herkesin fikrine ihtiyacim var:(

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Mrb bayanlar bn 2 yillik evliyim severekk evlendim esimle fakat en basindan beri kaynana ve gorumce beni sevmiyo ben rahat giyinen gezen bir insanimm ıstanbul da büyüdüm fakat onlat hep bi bahane laf sokmalar bana düzgün giyin ailemize uy falan. Ne yapsam sorgulamalarr takipler beni.Bu fesatliktan biktim esimide doldurmuşlar asla gelmesin sen tek gel demisler. Cok kotu hissettim kendimi bir daha görüşmek yok onlarla ama ben nasil eşime davrancam beni kötü bilmemesi icin ne yapcam nolur yardim :*

Esinle konus ailenin yaptigina cok uzuldum de ama sakin ailesini sikayet eder tarzda deil onlar sucluda olsa kimse ailesine tiz kondurmaz sen sadece uzuldugunu belirt mesafei ol ne kadar az mujabbet onkadat huzur..

Eşin seni tanıyordur zaten.Sen sadece eşinle aranı iyi tut,gerisi kolay.Eşin bir şey derse de beni tanımıyor musun,üzülüyorum dersin.

Sanki seni alırken bilmiyorlardı ne karışır bu insanlar bilmiyorum.kendınden ödün verme .esınınde gittiğin yerlerden bu haberi olsun yeter giyime gelince kimse için değişme insanların istekleri bitmez,kaynanaya fazla Güler yüzlü olma ,kibar hiç davranma öyle insanlar iyilikten anlamıyor mesafe ıyıdır

Eşin 2 yılda seni yeterince tanımıştır, başkasının sözüyle fikri değişmez herhalde. Madem görüşmek istemiyorlar uzak durun. Böylece herkes daha huzurlu olur.

İstanbul'da büyüdüğünü hem eşin hem ailesi biliyordu. Seni olduğun gibi kabul etmeliler. Eşin seni zaten bunca yıl içerisinde tanımıştır. Bence mevzusunu o açmadan açma, açtığında ise kırgınlığını dile getir.

tek gitsin görüşme en iyisi

Ne yazık ki üçüncü kişi tarafından yıkılan bir sürü evliliklere şahit oldum.İnşallah canım senin başına gelmez.Eşin eğer ki anlayışlı,başkalarının etkisi olmadan düşünebilen biriyse bu senin için sorun olmaz.Ancak diğer türlüyse bayağı kötü.

Esinizle konusup onlarn boyle konusmasndan dolayu uzuldgnuzu soyleyin ama sikayet etmeyin sen zaten beni taniyosn dersniz gorsumek zorunda kalrsanzda ailesyle mesafeli davranin yuz goz olmayn ama kavga da etmeyn bnce

bir kac defa Esin tek gitsin sende esinle k.v gorumceye birer hediye gonder. Nasil hediye sececegini soylememe gerek yok sanirim.bu hareketin hem kocanin gozunde hemde digerlerinde etkili olacaktir.pisman olmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…