Herkesin kendi mucizesi(tüp bebek hikayem)

KartalMasal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
32
26
36
Psikolojik açıdan 4 yıldır çok ağır şeyler yaşıyoruz.Ailelerimizden cok sevdiğimiz insanları kaybettik son 4 ayimı beni büyüten anneannemin ağir hastalığı sebebiyle hastaneler aciller yogun bakim koridorlari palyatif bakim merkezlerinde geçirdik ve 26 temmuzda o huzura kavuştu.
Bu arada eşimin azospermi olmasini ögrenmemiz ve mikro tese serüvenimizi bir başka konuda paylaşmıştım.
Ama rabbim herseyi siraya sokuyor ne kadar istesekte tüp bebeğe başlayamadık 4 aydır kismet olmadı devlet raporum bitmek üzereydi artık ve mecburen gecen ay basladim iğnelerimi olmaya.
Hastane köşeleri yorgunluk uykusuzluk ve üzüntü içinde yumurta bile çıkmaz derkeb 14 adet yumurtam çıktı ve eşimin mikro tese ameliyatıbda dondurulan 4 tüp spermden sadece 1 tüpü ile 14 yumurtada döllendi(spermlerin ölmesi dondurulma sonrası çok olasıydi ve bu imkansız gibi biseydi)
Ve 5.gün embriyosu koyabilecekleri kadar embriyo oluştuğu icin 5.güne transfer randevusu verildi
Transfer günü en iyi kalite 4 embriyo 5.güne ulaştı ve transferimi oldum anneannemin kaybettikteb 2 gün sonra en kötü günümde umutlandım.
Ve 12.gün bugün hic bişey hissetmiyorum ve dolayısı umut ve umutsuzluk bir arada.
Anneannemi kaybetmenin acisıda bu durumu olumsuz etkilemis olabilir diye düsünürken.
Pozitif sonuçla rabbim bir kez daha silkeledi beni aldığıma ağlama verdiğime sevin dedi sanki.
Bu bile bizim için bir mucizeydi 11 yıldır çiktiğim sevgilim 4 yıllık eşimle mucizemiz bugün bize gülümsedi.umarim süreç böyle devam eder rabbimden sadece bizim için hayirlisini istiyorum.
Tüm süreçleri sizlerle belki bir umut olurum doye paylaşmaya devam edicem.Allah çok büyük yoktan ver eden rabbimize teslimiyet en güzeli.
Sevgiler...

MasAllah canım ne güzel
Rabbim kucagina almayı nasip etsin insAllah
Bende bir sürü benzer sıkıntılardan geçtim eşim annesini kaybetti kısmet olup tedaviye baslayamamistik ama sonunda tüp bebekle Rabbim çifte mucize nasip etti
Sabır,dua ve şükür ile çok şükür

Amin insallah cok tesekkürler.
Sizede masallah allah ailece sagliklı omür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…