• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin birbirine benzemesi

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
801
23
Öncelikle herkese kimse karışamaz, biliyorum. Neredeyse tüm kadınlar aynı estetikleri yaptırmaya ve birbirine benzemeye başladı. Çok güzel olan kuzenim gitti burnunu yaptırdı, korkunç oldu. Arkadaşım dudak dolgusuna adım adım başladı, şimdi ağzı kapanmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ajansta çalışmaya başlayan bi arkadaşım vardı. Geldi ben dudak dolgusu yaptırıcam dedi bi gün. Kalındır da dudakları. Niye dedim. Ajansa üye olan tüm fenomenlerin (Instagram TikTok YouTube fenomenleri ile çalışıyorlar) dudakları dolgulu, çok beğeniyorum kıskandım da aynı zamanda tek ben ince kalmışım (asla ince değil) dedi.

İyi dedim ne diyeyim :)) konuşmayı kestik yaptırmıştır belki.

Güzellik görecelidir ama herkes aynı olmaya çalışıyor. Kime göre neye göre güzel olmaya çalışıyorlar çok saçma

Güzellik görecelidir ama herkes aynı olmaya çalışıyor. Kime göre neye göre güzel olmaya çalışıyorlar çok saçma
Aynen öyle. Herkesin burnu aynı, herkesin yanakları aynı, herkesin dudakları aynı. İhtiyacın vardır, yaptırırsın farklı olursun ama zaten güzelsin, neden doğal güzelliğini bozup başkalarıyla aynı oluyorsun anlamak güç.

Estetik bazen gerekli olabiliyor ama çoğu kişi asıl sorunun ne olduğunu bilmeden psikologa gitmek yerine estetik yaptırıyor. Sonra beğenmiyor tekrar yaptırıyor döngü böyle sürüp gidiyor.

Öncelikle herkese kimse karışamaz, biliyorum. Neredeyse tüm kadınlar aynı estetikleri yaptırmaya ve birbirine benzemeye başladı. Çok güzel olan kuzenim gitti burnunu yaptırdı, korkunç oldu. Arkadaşım dudak dolgusuna adım adım başladı, şimdi ağzı kapanmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sonucu gerçekten güzel olan estetiğe karşı değilim nadir kişilerde büyük ama şık bir değişim oluyor. Fakat dudağı olan adamın dudağını dolgunlaştırması '' aha buda silikon yaptırmış '' diyecek belirginlikte ve kötü oluyor maalesef. Ha kendini öyle iyi hissediyorsa ne ala. Ama pişmanlık vardır bence :D Mesela benim üst dudağım hiç yok arkadaşlarım da arada derdi '' kanka senin ince değil senin dudağın yok ''diye asdfgh. Ben ortada normal seviyede bir dudak yapacaklarını ve yakışacağını bilsem yaptırırm ama yok o riski alamıyorum birde mimiklerimi oynatamazsam ağlarım ben :D

Back