Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben hero bayb nin cam kavonozlarında olan meyve püreleri ve sebze pürelerini 6 buçuk fisfisfisaylık oğluma veriyorum ve severek yiyorr acaba bi zararı varmıdır?? siz veriyorumusunuz..
ben güvenerek yediriyorum kızımdsa seviyor
ben meleğime 4 ayklıkken başladım evde meyve olmayınca alıp yediriyrum.oluncada kendim bütün meyveleri püre halıne getirip veriyorum.aslında böylesi daha sağlıklı ama hazır mamalarada sağlıksız demiyorum.yani ben gönül rahatlığı ıle kullanıyorum.
Minik kuşuma bende veriyorum şimdi organic olanı da çıkmış o daha güvenilir geliyor bana,gerçi benim cadı ek gıdayı kabullenmedi ama bir kaşıkta olsa yiyor işte,kalanı da atmaya kıyamıyorum ben yiyorum
5aydıor veriyom gdoda yok sertifikalarını aldılar
canım oğlum varlığına şükür..
Kayıtlı Üye
benim bebeğim yok ama hazır mamaların evde yapılandan daha sağlıklı olacağını tv de söylemişlerdi çünkü pazarda hormonlu ve elbette gerekli denetimden geçmeyen meyve sebzeler oluyor ama bu kaşık mamaları her denetimden geçiyor el değmiyor ve sağlıklı yani çekinecek birşey yok evde de yapılır yapılamadığında dışarıdan takviye edilir içiniz rahat olsun...
SAKARLAR KRALİÇESİ :)
Kayıtlı Üye
ben olsam vermezdim çünkü endüstriyel olan hiç bir şeye güvenmiyorum.
benim bebeğim yok ama hazır mamaların evde yapılandan daha sağlıklı olacağını tv de söylemişlerdi çünkü pazarda hormonlu ve elbette gerekli denetimden geçmeyen meyve sebzeler oluyor ama bu kaşık mamaları her denetimden geçiyor el değmiyor ve sağlıklı yani çekinecek birşey yok evde de yapılır yapılamadığında dışarıdan takviye edilir içiniz rahat olsun...
Bir ziraat mühendisi olarak kesinlikle katılıyorum arkadaşa. Eskilerden olsak , bizim çarşıda pazarda ulaşabildiğimiz tarım ürünleri hormonsuz ve kimyasal gübre kullanılmadan üretilebildiği için bu mahsullerle evde yapılan mamalar elbetteki sağlıklı ve besleyici olurdu.Ancak günümüzde ne yazıkki aldığımız bütün gıdalarda hormon ve kimyasallar bulunuyor.atta etlerde bile.Bu nedenle yasalarla garantilenmiş ve sabit bir şekilde üretilen bugünkü çocuk mamaları ne yazıkki evde yapacaklarımızdan kesinlikle çok daa güvenli ve zararsız durumdadır. 2,5 aylık kızım var biz de zamanı geldiğinde özellikle hero nun ürünlerinden gönül rahatlığıyla kullanacağız.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Benim kızımda severek yiyor.. Herzaman almasamda yemesinde bi sakınca görmüyorum. Hele ki bir yere çıktığınızda,seyahatte vs. bebekler için büyük kolaylık.
pamuk elli İSRAM.......
Kayıtlı Üye
benimde 7 aylık kızım var bende yediriyorum.........sürekli değil ama özellikle biryerlere gittiğimizde kolaylık oluyor....... kızımda seviyor..........
ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
tşk ederim arkadaşlarım içim rahatladıı:1hug:
radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
Benim anlayamadığım bu kavanoz mamaları vitamin değerlerini saklayabiliyormu son kullanma tarihleri 4 yılı buluyor... bilen biri söylerse gönül rahatlığıyla yerdiricem.
slm arkadaslar bende 10 aylık bebişime yediriyorum hero nun meyve püresinden kimi yararlı diyor kimi zararlı ama evdede yapıyorum yapamayıncada veriyorum inşlh yararlıdır.
19 mart2010 tarihinden sonra üretilmiş tüm mamalar güvenli arkadaşlar yasa gereği bu tarih sonrası üretilen tüm bebek ürünlerinde gdo içeren hiç bir made yer alamaz... alması halinde mahkemeye bile verebiliriz firmaları tüm mamalarda ve bu tip ürünlerde rafta kalmış ürünleri almaktan kaçınalım bence üretim tarihine dikkat edelim bu arada bende yediriyorum ve evet özellikle Heronunkileri kızım çok seviyor:)
bende yediriyorum ve evet özellikle Heronunkileri kızım çok seviyor:)
zaten bebelac ınkileri sevemez canım o ne biçim bişey ya...ya yine normal meyveler fena değilde bi sütlacını aldım kavanozda yine berbat.öğğ yaniakannehir.birde kaşık mamasını aldım gece maması olan tahıl karışımı ne tadı var ne kokusu.bilmiyorum ama ben ülker hero baby i çok beğeniyorum kokularıda tatlarıda kokularıda harika .ülkere güveniyorum.neden bilmiyorum
bende kavanoz mamalarının evde hazırladığımızdan daha güvenilir olduğuna inanıyorum ama raf ömrü dört yıl bulan bu ürünler koruyucu içermiyormu bilen biri açıklasın çok merak ediyorum tatilde kızıma yemek yapamadığım zamanlar kavanoz sebzelerinden almıştım ama hiç beğenmedi meyve piüresi almadım belki onu beğenebilir yanlız o sebze püreleri berbat kokuyordu milupa aldım bebelac aldım kesinlikle yemedi.
canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
bende kullanıorum hero ve bebelac oğlumda severek yiyor.güveniorum ben..
bende veriyorum şeftali muz olanı iştahla yiyo benım kızım :)
İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye