• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba :)))

Bademix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
15
0
36
Kocaeli
Selam hanımlar bayadır yazıcam yazıcam ama bi türlü cesaret bulamadım ...
En son dün motivasyon için hanımların yüklediği resimleri yorumları gördüm..
20 yaşındayım 160 ta boyum fakat hep kilolu biriydim.. bu yıl sanırım sınırı aştım ... 91.6 oldum :(
bu ayın 4 ünde bi hapa basladım tabi yediklerime de dikkat ediyorum... 6. günümdü bugun ve 87.2 olmuşum :)))
O kadar şey denedim bi türlü diyet işini beceremedm :D ama bu seferki baska sanırım ...
sizlerle paylaşmak istedim :))

Selam hanımlar bayadır yazıcam yazıcam ama bi türlü cesaret bulamadım ...
En son dün motivasyon için hanımların yüklediği resimleri yorumları gördüm..
20 yaşındayım 160 ta boyum fakat hep kilolu biriydim.. bu yıl sanırım sınırı aştım ... 91.6 oldum :(
bu ayın 4 ünde bi hapa basladım tabi yediklerime de dikkat ediyorum... 6. günümdü bugun ve 87.2 olmuşum :)))
O kadar şey denedim bi türlü diyet işini beceremedm :D ama bu seferki baska sanırım ...
sizlerle paylaşmak istedim :))

hap kullanmanı asla tavsiye etm,orum :20: hap kullanmadan da gayet güzel kilo verebilrsn cnm haplarlaaa bir çok insan yakın zaman da hayatını kaybetti hiç tv izlemiormusun sen cnm :20:

hap kullanmanı asla tavsiye etm,orum :20: hap kullanmadan da gayet güzel kilo verebilrsn cnm haplarlaaa bir çok insan yakın zaman da hayatını kaybetti hiç tv izlemiormusun sen cnm :20:

izliorm tbi cnm ama bi şeklde vermem lazm artk.. dyet yapamıorm.. ögnleri atlıyorum saatleri geçyo .. çok denedm her trlü dyeti denedm .. şmdi sadce dikkat ediyorum ki zaten açlık hissetmiyorum artık.. hiç bi yan etkide görmedim.. aksine çok işe yaradıı:)))

kolay elde edilen şeyler kolay gider
bak burda ne güzel bayanlar var kaç kilo vermişler
sağlıklı verebilirsin

aslında kolay elde etmek degldi amacım.. 1 ayda 4 kilo ideal benim için ama aşırı dikkat ve bol suyla hızlı verdim .. metabolizmaylada alakalı bişi bu .. yemem gereken herşeyi yiyiyorm aç kalmıyorum o yzden saglıksız bişi oldgna inanmıyorum..

canım merak ettim kullandığın hapın adını bana özelden mesaj atarmısın

Back
X