Bebek Beslenmesi Hero baby '' Lactum '' mama kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sinemugur1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
93
0
86
43
İstanbul
Merhabalr,
ben bebeğime hero baby mama kullanıyorum.Gayette memnunum.Ancak hero babynin lactum adında bir maması daha var .Kullanan arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.Teşekürler.

ben kullanıyorum canım çok memnunum normalinden daha iyi .bizde alerji egzama var dr muz içinde pre ve probiyotik özellikli olması için bunu önermişti .şuan oğlum 10 aylık hala kullanıyorum.bu arada bebelacda çok güzel aynı özellikler ondada var

lactum bebişlere kilo yapar mı acaba? ben sma gold kullanıyorum öncesinde aptamil kullandım pak yaramadı sma gold iyi olduğunu duydum.. lactum nasıl acaba?

hero babylerde nişasta yokmuş bu nedenle de çocukta kof şişmanlık yapmıyormuş.Ben böyle duydum.Ancak lactum çok zor bulunuyor.ist.anadolu yakasında satan bildiğiniz yerler var mı?bende de sma var ancak çok ağır geldi benim kıza yemiyor.Kocabir kutu kaldı .açıldıktan sonra ne kadar bir süre dayanıyor acaba?

lactum ve hero baby kesinlikle çok kilo yapmıyor aynı şekilde bebelacta öyle ben oğluma 6 ay lactum kullandım sonra 500 gr her yerde bulmak zor olduğu için bebelaca geçtim artık 11 aylık ve günde sadece bir kere mama içiyor oda sabah uyandığında bizimki mamayı içmek istemiyor artık yemeklerin tadını alınca bıraktı

Evet lactumu bende bulamıyorum.heronun normal mamasını alıyorum o da iyi ama laktum daha iyi sanırım.Bir de lactum ile bebelac aynı içeriğe sahipmiş galiba.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…