Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Herpesin (uçuğun) boyutu henüz küçükken hızlı davranmalıyız.Bunun için buz küplerine ve kağıt mendile ihtiyacımız var sadece.Buzu kağıt mendilin içine sarın ve dakikalar boyunca herpesin olduğu böyleye bastırın.Soğuk şok bakterilerin o bölgede hızla dağılmasını önler ve kaşınma hissini azaltır.Bölgeyi her 30-40 dakikada soğutmalıyız.Fakat her seferinde yeni bir kağıt mendil kullanmalıyız (Bakterilerin başka bölgelere dağılmasını da engellemek amacıyla).
hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
benim cok sIk olur ögrenmis oldum.
bu bilgi icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
Şu anda burnumun üzerinde var bir tane...merhem sürüyorum kararmak üzere...bu işlemi daha önce bilseydim uygulardım...teşekkürler..........
tahta kaşığı ocakta ısıtıp yakmayacak sıcaklıkta uçuğa bastırıp çekerek bi kaç defa sönüyo gidiyo uçuk...eskiler böyle yaparmış babannem derdi gerçekten işe yarıyo.......
canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
ay kızlar müthişsiniz ya az önce uçukla ilgiili bir konu açmıştım yardım için.benim de bu sabah dudağımın kenarına çıktı 1 haftada geçirmem lazım çünkü haftaya düğünüm var.bilgiler için tşkler
evet bunu biliyorum ben ve yapıyorum...bana bi eczacı abla söyledi...tahta kaşığı ısıtıp basmakta aynı mantık...çok sıcak ya da çok soğukla şok etkisi yaratıp bakterilerin çoğalmasını önlemek..
bende bi ay önce böle konu acmi$tm.. bende en az iki ayda bi cikar, ne sürsem bo$ bi hafta kalio ama idrar sürdm ve iki günün icinde gitti..
gelincik53 inşallah hemencecik geçer uçuğun.Ayrıca şimdiden mutluluklar dilerim. Uçuk için gene de doktora gitmekte fayda var bazı türler tehlikeli oluyor.Kremin,ilacın olmadığı zaman da bu tür yöntemler denenebilinir.
ay kızlar müthişsiniz ya az önce uçukla ilgiili bir konu açmıştım yardım için.benim de bu sabah dudağımın kenarına çıktı 1 haftada geçirmem lazım çünkü haftaya düğünüm var.bilgiler için tşkler
Evlilik hazırlığının stresindendir :teselli:
ben de nişanlıyken biri biter biri çıkardı sositososito
evlenince geçer kaydirigubbakcemile3 mutluluklar dilerim a.s.
bende bi ay önce böle konu acmi$tm.. bende en az iki ayda bi cikar, ne sürsem bo$ bi hafta kalio ama idrar sürdm ve iki günün icinde gitti..
ney ney idrar mi sürdün onu nAsı yapabildin