Herkesin kankası var,benimse kankam değil görüşebileceğim arkadaşım bile yok:(

fatma3410

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
487
88
118
İstanbul
Yazlnız olmak çok zor.İnsanın mutlaka görüştüğü,dertleştiği, devamlı kalıcı dostlukları arkadaşlıkları olmalı...birbine gidip gelebileceği,düzenli görüşebileceği kalıcı dostluklar..değilmi.benım kankam bile yok..çevrem yok..Benim gibi düşünen arkadaşlarım yazsınlar lutfen..çok yalnız hissedıyorum kendımı..:43:

seçici bir insan olmaktan kaynaklanıyor olabilir,kendimden biliyorum:44: evet arkadaşlarım var,beni kankası olarak görenler de var ama herşeyimi paylaşabileceğim,ihtiyacım olduğuna her ne şartta olursa olsun yanımda olacak biri yok.arkadaşlarımdan hiçbiri benim için bahsettiğiniz kadar kalıcı olacak şekilde yakın değil.bir ara ben de bunu kafama takmıştım ama şimdi herşeyimi paylaşabildiğim,onunla ilgili olan sorunlarımı bile onunla konuşabildiğim,utanıp sıkılmadığım,beni yargılamayacağını bildiğim bi sevdiğim var.en iyi arkadaşım da o,dostum da o,ailem de o...:17:

seçici bir insan olmaktan kaynaklanıyor olabilir,kendimden biliyorum:44: evet arkadaşlarım var,beni kankası olarak görenler de var ama herşeyimi paylaşabileceğim,ihtiyacım olduğuna her ne şartta olursa olsun yanımda olacak biri yok.arkadaşlarımdan hiçbiri benim için bahsettiğiniz kadar kalıcı olacak şekilde yakın değil.bir ara ben de bunu kafama takmıştım ama şimdi herşeyimi paylaşabildiğim,onunla ilgili olan sorunlarımı bile onunla konuşabildiğim,utanıp sıkılmadığım,beni yargılamayacağını bildiğim bi sevdiğim var.en iyi arkadaşım da o,dostum da o,ailem de o...:17:
Kesınlıkle katılıyorum,her ne şartlaolursa olsun arayıp gorusebılecegım vaktı
nı bana ayıracak arkadaşım yok,herkes kendı derdıne dusmus,özel zamanlarda telefon gorusmelerıyle kaldı nıce eskı dostlukları.seçici olmam lazım benı anlayamayacak aynı telden çalmadıgımız kısılerle tabıkı anlaşamayız.çocuk degılız.iletisim fazlalaştıkça insanlar hissisleşmiş..kımse kımsenın umrunda degılkı.yıllara tanıdıgın dostunu tanıyamıyorsun...insanın çevresının olmamasıda kötu ondan bahsettım ya...

canım peki sence bu neden böyle hiç bunu düşündünmü ?? senden kaynaklı birşey olabirmi ??

Ben ınsanların kalıtesızlıgınden vefasızlıgından bahsetmısım sanırım sızınle aynı dılı konusmuyoruz.arkadaş canlısıyımki boyle bır durumdan serzenıste bulunmuşum..Seçici olmak herkesın hakkı arkadaşım,yoksa her ılıskıde oldugun gıbı geçici olursun..Emek verdıgım ölçude karşılık ve vefa beklerım.Bu her ılıskının temelıdır.Yoksa ayakustu heryerde havadan sudan kısı var.bol..Ama kımsenın kımseye guvenı kalmamıs.Herkesten yalnızlıktan yakınıyor ama vefalı oturaklı hanım hanımcık hıckımse yok.Bıde masumıyetınle kalıtelı kımlıgınle arkadaş kazıgı yersen ıste o zaman sitemkar olmamak ıcten degıl değilmi ?

Ben ınsanların kalıtesızlıgınden vefasızlıgından bahsetmısım sanırım sızınle aynı dılı konusmuyoruz.arkadaş canlısıyımki boyle bır durumdan serzenıste bulunmuşum..Seçici olmak herkesın hakkı arkadaşım,yoksa her ılıskıde oldugun gıbı geçici olursun..Emek verdıgım ölçude karşılık ve vefa beklerım.Bu her ılıskının temelıdır.Yoksa ayakustu heryerde havadan sudan kısı var.bol..Ama kımsenın kımseye guvenı kalmamıs.Herkesten yalnızlıktan yakınıyor ama vefalı oturaklı hanım hanımcık hıckımse yok.Bıde masumıyetınle kalıtelı kımlıgınle arkadaş kazıgı yersen ıste o zaman sitemkar olmamak ıcten degıl değilmi ?

canım merak etme çoğu kişinın böyle bak sen konuşmanın içinde ne demişsin hanım hanımcık kimse yok evet sorun ordan da kaynaklanıyor hanım kimse yok ve sen hanımsın ve kendın gıbı bırını arıyorsun hanım olmayınca kafa dengı bıle olsa samımı olmuyorsun muhtemelen ama bu gercek hanım hanımcık kımseler kalmadı ortalıklarda sen de secıcısın arkadaslık zor dostluk ımkansız eskıden kalan bır kaç dostun varsa da hanımlıgı bozdukları ıcın konusmuyorsundur , senı anlıyorum arkadasndan senın özellıklerını tasımasını bekledıgın ıcın de zor

bencede aynı dili konuşmuyoruz çünkii böyle bir soruyu nerden nereye getirdiniz..şimdiye kadar kimseyle tartışmaya girmedim sizlede girmeyeceğim..bazen insn kusuru kendinde aramalı size bunu hatırlatmak istemiştim..ama neden yalnız oldugunuz şimdi bu cevaptan anladım..

