiz bi diş kaşıyıcı biz çok sevmiştik sesli ve sessiz halini :)
---Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı Özellikleri:

* Oyuncakların dokusu ve canlı renkleri, bebeğinizin görme ve dokunma duyularının gelişmesinde yardımcıdır.
* Aynı zamanda işitsel algısının ve kaba motor becerilerinin (el becerilerinin) gelişiminde faydalıdır.
* Ortada dönen plastik halkalar birbirine değidiğinde ses çıkarır. İşitme duyusunu uyarıcı zili vardır.
* Çıngırakların hareketleri el ve göz kordinasyonu sağlar.
* Yumuşak ve sevimli hayvan şeklindeki renkli çıngırak bebeğin ilgisini çeker.
* Cee-ee yapılabilen eyeri vardır. ( diyor ama böyle bi ses falan çıkmıyor, bilginiz olsun yani aldığımdada yoktu :)
* Plastik kısımları diş kaşımada güvenle kullanılabilir.
* Her bir ayağının farklı olması oyuncağı daha dikkat çekici kılıyor. Ayaklarından birinin altında bebekler için güvenle tasarlanmış aynası vardır.
* Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri :
Yaş Aralığı
0-3 Yaş diyor açıklamasında :)

bende çook zorlandım halada öyleyiz, oyuncak seçimlerimde genelde eğitici ve hırçınlaştığında sağlam olmasına dikkat ederek aldım, bizi biraz rahatlatan oyuncaklardır. umarım yardımcı olabilmişimdir. seçtiklerinizden bazılarını başka bir arkadaşta talip, siz daha önce yazmışsınız, önceliğe göre dönüş yapacağım gün içerisinde alacak olursanız dönüş yapınız.
Sandaletle beraber bu üç oyuncak için makul bir fiyat söylerseniz alabilirim.. Yalnız zebranın fiyatını yüksek tutmussunuz.. Diğerleriyle aynı olmalı bence.. Ekstra bi özelliği yok heralde onlara kıyasla. . Anlasirsak ödemede sıkıntı olmaz emin olun..

Back