Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Canim arow krem olan ama acaba olurmuş kalibi nasil çünkü bazi ayakkabida 37 bazisnda 38 giyiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dgerlerinde ykmu beğendigin ? Bisi demedin

Eklentiler

• $10.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $aviary_1395074541331.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $image.png (7).jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 22
Ykmu isteyen kizlar fiyatlari düşürdüm elimden çıksın yer açılsın yaa

Ayakkbi ve 5 TL haricindekiler bugüne özel yari fiyatina yarin öğlene kadar geçerlidir

Merhaba

Pattywoman

Sylediklerin bunlar bide panconun iki ustnde mevsmlik bluz yk gmlek var renk model olark tarf edermsn cnm
Bu arada tskrler.
Kot 32 beden dediğin ölçülere göre olur canim .gri çapraz bluz m beden diyo ama standart değerinde salas duruyo alt ksmi ck sevdm.bi bluz ama esim gydrmiyo
Panco da salas cnm guccci terlik 38 numara bana byuk :)

Kusura bakmayın geciktim bi yandan hazırlığım var alacağım ama pantolon düşük bel mi tam anlayamadım bluzlerinizin bir cogunu beğendim bir de kırcıllı gri mevsimlik bluz vardı ayy cok zor yeni olunca da acemice bakıyorum

Pattywoman

Pantolon ve panço da biraz tereddütlüyüm digerlerine alıcıyım kargo vs şartlarınız nasıl hafta sonu sehir dışındayım önümüzde ki hafta teslim olacak sekilde iletişim e gecelim isterseniz

Pattywoman

Estağfurullah evet braz düşük

Bunlardan birimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…