- Konu Sahibi appleorange
-
Önemli olan hangisinde daha çok ilerleyeceğin değil hangisini daha çok severek yapacağın bence.
İkisi de çok güzel bölümler bence ama sen hangisini daha çok istiosan hangisinde daha mutlu olacağına inanıosan onu seçmelisin...
ben de öğretmenim.malesef ileriye yönelik ekonomik sıkıntıları düşünmek zorunda kalarak cevaplayacagım .
bu zamana kadar müzik eğitimi aldın ileride iyi bir öğretmen olabılırsın.tiyatroya yönelip sadece kendini ona adarsan ekonomik ilerde ekonomik sıkıntılar yasaman muhtemel.
benim cok yakın bir arkadasım üniverstede okul öncesi ogretmenliğinde okurken 1 bucuk yıl drama egitimi aldı,lider oldu,belgesi de mevcut.su an hem öğretmenlik yapıyor hemde drama egitimi veriyor.
yüksek lisans bu kurslar kadar faydalı olmaz diye düşünüyorum.yüksek lisansta pratik yapmaya cok zaman ayrılmaz,bu kursların ders sayısı daha fazla cünkü.Yolun acık olsun....
Ben müzik okumanı daha mantıklı görüyorum canım.Çünkü hem bu zamana kadar eğitimini almışsın hem de açıkçası tiyatro ülkemizde karın doyurmuyor malesef.Şimdilik tiyatro çok eğlenceli, cazip gelebilir ama daha sonra ekonomik sıkıntılar başlar.Oyüzden ben diyorum ki müzik eğitimine devam et tiyatroyu da hobi olarak sürdür.Mesela gittiğin okulda tiyatro kulübüne filan yazıl.
Çok mantıklı ve iyi bir fikir.Büyük ihtimalle böyle yapacağım.Çok teşekkür ederim :))
Teşekkür ederim hepinize :)) Müziği tercih edeceğim öncelikle.Sınavına da az kaldı zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?