herkse selam

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
merhaba herkese ben 3 senedir evliyim hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı laparoskopi ve histereskopi oldum herhangi bi sorun yok dediler aşılama oldum bir kere tutmadı şimdi bir ay ara verdim iğnelere başlııycam sonra yine aışlama olcam allah hepimize hayırlısını versin bebek isteyenler mesaj bekliyorum dertleşelim:mymeka:

canım bnm bend eistiyorum ama artık allaha havale etmeye karar verdim bnd ebu 3 ay gonaphene kullanıyorum ama içimden bir ses olacak diyorsabret diyor hayırlı evlatlar nasip etsin allah.. nerde oturuyon.....

şekerlik merhaba 3 yıllk evliyim çok uğraştık ama olmadı bende allaha havale ettim ama düşünmeden yapamıyorum allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin inşaallah ben ısaprtada oturuyorum sen nerdesin

bnd eizmird ehayaım 2 senelik evliyim ilaç kullanıyorum bu ay 3 cükez deneyecegim

hayatım aşılama degil biz 3 aydır deniyoruz d rbana klomifen sitra verdi herşeyin normal dedi
ancak çok ilgisiz ilgisizliği bni delirtiyor yaaaaaaaaaaaa
valla bn tam anlamıyla neyimin oldugunu bilmiyorum başkalarının hamiş haberini alıncada yıkılıyorum yani

seni çok ii anlıyorum burda gitmediğim dr kalmadı biliyormusun hiç bişey olmadığı halde beni tüp bebeğe bile gönderdiler daha hiç aşolama bile olmadan bu dr napcaz bilmiyom şimdi birine daha başladım 2 aydır gidiyorum geçen ay amaliyat oldum laparoskopive histereskopi oldum bu ay bekleyelim dedi bekliyoz bakalım hayırlısı

allahım bu drların ellerine düşürmesinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh ha bu arada çalışıyon mu

hayır canım çalışmıyorum ev hanımıyım evde olunca daha bi kötü sürekli düşünüyosun allahım hepimize yardım et sen çalışıyomusun

hayır cnm bnm bende çalışmıyorum
ama sınava girmeyi düşünüyorum kaç yaşındasın sen _23 bn cnm bnm evet insan evde olunca daha çok kafasına takıyor hele bird ekolaycana hamiş olanları gördükçee

evet canım ya ben 24 yaşındayım benden sonra evlenen arkadaşlarımın bile çocuğu var etrafında oldukça gördükçe çok üzülüyorum allahım dualarımızı kabul etsin bide ben bide bütün akrabalar burda salak salak soruyorlar çok üzülüyorum valla neyse hepimiz için hayırlısı olsun

hayatım bende 24 yaşındayım bide bütün ailem burda akrabalar burda süerkli soruyorlar çok üzülüyorum ya artık yorulduğumu hissediyorum allah bütün isteyenlere yardımcı olsun dua etmekten başka çaremiz yok

bnd eçok üzülüyorum sanıyordum ki herşey bir kerede biter yani hemen olacak tı öle düşünmüştüm ama yanılmışım çevremdekilerle kendimi kıyasladıgım için kızıyorum kendimeeeeeeeeeee şimdi

bende ilk başlarda hemen olcak diye düşünmüştüm sonralarda büyük hayal kırıklığına uğradım gittikçe umutlarım tükendi şimdi hiç olmayacakmış gibi geliyo olursa benim için mucize olacak allahtan ümit kesilmez...

dogru bnd emucize diye düşünüyorum ya bilmiyom artık vardır bi rhikmet n eyapalım

Selam kızlar ben de o kadar çok bebiş istiyorum ki 6 senedir uğraşıyoruz 3 düşük yaptım 2 tüp bebek denendi biri tuttu ama düştü 6 haftalıkken şimdi adetimi bekliyoruz 3.kez laparoskobi yapılacak sonrasında da aşılama ancak neredeyse 10 gün oldu adetim gecikeli iki gündür çok az kahverengi akıntı geliyo tabi bu arada kan tahlili yaptırdım negatif :sm_confused: Artık bizimde olsun yaa etrafımda hamileleri gördükçe o kadar özeniyorum ki okulda bi sürü arkadaş hamile ve doğal olarak hep hamile muhabbeti yapılıyo :sm_confused: Allahım bizi de gör yarabbim inşallah bu sene hepimiz hamile kalır çocuk sahibi oluruz kızlar :emir_bebek:

şükocum bütün söylediklerine katılıyorum.benden sonra evlenen arkadaşlarımın bile çocukları büyüdü acayip üzülüyorum inşaallah allahım hepimize nasip eder umudumuzu kaybetmememiz lazım.HERŞEYİN HAYIRLISI...öptüm

Emoşçum ilk defamı laparoskobi yapılacak sana?Biliyomusun laporoskobi hamile kalma şansını arttırıyo benim iki hamileliğimde laparoskobi sonrasında olmuştu ilkinde 2.ay ikincisinde 3.ay kalmıştım ne yazık ki düşmüşlerdi inşallah hemen kalırsın sen bol şans diliyorum canım:))

X