Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Aksam 10 da indirim sona eriyor....

Evet canım 7.5 38 40 beden cnm ceket
Tshrr iki parca icindeki t-box yani sporcu atleti dedgmzden takm olrk 10 TL m beden

O zaman benim beğendiklerim şöyle
Beyaz hırka :7.5
siyah tayt:5 tl
kahverengi hırka :7.5
bu iki parçalı tişört:10 tl
toplamda 30 tl yapıyor

yerine takaslayacaklarımız
senin benden beğendiğin champion marka kapşonlu sweat:15 tl
tişört:5 tl
polar tulum:10 tl

eşitlenmiş oldu değilmi bunları takaslayalım senin içinde uygunsa ben şimdi polar tavşancık tulumu ekliyorum sende bana kahve ceket ve ikili tişörtü eklersin

Tamamdir canım ekliyorum aynen böyle yarin kargyu vernce aksam takip nonu özelden atarım :)

Bu ürünlerim takaslandi
Lovely arkadasim iyi günlerde kullanman dileğiyle

Eklentiler

• $aviary_1398702814135.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $aviary_1398702717358.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $aviary_1398702700957.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $aviary_1398702656528.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $aviary_1398702688936.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $aviary_1398702224299.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 27
İndirim sona etmiştir kaldığımız fiyatlardan devam ediyorum :)

yaaa kacirdimmii etiketli bi elbise var pembeli desenli 40 42 beden son fiyati ne olir cnm...indirimli fiyattan vermezmisinki:)

Tek ürün alacaksan cok fazla indirim yapamam cnm ama bikac ürün daha alicksan güzel bi fiyat yaparim

Tek ürün alacaksan cok fazla indirim yapamam cnm ama bikac ürün daha alicksan güzel bi fiyat yaparim

ozel mesaj attim cnm sana lacivert pembe desenli 40 42 beden beli lastikli kolsu bi elbise 15 yaziyo 10 olur dersen ozel mesajda dedigimde ok ise yarin hemen parani yatiririm cnm...baska bi ihtiyacim yok elbiseye bayildiimm:)

Tamam canım bende atarım akşam takip nosunu :))

Cnm meraba brctlp arkada haftaya ürün gndercekmsn sanirim benden elbse istyr yarn sana gndericegim kargoya koymami istedi knsmussunz sanirim ?

ozel mesaj attim cnm sana lacivert pembe desenli 40 42 beden beli lastikli kolsu bi elbise 15 yaziyo 10 olur dersen ozel mesajda dedigimde ok ise yarin hemen parani yatiririm cnm...baska bi ihtiyacim yok elbiseye bayildiimm:)

Tamam cnm boş çevirmiyim seni olsun :) 5 dk engeli var bliosun hesap noyu yazarim özelden

Cnm meraba brctlp arkada haftaya ürün gndercekmsn sanirim benden elbse istyr yarn sana gndericegim kargoya koymami istedi knsmussunz sanirim ?

Evet canım benden aldığı ürünlerde var arkadaşım benim o yüzden sakıncası yoksa eklersen sevinirim ödemeyi o yapacak sana benim kargoma ekleyebilirsin.Ben ona haftaya diğer ürünleriyle birlikte göndericem.

Tamam canm snn için sıkıntı yoksa ekliyorum simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…