benimde doğru düzgün arkadaşım yok kızlar.. kime çok yakın davransam sonradan bişey çıkıyo ya arkamdan vuruyo ya da artık ihtiyacı oldugunda çağırıyo kullanılmaya başlıyorum yani:S

canım merak etme çoğu kişinın böyle bak sen konuşmanın içinde ne demişsin hanım hanımcık kimse yok evet sorun ordan da kaynaklanıyor hanım kimse yok ve sen hanımsın ve kendın gıbı bırını arıyorsun hanım olmayınca kafa dengı bıle olsa samımı olmuyorsun muhtemelen ama bu gercek hanım hanımcık kımseler kalmadı ortalıklarda sen de secıcısın arkadaslık zor dostluk ımkansız eskıden kalan bır kaç dostun varsa da hanımlıgı bozdukları ıcın konusmuyorsundur , senı anlıyorum arkadasndan senın özellıklerını tasımasını bekledıgın ıcın de zor
hanım hanımcıktan kastım tip olarak degıl kı,çok sığ dusunmuzssunuz.benım olayım cok basıt aslında ınsan yok etrafımda varda ben uyuşamıyorum degıl:)benım derdım devamlı görüştügum bırının olmaması anlamak geyet kolay.. :):92:

benimde doğru düzgün arkadaşım yok kızlar.. kime çok yakın davransam sonradan bişey çıkıyo ya arkamdan vuruyo ya da artık ihtiyacı oldugunda çağırıyo kullanılmaya başlıyorum yani:S
aynen canım ya kullanılmış hıssedıyorum kendımı fazla gercek ve paylasımcı verıcı dostane:49: oldugumdan....eskı bı dostumla yıllar sonra gorustum dertleştık ağladık güldük..dışarıda bir cafede benım mısafırım oldu okadar..okadar ıyı tanırız cocuklugum gectı bı bakıyorsun sahte davranmıs sankı.Allah hayırlı kısıler cıkarsın karşımıza......:49:

bencede aynı dili konuşmuyoruz çünkii böyle bir soruyu nerden nereye getirdiniz..şimdiye kadar kimseyle tartışmaya girmedim sizlede girmeyeceğim..bazen insn kusuru kendinde aramalı size bunu hatırlatmak istemiştim..ama neden yalnız oldugunuz şimdi bu cevaptan anladım..
Düşüncelerı anlaştırmaya çalısıyoruz,bence sız fazla alıngansınız :)))benım sızınle ne alıp vermeıgım olabılırkı ben sızı tanımıyorum,benım hakkımda önyargılı olmussunuz sadece onu yansıttım ve ıfade etmeye çalıstım bıseylerı.. çok komık sadece guldum yazdıgınıza:)

Ayrıca çok anlayıslısın demek ıstedıgımı degıl dememek ıstedıgımı anlamıssın..Kendın tanımadan bılmeden yargılama kımseyı boyle bır mesaj yazmayada bana hakkın yok.Dırekt önyargılı davranamazsın..Anlayıs hatası sende ozaman hıc yazma daha iyi..kınıyorum seni...

hanım hanımcıktan kastım tip olarak degıl kı,çok sığ dusunmuzssunuz.benım olayım cok basıt aslında ınsan yok etrafımda varda ben uyuşamıyorum degıl:)benım derdım devamlı görüştügum bırının olmaması anlamak geyet kolay.. :):92:

sen herkese verip veriştirirsen haliyle arkadaşın olmaması normal ... bak burası sanal ortam ama burda bile hepimize birer laf çaktın arkadaşım. hadi kendine iyi bak. akşam akşam... sığ düşünmüşsün diyorsun, sen çooookkkk yüksekten düşünüyorsun sanırım, yüksekten bakıp yüksekten düşünüyorsun o yüzdendir belki dön bir aynaya bak. :87:

sen herkese verip veriştirirsen haliyle arkadaşın olmaması normal ... bak burası sanal ortam ama burda bile hepimize birer laf çaktın arkadaşım. hadi kendine iyi bak. akşam akşam... sığ düşünmüşsün diyorsun, sen çooookkkk yüksekten düşünüyorsun sanırım, yüksekten bakıp yüksekten düşünüyorsun o yüzdendir belki dön bir aynaya bak. :87:
Nasıl baktıgın önemli,hoş gören hoş bakar,boş gören boş bakar,iyi nıyetlı degılsınzkı..boyle bır sonucu sız çıkarıyorm sunuz.ben arkadaşlıktan dostluktan manevıyattan en degerlı şeylerden bahsedıyorum,siz çekişmeye başlarsanız ve fazla uçlardasınız..hanımhanımcıktan kastım guzel bır tabir,ben dusuncelerle uğraşırım kısılerle degıl..abartan sızsınız..benı anlayan ınsanların verdıgı cevaplar yeterlı bana...yuksek dusuncelıyımdır buda benı alçak gonullu kılar..herkes herkesı anlamak sevmek zorunda degıl..ben iyi nıyetlıyım ve masum şeyler yazdım goruyorumkı konuları başka yerlere saptıranlarda cok..polemıge gırmem..ama saldırgan kısıleklerlede dil yarışına hiç girmem.siz stres atmaya gırmıssınız.Benım konumun fazlasıyla dışındasınız amacını aşmayalım..yazılarım anlaşılamayacak şeyler degıl..

Back