Herşey boşlukta

eboru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
103
79
31
Herşey boşlukta.Yelkensiz gemi gibiyim bu aralar yönüm yok savrulup gidiyorum.24 yaşındayım.Okuldan mezun olalı 1 sene oldu hala iş bulamadım 1 senedir olumsuz cevaplar alıyorum.3 yıllık bi ilişkim var bana destek olması gerekirken ben onun hayatının merkezinde değilim.Geziyo tozuyo arkadaşlarıyla çok sözümü dinlemiyo en kötüsü uzaktayız farklı şehirlerde.Eskisi gibi ilgili değil eskisi kadar özenli değil o kadar üzülüyorumki.Akşamları çıkamıyorum ailemden dolayı etrafımdaki insanlara bakıyorum hepsinin bi düzeni var.Ben evlilikle ilgili hayal kurmayı bırakın bi hayal bulmaya çalışıyorum kendimle ilgili ama yok.Bu aralar gözüm dolu hep boğazımda bi düğüm var.Yoluna koymaya çalıştıkca daha çok kayboluyorum.İyi niyetimi gösterdigim insanlarin beni onemsemedigini gordukce daha cok kiriliyorum.Bugün 3.yilimiz tanışmamızın ve daha mesajdan kutlayip bi gonlumu daha almadi sevgilim hala daha gezicem diye ugrasiyo

Kpss çalışın,branşınız ne? Olmadı girin Bim a101 gibi markete,boş zamanda yine ders çalışın.

Canım herşey aynı anda olumsuz olduğundan bakış açın daralmış ve umutsuzlaşmışsın.İş açısından ve evlilik açısından yaşın geç değil ayrıca nasip denilen ve gözardı etmemen gereken birşey var. sevgilin açısından şunu söylemek istiyorum eski eşime 8 yılımı verdim sonuç aldatıldım. İlgi yoktu vs vurdum tekmeyi. Hayatımda olan insanlar beni önemseyen insan olacak yoksa ve eğer elimden geleni de yapmışsam defolsun gitsin. Kaybetme korkusu yaşasın canım değerini anlasın

Kpss çalışın,branşınız ne? Olmadı girin Bim a101 gibi markete,boş zamanda yine ders çalışın.
Bulunduğum şehirde iş imkanı fazla yok malesef.Ailem istemiyo market tarzı yerlerde çalışmamı bölümüm işletme

Evet çok üzülüyorum tutuncak birseyler ariyorum ama pek bulamiyorum.En cok onun destek olmasi gerekirken bu sekilde ondanda şanssiz olmamda cok uzuyo beni seviyorum ama bi insan nasil umursanmaz bilemiyorum.Herkes ister deger gormek sevilmek bu aralar o kadar kiriyoki beni hersey canim

Anlıyorum seni bide uzaksın ya daha da üstüne düşmesini istersin normal olarak ama canım bırak yokmuş gibi davran zor ama o senin peşinden koşsun keyfine bakıyor baksana sen de aynısını yap hobin vs varsa onları uygula, kitap oku yoksa özgüvenin azalır kendine olan değerini yitirirsin hayatının merkezine onu değil kendini al.

Çok teşekkürler canım çalışıcam

Sevgiline değil hayatına odaklanmaya çalış ki bir şeyleri hallet rayına koy. O arada sevgilin hala duruyorsa ne güzel durmuyorsa yenisini bulursun boş ver.

Uzaktan uzağa ilişkiler zordur ilk başlarda güzel olabilir ama zaman gectikçe herşey zorlaşır bana göre,.kizlarda hicbirsey degismez ama erkekler degisir bana gore.

Sevgiline değil hayatına odaklanmaya çalış ki bir şeyleri hallet rayına koy. O arada sevgilin hala duruyorsa ne güzel durmuyorsa yenisini bulursun boş ver.
Evet birseyler bulmam gerekiyo.Ama cikis yolunu bulamiyorum nedense.Dogru diyosun ilk once benim kendi hayatimdan keyif almam gerekiyo

Uzaktan uzağa ilişkiler zordur ilk başlarda güzel olabilir ama zaman gectikçe herşey zorlaşır bana göre,.kizlarda hicbirsey degismez ama erkekler degisir bana gore.
Evet bide seneler gectikce iliskiye ozen daha cok azaliyo.Hayatinda ilk sirada oldugumu soylesede bunu bana hissettirmiyo hep bi mesguliyet ben bostayim bide daha cok dokunuyo daha cok ilgi bekliyorum

Evet bide seneler gectikce iliskiye ozen daha cok azaliyo.Hayatinda ilk sirada oldugumu soylesede bunu bana hissettirmiyo hep bi mesguliyet ben bostayim bide daha cok dokunuyo daha cok ilgi bekliyorum

Zor valla hep kadinlar üzülüyor erkekler vurdumduymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…