• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hermes - Kelly Caleche

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
$963320204523256_1260122880.jpg

Kızlar bu parfümü kullanan varmı .. Geçen denedim çok güzel :69: Tavsiye ederim..

Neşeli ve kadınsı... Basit ve duyguları harekete geçiren bir ezgiye sahip bir pop şarkısı gibi yaşamdaki yüklerin bir kısmını üzerinizden atıyor.Hem buraya hemde başka bir dünyaya aitmiş gibi. Kahkaha atan ama küstahlıktan eser bile barındırmayan, tümüyle eglenceli bir güzellik.

KOKU AİLESİ: Floral Odunsu
ÜST NOTALAR: Lily of the Valley(MÜGE), Nergis, Greyfurt
ORTA NOTALAR: Sümbülteber, Gül
ALT NOTALAR: Deri, Süsen

en beğendiğim parfümlerden,duş jeli ve losyonunu da kullanıyorm.hafif ama etkileyici ,değişik , çok güzel bir koku.ve üstünden zaman geçtikçe daha da hoşlaşan aynı zamanda sordurtan parfümlerden.bir gün gittiğim mğazanın çalışanları etrafıma toplandı adını sordu bir başka gün, bir banka çalışanı yanıma gelip ' bu parfümün adı ne ? ben uzun zamandır böyle kokan bir şey istiyordum' dedi.çantamdan çıkarıp göstedim.sevinçle adını not almıştı.bir de deri kıyafet ya da cekete garip bir şekilde çok yakışıyor bu parfüm.

Ayy inanmıyorum ben bu parfümü kullanıyorum ve benden başka kullanan ilk defa birilerine rastladım yaşasın çok sevindim :d

banada hediye geldi...fakat bu hermes le benimki renk olarak benzemiyor..bendekide hermes kelly caleche edp...
bendekinin kokusu biraz noa gibi sanki ya da bana öyle geldi...hiç kalıcı değil...hafif bir koku gerçi yaz için fena sayılmaz..
Ama şimdi sizin bahsettiğiniz hermes başka mı?anlamadım isimler aynı ama???

Back