Herkesi idare etmekten yoruldum

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
Yazıyorum da yorumları okuyabilecek miyim bilmiyorum.
Benimki biraz kendim ettim kendim buldum hikayesi.
K.v ile k.p ayrı. K.p den zerre hazzetmiyorum. Bir gram mı sevmez insan o kadar...
Evlendiğim ilk yıl sık sık gelip gitmesi (aynı yerde yaşamıyoruz) beni çok rahatsız etti. Sonra oturduğum evin de satılması ile birlikte bir solukla k.v min apartmanına taşındım. K.p ayağı kesilsin diye. Sonra da annemler aynı binaya taşındı. Daha önceki konularımda da bahsetmiştim. Bu benim için büyük nimet. K.v ile hiç sorunum yok. Aileler de iyi.
Gelgelelim k.p tekrar bir macera ile yine batıracağı bir iş kurma derdinde burada. Cuma günü bize geldi ve bizde kalıyor. Halbuki babası ve annesi (eşimin dedesi ) aynı ilde yaşıyoruz.
Şimdi k.v ayrı sitem ediyor, k.p ile aynı apartmanda ben rahatsız oluyorum yüz verme diye. Babamlar da hiç hoşlanmıyor, o ayrı söyleniyor sen evinin işine yetişemiyorsun diye yanına geldik, biz sana kıyamıyoruz sen 9 da gelip hizmet mi edeceksin diye (en erken 8 de geliyorum eve. Yemeği annemlerde yada kv de yiyorduk k.p gelene kadar ). Ben zaten evde yeterince zorluk çekiyorum güler yüz göster, hizmet etmeye çalış hem eşini hem babasını memnun et diye.
Eşim de diyor ki 'ben babama biz de kalma diyemem' diye.
Ee herkes haklı. Ben de ne k.vdem ne babamlar k.pdere laf etsinler istemiyorum, onlara 'ben halimden memnunum diyorum'. Eşim babasının yüzünden zaten mahçup ona çok yüklenemiyorum.
Falan falan falan....
Ben neden eli sopalı, şirret biri değilim ki? Kimseyi üzmeyim kırmayım dedikçe herkes bana dert yanıyor bana söyleniyor.
Istediğim ise çok şey değil, herkes sussun, en çok da k.p o kadar çok konuşuyor ki... öf!!

Kp nizin babasi hayatta ayni yerde oturuyormussunuz neden gidip babasından kalmiyo birinin hatırlatması lazim

Bence ona surat yapın açık açık.Sizde dahil kimse memnun değil.Gerçi siz memkunken yine kimseyi ilgilendirmez ama sizde istemiyorsunuz.Kayınpederinizin kendi evi yok mu ki size geliyor sürekli?

Suan herkes kayinpedere kizacak seni sarip sarmalayacak eger sirretlik yapsaydin busefer seni tasa tutarlardi zavalli kp ve kocana sabir dilenir olurdu
Eee esegin kuyrugunu kalabalikta kesme biri uzun der biri kısa sen aklindan geceni yap fazlada dusunme ama duracagin yeri bil eşine göre herkesi dusunursen hem kimse memnun olmaz hemde sen uzulursun

Bence ona surat yapın açık açık.Sizde dahil kimse memnun değil.Gerçi siz memkunken yine kimseyi ilgilendirmez ama sizde istemiyorsunuz.Kayınpederinizin kendi evi yok mu ki size geliyor sürekli?
Aynı şehirde yaşamıyoruz. Bizim olduğumuz şehire iş kurmaya geldi. Burası memleketi. Ama evi falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…