K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 959 1 46 Diğer 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #1 Kızlar lütfen bana da yardım edin... bu saç modeli çok hoşuma gitti ... sizce bu modeli nasıl yapabilirim... bilemedim :26:
Kızlar lütfen bana da yardım edin... bu saç modeli çok hoşuma gitti ... sizce bu modeli nasıl yapabilirim... bilemedim :26:
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2010 542 3 96 İstanbul 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #2 maşayla saçlarının sadece alt kısımlarını kalın bukleler olacak şekilde kıvırabilirsin.
K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 959 1 46 Diğer 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #3 mayiscadisi .!.: maşayla saçlarının sadece alt kısımlarını kalın bukleler olacak şekilde kıvırabilirsin. Genişletmek için tıkla... bebişim onu denedim saçım çok komik oldu. altlar kıvır kıvır üstler dümdüz oldu çok saçma bi şey oldu
mayiscadisi .!.: maşayla saçlarının sadece alt kısımlarını kalın bukleler olacak şekilde kıvırabilirsin. Genişletmek için tıkla... bebişim onu denedim saçım çok komik oldu. altlar kıvır kıvır üstler dümdüz oldu çok saçma bi şey oldu
M merikeklik Guru Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 608 124 323 51 Çorum 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #4 Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum.
Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum.
K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 959 1 46 Diğer 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #5 merikeklik .!.: Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum. Genişletmek için tıkla... evet canım şimdi sen deyince hatırladım geçen kuaför de başka bi kızın saçına ona benzer bi şey yapıyordu ama o en üstlere kadar yapmıştı farklı olmuştu ben altlara yapabilirim... daha doğrusu denerim bilmiyorum kendi kendime yapabilir miyim ...
merikeklik .!.: Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum. Genişletmek için tıkla... evet canım şimdi sen deyince hatırladım geçen kuaför de başka bi kızın saçına ona benzer bi şey yapıyordu ama o en üstlere kadar yapmıştı farklı olmuştu ben altlara yapabilirim... daha doğrusu denerim bilmiyorum kendi kendime yapabilir miyim ...
B bskyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 63 0 36 Ankara 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #6 Silvart .!.: Kızlar lütfen bana da yardım edin... bu saç modeli çok hoşuma gitti ... sizce bu modeli nasıl yapabilirim... bilemedim :26: Eki Görüntüle 183115 Genişletmek için tıkla... bence düzleştiriciyle yapabilirsin.. How To Curl Hair With Straighteners (Styling Your Hair) videodaki gibi ama daha kalın dalgalı bence
Silvart .!.: Kızlar lütfen bana da yardım edin... bu saç modeli çok hoşuma gitti ... sizce bu modeli nasıl yapabilirim... bilemedim :26: Eki Görüntüle 183115 Genişletmek için tıkla... bence düzleştiriciyle yapabilirsin.. How To Curl Hair With Straighteners (Styling Your Hair) videodaki gibi ama daha kalın dalgalı bence
K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 959 1 46 Diğer 25 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #7 ay canımcım ya çok sağol ne kadar güzel bi video o öyle... yapması da basit gibi görünüyor ... ayrıca ordaki diğer videolarda çok güzel
ay canımcım ya çok sağol ne kadar güzel bi video o öyle... yapması da basit gibi görünüyor ... ayrıca ordaki diğer videolarda çok güzel
B bskyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 63 0 36 Ankara 26 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi klm3olm #8 Silvart .!.: ay canımcım ya çok sağol ne kadar güzel bi video o öyle... yapması da basit gibi görünüyor ... ayrıca ordaki diğer videolarda çok güzel Genişletmek için tıkla... bence de yaa oradaki tüm videolar tam bizlikkk
Silvart .!.: ay canımcım ya çok sağol ne kadar güzel bi video o öyle... yapması da basit gibi görünüyor ... ayrıca ordaki diğer videolarda çok güzel Genişletmek için tıkla... bence de yaa oradaki tüm videolar tam bizlikkk