• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hermes eau merveilles nasıl bır koku?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar bu kokuyu erkekler öve öve bıtıremıyorlar nasıl bır koku kullanan varmı aranızda?:kahve:

ben bugün sipariş verdim bakalım elime geçince yazarım.herkes çok beğeniyor.ben de merak ettiğim için aldım.bi de çok bilen yok aslında bu kokuyu

nerden sıparıs verdın.. bızım bılmedıgımız kokuyu erkekler nerden duymus koklamıs

bayanssulusmile yorumlara baktım netten.. erkesı bı kokuymus ve yakında unısex olarak satılacakmıs... erkeler onun ıcın begenıo demekkı.... odunsu agac kokusuymuuussss... eheheehheh

bayanssulusmile yorumlara baktım netten.. erkesı bı kokuymus ve yakında unısex olarak satılacakmıs... erkeler onun ıcın begenıo demekkı.... odunsu agac kokusuymuuussss... eheheehheh

daha koklama şansım olmadı en kısa zamanda koklar yorumumu yazarım çok merak ettim yahu:a015:

benim bugün elime geçti.çok güzel geçekten.muhtemelen bundan sonra hep bu parfüümü alacağım .ancak önca i de hermesin 24 fauborg diye bi parfümü var onu daha çok beğeniliyormuş. bi de ondan alacağım bakcam hangisi daha güel.ama merveillesi ben beğendim çok.

benim bugün elime geçti.çok güzel geçekten.muhtemelen bundan sonra hep bu parfüümü alacağım .ancak önca i de hermesin 24 fauborg diye bi parfümü var onu daha çok beğeniliyormuş. bi de ondan alacağım bakcam hangisi daha güel.ama merveillesi ben beğendim çok.

canım neye benziyor kokusu? ben koklayamadım daha.:kahve:

ya ben koku anlatma özürlüyümdür.böyle çiçeksi ferah ne ileyim ya durdukça güzelleşiyor.ben çok beğendim.tam böyle bi koku arıyordum gerçekten.bence bi dene bu arada bunu denemişken bi de 24 fouborgunun da kokusuna bak.onu daha çok beğenen var.

hermes merveleyi bugün kokladım ve nasıl desem sandık kokusu gibimi, yoksa hastane kokusu gibimi hiç beğenmedim.:umursamaz:

ben sağlıkçı olduğumdan beğenmişimdir belki:) hastane kokusu.bence güzel eşim de beğendi.24 fouborgu denedin mi peki

ben sağlıkçı olduğumdan beğenmişimdir belki:) hastane kokusu.bence güzel eşim de beğendi.24 fouborgu denedin mi peki

hayır 24 ü denemedim.hermes parfümüyle ben tanıştırdım sizi ama ben koklamamıştım o zaman söylediğimde.:kahve: parfümle tanışmanıza vesile olduğumdan sevindim ama ben beğenemedim yahu hay allah:)

ya kızlar ben bu parfümü kullanamıyom yaaaa. kızım hapşuruyo sürekli bu parfümü sıkınca.hatta o kıyafetimi bi daha yıkamadan giyemiyorum.bende de şans olsa zaten ...

Ben de aldım bu hafta ama maalesef tenimle örtüşmedi . İsteyene uygun fiyata satabilirim .

Bu parfümü bizim komşunun kızı kullanıyordu kokusu çabuk geçmiyordu baya kalıcı bir parfümdü bende kokusu hoşuma gittiği için sormuştum adını kaliteli bir parfüm yani tabi fiyatıda bi o kadar tuzluu :oha::halay:

Hermes eau merveilles bence çok erkeksi ayrıca ağır bi koku. Hermes'in Jour D'Hermes kokusu çok güzel. Her mevsime uygun buram buram turunçgil kokan bi parfüm.

Back