Bebek İkinci El Hersey burada, mutlaka ısınıze yarayan bır sey vardır

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
48
MERHABA,

Herseyi bir araya topladım. Chicco park yatak 200 tl (butun parcaları var), baston puset guneslik hediyeli 60 tl, dıgıdık at 25 tl, mutfak 5 tl, araba koltugu( 5 yasa kadar) 400 tl, bebek sandalyesi minderi (her türlü sandalyeye monte olur) 50 tl, kar tulumu40 tl

Resimler burda.

Eklentiler

• $20131126_131908.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $20131126_125959.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 59
Kar tulumu almanyadan geldi, cocugu icine yerlestiriyorsunuz, sonra da onu cocuk arabasina bagliyorsunuz

mutfak ve atı düşünüyorum fakat büyük ürünler elden teslim için nerede oturuyorsunuz? Kargo sizden mi? değilse nekadar tutacağını bilior musunuz?

Merhabalar

at 25 tl, mutfak 5 tl. Ümraniye Esensehirde oturuyorum. Kargo alıcıya ait, zaten yüksek fiyat söylemedim. Kar tulumunun markasını bilmiyorum, bakmam lazım, biz çok kullanmadık, 2-3 aydır heralde. Hepsi çok kullanıslı ürünler.Alana hayırlı olsun.

ptt kargo ile yollayabilirim. en uygun fiyatlısı o bildiğim kadarıyla. 10 lira falan tutar heralde. bilemiyorum

Araba koltugu 375 liraya düstü.

Eklentiler

• $20131118_114946.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 42
baston puset yanında güneslik hediye 60 tl

Eklentiler

• $20131118_115145.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 47
Bebek sandalye minderi son fiyat ne olur mesajımı görünce özel mesaj gönderirseniz sevinirim diğer türlü gözden kaçabiliyor.

merhaba,

mesajı alabildiniz mi?

mesajınızı aldım ürün eminim o fiyatı ediyordur fakat ben bir yere giderken kullanmak için düşünmüştüm o yüzden pahalı geldi.
Satılmazsa ve elden çıkarmak için kargo dahil 35 e verirseniz alabilirim.

birde baston pusetin markası nedir sıfırını ne kadara almıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…