• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkese selam....

y_k_a_m_o_z

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
2
0
86
Ankara
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum bu siteye yeni üye oldum yabancısıyım biraz....
bende malesef anne olamayanlardanım bu beni çok üzüyo tedavi görmekteyim sizlerden ricam bildiklerinizi benimlede paylaşırsanız çok sevinirim...

canım hoşgeldin aramıza.benim teyzemin bebeği olmuyordu yıllarca tedavi göremedi ancak ilaç kullanabildi maddi yetersizlikle yüzünden zaten o zaman bu kadar gelişmiş değildi teknoloji eşi de hiç destek olmuyordu önceki eşinden çocukları var diye çok üzüldü teyzem hep beni sevmiş benimle avunmuş ve hep dua etmiş şimdi oğlu 15 kızı 13 yaşında inşallah seninde bi bebeğin olur yakın zamanda umudunu kaybetme

merhaba canım bende iki yıl çocuk sahibi olamadım bir sürü doktara gittim ama bi faydası olmadı snr arkadaşımdan komik ve ilginç bişey duyup uyguladım ve tuttu.. sakın gülme ilişkiden snr belinin altına yastık koyup amuda kalkar gibi ayaklarını yukarı kaldırıyosun yani duvara falan dayanıyosun 10 dakka fln duruyosun öyle hemen tuvaletede gitmiyosunki spermler dışarı çıkmasın.. öyle işte belki koca karı uydurması gibi ama arkadaşımdada bendede işe yaradı.. şimdi oğlumun gelmesine sadece 26 gün kaldı sabırsızlıkla onu bekliyoruz.. allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah... bide yumurtalarının en aktif olduğu dönem adetin bittikten snrki 6-7 ve 8. gün doktorum bana öyle demişti...

Back