• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes genital uçuk acil yardım

Morrmenekseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2025
3
0
1
Herpes virüsü olduğumu öğrendim. Vajinamda ve makat bölgemde inanılmaz ağrı var. Özellikle makat bölgesinde şiddetli bir ağrı var önce anal fissür olduğumu zannettim fakat doktora gidince Herpes 2 olduğumu öğrendim bacaklarımda da çok şiddetli ağrı var. Bu atağı yaşayanlar ne kadar sürede geçirdi. Özellikle makat bölgesinde bu problemi yaşayanlar oldu mu lütfen yardım edin tuvalete gitmek eziyet benim için bacaklarımın ağrısından duramıyorum. Günde 5 tane olacak şekilde haplarını da içtim kreminizde sürdüm ve asla geçmiyor lütfen yardım edin

Herpes virüsü olduğumu öğrendim. Vajinamda ve makat bölgemde inanılmaz ağrı var. Özellikle makat bölgesinde şiddetli bir ağrı var önce anal fissür olduğumu zannettim fakat doktora gidince Herpes 2 olduğumu öğrendim bacaklarımda da çok şiddetli ağrı var. Bu atağı yaşayanlar ne kadar sürede geçirdi. Özellikle makat bölgesinde bu problemi yaşayanlar oldu mu lütfen yardım edin tuvalete gitmek eziyet benim için bacaklarımın ağrısından duramıyorum. Günde 5 tane olacak şekilde haplarını da içtim kreminizde sürdüm ve asla geçmiyor lütfen yardım edin
Benim 3 hafta sürmüştü iyileşmesi.Bacak eklemlerim ağrıyordu

Tekrarlıyor mu peki ve sonraki süreçlerdede sürekli ilaç kullanıyor musunuz? Benim psikolojim bitmiş durumda. Tuvalet konusunda çok ciddi problemler yaşıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Sürekli bir tedavi yöntemi araştırıyorum kafayı yemek üzereyim. Ekstradan bunu bulaştırmaktan korkuyorum

Back