Herkesin bu ara; 'acaba işe yararmı?' dediği parfümü gelin yakından tanıyalım...

cikorita

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
1
0
16
Bursa
bu içinde afrodisiaklı die bildiğiniz parfümleri kullanmadan önce okuyun ve kendiniz karar verin...
feromon insan vücudundan üretilmesinden dolayı biyolojik bir maddedir ve bu madde kullanımı, vücutta bulunan feromon hormununu fazladan salgılama yaparak duyu organlarını kuvvetlendirir veya sizin anlayacağınız hassaslaştırır. bu gibi feromon içeren ürünler orjinalse cinsel istek arttırıcı olarakta kullanılabilir. üzerinizdeki koku karşı cinsin burnundan içeri girer ve beyinde feromon hormununu salgılama işlemini gerçekleştirir. buda karşı cinsin birden mutlu olmasına gülümsemesine saçlarıyla oynamasına veya sizinle sıcak pozitif diyaloglar kurmasına neden olur. etkisi kalıcı olmadığından birini parfümle nereye kadar kendinize bağlarsınızki :) ayrıca insan sağlığı açısından bedenen bir zararı olmasada psikolojik olarak bir zararı vardır. feromon hormunu vücutta önemli bir yeri olup bu hormon doğal olarak değilde dışarıdan alınan biyolojik madde ile salgılanırsa bu feromon hormununu yiyip bitirir. kişi bir süre sonra mutsuz halsiz kendini sıkıntıda hisseder. insan vücudu feromon üretimini çok az yapar. bu feromon hormonlarını tetikleyen biyolojik madde bunu çok çabuk tüketir ve buda bu parfümü sıkmadığınız zaman kendinizi kötü hissetemenize ve asık bir suratla dolaşmanıza yol açar!!! seçim sizin... işe yarayan bir feromon markası biliorm ama pahalı olduğundan bunu devamllı kullanamazsınız. onun için kullanmadan önce kendi feromonunuzu salgılamak için kendinizi en çok ne mutlu ediosa onu yapın. mutlu olamıosanız en son bu çare olabilir :)

ve bir dipnotta eklemek isterimki feromon eskiden hayvanlara tuzak hazırlamak için kullanılırdı.
Feromon, bir böcek türünün kendi bireyleri arasında haberleşmede kullandıkları koku, böcekler arasında kimyasal konuşma dilidir. Çiftleşmeye hazır bir dişinin saldığı kokuyu duyan erkek böcek, bunun izini takip ederek dişiye ulaşır. ama ulaştığı zannetiği aslında dişi değil kapana serpilen feromon hormunudur. feromon en çok böceklerde bulunur. feromon olmayan tek hayvan kuştur.

alıntı değildir. edindiğim ve öğrendiğim tecrübeler :)

Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

Eki Görüntüle 719957
İNFİNİTY LUST Parfümü mucizesiyle, aşkı yeniden keşfedin. Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz ilgiyi çok kısa sürede yakalayabilirsiniz. İnfinity Lust parfümü, hormonları harekete geçirerek, sizi onun için çekici hale getirir. Bunun sonunda, çok hoşlandığınız bir kadının sizin yanınızda olmaması için, hiçbir sebep yok. Şu an size olanaksız gibi görünebilir. Ancak Bu İNFİNİTY LUST İle Mümkün Olabilir !

Bir kadının erkekte yüz ve vücut hatlarından önce aradığı çok ince ve önemli bir ayrıntı daha vardır ki; bu da KOKU'dur. Erkeği özgür ve özgüven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku… Erkek; kullandığı kokunun duyu organlarına etkisi ile hareketleri, bakışları, düşünceleri, yürüyüşü, konuşması değişir ki koku aslında kişinin karakterinin bir sembolüdür.

Bir kadını etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir. İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "İNFİNİTY LUST Parfümü" ile çok yakınınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…