• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hermione Saçı (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

klm3olm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
959
1
46
Diğer
Kızlar lütfen bana da yardım edin... bu saç modeli çok hoşuma gitti ... sizce bu modeli nasıl yapabilirim... bilemedim :26:

$111705_emma_watson300.jpg

Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum.

Bence fırça ile dik dik sararak fön çek..kuaförlerin maşa uygulaması gibi.Fırça fazla kalın olmasın.ben fönümü öyle çekiyorum.

evet canım şimdi sen deyince hatırladım geçen kuaför de başka bi kızın saçına ona benzer bi şey yapıyordu ama o en üstlere kadar yapmıştı farklı olmuştu ben altlara yapabilirim... daha doğrusu denerim bilmiyorum kendi kendime yapabilir miyim ...

ay canımcım ya çok sağol ne kadar güzel bi video o öyle... yapması da basit gibi görünüyor ... ayrıca ordaki diğer videolarda çok güzel :54:

Back