Herpesten Kurtulma

beyazzcicek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
4
0
29
merhaba arkadaşlar bu hastalığa yeni yakalananlardanım. Şu anda aktifliği geçmiş durumda ama bulaşıcılığı beni korkutuyor. Modern tıpta çaresi olmadığı söylense de araştırmalarıma göre biorezonans tedavisi veya ozon tedavisi ile virüsü öldüren insanlar var. Yaptıran var mı bu konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba, geçmiş olsun. Maalesef biorezonans ve ozonla öldürebilen yok virüsü. Ozon atak sayısını azaltıyo. Biorezonans yaptırmış olan arkadaşlar var istersen onlara sorabilirsin. Tek çaresi aşısını beklemek.

Biorezonans ve ozonla öldüren 1 kişi bile yok. Birtane murat besler diye doktorun sitesinde yorum var sadece ama hiç inandırıcı değil, yabancı kaynaklardan ve ülkemizdeki yorumlardan araştırdığım kadarıyla sadece para tuzağı bence uzak durun eğer geçirme garantisi veriyorlarsa yaptırın ki hiç birisi garanti vermeyecektir.

Selam, Herpes'in çaresi bildiğim ve araştırdığım kadarıyla şu an yok. O sebeple karalar bağlamak yerine, sağlıklı bir hayata adım atmanızı öneririm. Özellikle sigaradan uzak durun. Bu sağlıklı hayat dediğim olayın içinde en önemli faktör yüzde yüz moral. İyi bir ruh sağlığı her şeyin çaresidir emin olun. Güvendiğiniz bir doktor bulun ve onunla kontrollere devam edin. Sevgiler.

Merhabalar ben de bu bir kaç ay önce herpes virüsü olduğunu öğrendim geçen ay 30 kasım tarihinde lezyonlarım oluştu ve doktora gittim test yaptı sonrasında ilaç verdi birkaç ay önce kaptığımı söyledi. Şuanki erkek arkadaşımda da bulunmamakta. İşin kötü tarafı ben yaklaşık 1 aydır lezyonlardan kurtulamıyorum. İlaç olarak Aloevera ve valtrex kullanıyorum b12 vitamini alıyorum. Şimdi imunex e başladım. 11 aralıkta tekrar doktora gittiğimde tamamen geçmiş olduğunu söyledi fakat akşamında erkek arkadaşımla cinsel birlikteliğe girdikten sonra tekrar oluştu. Aloevera ve ilaçlara devam ettim 1 hafta sonrasında tekrar geçmiş olduğunu gördüm ve tekrar ilişkiye girdik fakat yine nüks etti. Ve yine ilaca devam ettim 1 bucuk hafta kadar sonra yine kontrol ettiğimde lekeler gitmiş gibi duruyordu dokunduğumda acımıyordu fakat hafif beyaz birşey vardı sanki kuruyor gibi tekrar birliktelik yaşadığımda yine oldu. Size sorum bu hep böyle mi olacak ben her birliktelik yaşadığımda aynı sorunla mı karşılaşacağım lezyonlar asla geçmeyecekmiş gibi hissediyorum. Psikolojik olarak çok zor durumdayım. Şanslıyım ki erkek arkadaşım bu konuda çok yardımcı oluyor fakat bu şekilde devam edersek zorlanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…