canım öncelikle epey dolmuşsun.kaynananda tam cadı denilecek cinsten.kusura bakma ama hatanın çoğu sende bu tiplere ne kadar sessiz kalırsan okadar eziliyorsun canım yaa.dişini göster saygısızlık yap demiyorum ama nişanlınla falan şakalaşırken ben ne istersem öyle olucak benim evim olucak sonuçta sen işteyken ben kalıcam orda yanlız başıma .mobilyalar şöyle böyle olucak gibilerinden konuş dur.ona laf söyleme fırsatı verme.ayrıca nişanlın bu konularda çok pasif kalıyorsa bir daha düşünderim.çünkü en çok korktuğum erkek tipidir anasına söz söyleyemeyen tipler.nişanlınla başbaşa oturup konuşun kaynananın dediklerini ona söyle.üzüldüğünü,kırıldığını hisseettir.kendi yanına çek nişanlını ve ondan sonrada kaynananla asla muhattapp olma nişanlın konuşssun o söylesin.mesela bende temmuzda evlenicem.eşya beğenmeye sadece nişanlımla ikimiz gelirse kendi annemi götürücem işte hepsi bu.gerisine ihtiyacım yok!!!
nişan ve kına zaten kız tarafının yaptığı bir şey değil midir?
kız tarafında yapılır ama masrafları erkek tarafı karsılar canım
benim bildigimde nisan da kinada kiz tarafinda yapilir.kiz durumu varsa salon tutar yoksa evinde aile arasi yapar.sadece nisan kiyafetini erkek tarafi alir ve bogca falan yapildiysa getirir geri kalan masfari kiz tarafi yapar.Kinada da kiyafeti yine erkek tarafi alir. kinayi ve cerezi erkek tarafi getirir geri kalan yine kiz tarafina aittir.
heh işte sorduğum buydu benimde, terslenince susmuştum sen anlatmışsın olayı :)
bildigim bu canim kizda erkege nisan kiyafeti alir,nisan pastasini yaptirir,iste salon tutacaksa tutar herseyde erkek tarafindan beklenemez ki.. o zaman nisanda, kinada erkek tarafinda yapilirdi niye kiz tarifinda yapiliyosa; kiz tarafida elini cebine aticak birazcik.Dogrusuda bu bence.
kız tarafında yapılır ama masrafları erkek tarafı karsılar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?